reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Jeszcze co do cesarki, to wlasnie ja mam na swiezo, bo ta kuzynka z mezem rodzila. Miala zzo, maz byl przy niej, to moze i dlatego obylo sie bez niepotrzebnych slow lekarzy, no ale maz chcial. Zaraz po wydobyciu maluszka plozna dala tatusiowi synka, zeby go ubral i nawet sie smiali, bo zapomniala sobie go umyc, dopiero po chwili powiedziala, "aaa najpierw go umyjemy". No ale nic na sile wiadomo. Ja mialam sposobnosc jako studentka ogladac cesarke, gdzie dziewczyna byla uspiona i zaczela sie im wybudzac sama zanim ja skonczyli szyc : no ale anestezjolog zrobila zaraz swoje.
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Maniu przesliczna ta Twoja Gabi, jestes jak ja juz bym chcial zobaczyc mojego synalka
Te dzieciatka to sa takie kochane, ze sie czlowiekowi az miekko robi.
Graszko wypoczywaj i trzymaj jeszcze ta swoja malutka z tydzien, zeby podrosla i donoszona byla. Wspolczuje Ci tych mdlosci i slabosci.
Te dzieciatka to sa takie kochane, ze sie czlowiekowi az miekko robi.
Graszko wypoczywaj i trzymaj jeszcze ta swoja malutka z tydzien, zeby podrosla i donoszona byla. Wspolczuje Ci tych mdlosci i slabosci.
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Siedze, czekolade podjadam ostatnio, moze mi magnezu potrzeba
Dzisiaj wypucowalismy z mezem samochod wiec fotelik juz mozna montowac.
Tak sobie mysle, ze przewaga tych cesarek chyba jednak bedzie. W sumie kazda do konca nie wie, bo nawet jak sie rozpocznie naturalnym, to ostatecznie przeciez cesara sie moze skonczyc. Ja bym tam chcial naturalnie starsznie, no ale na mysl o cesarce juz przynajmnie lzy mi w oczach nie staja, jakos sie obylam psychicznie z ta ewentualnoscia :
Dzisiaj wypucowalismy z mezem samochod wiec fotelik juz mozna montowac.
Tak sobie mysle, ze przewaga tych cesarek chyba jednak bedzie. W sumie kazda do konca nie wie, bo nawet jak sie rozpocznie naturalnym, to ostatecznie przeciez cesara sie moze skonczyc. Ja bym tam chcial naturalnie starsznie, no ale na mysl o cesarce juz przynajmnie lzy mi w oczach nie staja, jakos sie obylam psychicznie z ta ewentualnoscia :