reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Doberek kobitki :)Ja dziś leniuchuje w domu,mała w nocy dałą się we znakia  w dzień znowu cisza...Niania no to mnie pocieszyłąś z tym ,że twój lekarz ci wspominał ,że koło 2 tygodni prezed porodem ma się takie objawy...z jednej strony chciałąbym mieć to juz z a soba ,ale z drugiej to nie barzdo bo lepiej ponosić maleństwo dłużej i być spokojniejszym :)niania -modelka z ciebie niezła!! :)  
kaśka .k-super ,że juz jesteś z nami,a maleństwo juz niedługo tez bedzie z tobą w domciu zobaczysz :)
a co do porodów to widze ,że więcej nas tu idzie na cesarki,ja pierwszy poród miałam naturalny i teraz też tak ma być,wszystko może się zmienić,ale mam nadzieje,że bede miała naturalny.Strach jest i to niezły ,ale podejrzewam ,że przed cc też nie jest dużo mniejszy...może więcej się kobieta męczy ale jakoś mnie to aż tak nie przeraża....skurcze mają wszystkie kobitki i bóle też...a różnica hmmmm...moim skromnym zdaniem polega na tym,że trzeba przeć  ;)no a co do znieczulenia to taka propozycja kusi chyba każdą babke rodzącą.ja nie miałąm i jakos wytrzymałąm,ale gdyby mi ktoś zaproponował to raczej bym nie odmówiła :)

reklama
Luska gratulacje! Kolejne szczesliwe porody.

A gazeleczek tez moze juz rodzi? - jezeli wczoraj miala takie objawy to kto wie?

Ja tez o Klaudii myslec nie przestaje, nawet wczoraj wieczorem jak juz z mezusiem w lozeczku lezelismy to mu wspominalam, ze Klaudia juz pewnie Kajtusia tuli i karmi :)
Oby Jej mezus cos nam tutaj szybciutko napisal bo zwariujemy ;D

Wlasnie otrzymalam wiadomosc

"Przesylam z Kajtusiem pozdrowienia dla wszystkich lipcoweczek. Syneczek jest kochany, ja na razie cala dobe leze na plasko. Troche boli, ale da sie przezyc. Klaudia"

Gazeleczek chyba jeszcze nie rodzi bo zdjecia wlasnie wkleja do naszych kochanych malenstw ;D

reklama
Klaudia to chyba pierwsza osobka ktora urodzila w lipcu ;D

Rzeczywiscie ;D - gazeleczek jest chyba jeszcze z nami - ma mase robote w zwiazku z nowymi porodami - chyba ciezko nadazyc ;D

Do góry