reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Mania aż mi sie ryczeć chce taka kruszynka ta Twoja Gabi.

Jest śliczniutka i ma taką samą czapunię jak ja kupiłam dla swojej malutkiej.

reklama
Niech Gazelaczek wklei zdjęcia do wątku nasze kochane maleństwa to wszystkie fotki będą w jednym miejscu i łatwiej będzie nam je oglądać.
Ja cały czas tam zaglądam :D

Maniu slicznotka z Twojej corci , ach jakie kochane malenstwo!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Jeszcze co do cesarki, to wlasnie ja mam na swiezo, bo ta kuzynka z mezem rodzila. Miala zzo, maz byl przy niej, to moze i dlatego obylo sie bez niepotrzebnych slow lekarzy, no ale maz chcial. Zaraz po wydobyciu maluszka plozna dala tatusiowi synka, zeby go ubral i nawet sie smiali, bo zapomniala sobie go umyc, dopiero po chwili powiedziala, "aaa najpierw go umyjemy". No ale nic na sile wiadomo. Ja mialam sposobnosc jako studentka ogladac cesarke, gdzie dziewczyna byla uspiona i zaczela sie im wybudzac sama zanim ja skonczyli szyc ::) no ale anestezjolog zrobila zaraz swoje.

Maniu przesliczna ta Twoja Gabi, jestes jak ja juz bym chcial zobaczyc mojego synalka :( :)
Te dzieciatka to sa takie kochane, ze sie czlowiekowi az miekko robi.

Graszko wypoczywaj i trzymaj jeszcze ta swoja malutka z tydzien, zeby podrosla i donoszona byla. Wspolczuje Ci tych mdlosci i slabosci.

ja jestem a reszta?? Moze to cisza przed burza??
Gazeleczku zarejestrowalam sie na noworodku i tamte dziewczyny wszystkie polecaja przy cc znieczulenie w kregoslup i juz mnie prawie przekonaly.

reklama
Siedze, czekolade podjadam ostatnio, moze mi magnezu potrzeba ;)
Dzisiaj wypucowalismy z mezem samochod wiec fotelik juz mozna montowac.
Tak sobie mysle, ze przewaga tych cesarek chyba jednak bedzie. W sumie kazda do konca nie wie, bo nawet jak sie rozpocznie naturalnym, to ostatecznie przeciez cesara sie moze skonczyc. Ja bym tam chcial naturalnie starsznie, no ale na mysl o cesarce juz przynajmnie lzy mi w oczach nie staja, jakos sie obylam psychicznie z ta ewentualnoscia ::)

Do góry