reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Ja muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo myślenie o porodzie mnie dobija i jeszcze na dodatek nic sie nie dzieje. Jak odstawiłam tabletki to myślałam ze pierwsza na porodowkę popędze a tu koniec 39 tygodnia i nic.

reklama
maniu prześliczna kruszynka. Gratulacje.
Ja juz nie moge się doczekać kiedy swoją kruszynkę zobaczę. :) Ale Julia jakoś się nie śpieszy.

Baby03e2.gif

No tak Fridus ja to mam nadzieje, ze konca 39 nie doczekam ;D Ale kto wie, kto wie, moze przenosze. Wlasnie najlepiej byloby sie czyms zajac i tak nie oczekiwac. Juz sama nie wiem czy lozeczko przygotowac dokonca tak z przescieradelkiem czy nie. Kosmtykow dla dziecka tez jeszcze nie wyciaglam, bo jak im tak [przyjdzie stac 3 tygodnie to sie zakurza ;) Torba niby spakowana, chociaz wiadomo, szlafrok wloze chyba w ostatniej chwili, pantofle czy japonki tez noi szczotke do zebow. Kanapek mezowi tez wczesniej przeciez na podor nie zrobie. No takie to oczekiwanie, niby fajnie, ale juz by sie chcialo.

Maniu jak fajnie, że już jesteś z nami :-) i aka cudna ta Twoja Gabi :-) jejku jak fajnie ze już wszyscy razem jesteście :-)

A ja dziś byłam w odwiedzinach u koleżanki :-) i czas mi upłynął jak burza a potem godzinka drzemki i już jestem na forumiku :-)

Niestety dostałąm odpowiedz z uczelni odmowną i musze im zapłacić 3500 :-(

Ja melduję się po wizycie u lekarza. I ostateczny termin cc mam ustalony na 25-26 lipca. :) I co najważniejsze to mój lekarz bedzie przy mnie :). A mój brzdąc waży dziś już 2700-2900 g. Łożysko mam w 3 stopniu dojrzałości, ale jeszcze całkiem przyzwoite i do tego wody w normie, więc wcześniejszego terminu nie dało się wynegocjować. Ale jak już znam konkrety to się uspokoiłam troszkę.

Asiolku -  Powinni Ci odpuscic chociaz drugi semestr! Przeciez z niego nie korzystalas! Mysle, ze jeszcze powinnas probowac za walczyc, chociaz o odpuszczenie czesci platnosci.
Wydaje mi sie czy zmienilas sobie suwaczek tzn. jest jakby skrocony, bo na pewno nie bylas na rowni ze mna ;D

A wiecie jak to jest z tymi stopniami z lozyskiem? Ja tez mam III stopien - jest ich duzo wiecej? i w ktora strone ida - do I czy w gore?

reklama
Bo nie wiem czy jak na kolejnej wizycie lekarz powie II to czy moje lozysko sie starzeje czy odmladza (wersja druga chyba logicznie rzecz biorac odpada - ale wiecie jak to jest z lekarzami - raz jedno raz drugie...)

Do góry