reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudia trzymamy kciuki!!!
Wczesniej mi sie wydawalo,ze Dorian bedzie mial siostrzyczke ale od kilku dni jestem wrecz przekonana,ze mam w brzuszku 2 łobuziaczka ;)Doktorka o plec oczywiscie nie pytalam ale mam takie glebokie przeswiadczenie ,ze jednak bedzie synek. :laugh:
O rety 3 chlopow w domu pewnie bedzie ;D.

reklama
Maniulka Ty juz w domku?? Superasno, dbaj o siebie i coreczke i w wolnej chwili dawaj nam tu jakies fotki ;D ;D ;D

A ja sie obudzilam o 7 rano i caly czas mysle o Klaudi, ooo rany ciekawe jak tam u niej??? ::)

Nianiu zazdroszczę Ci urodzinek u mnie nie było romantycznie i mój facet dał plamę na całego ale wybaczam mu bo budowa zajmuje mu cały czas i wszystkie szufladki w mózgu. ;D

Agnieszko
w końcu do nas wróciłaś smutno strasznie bez Ciebie więc już nas nie opuszczaj.

Ja tak bende sie pojawiac i znikac co jakis czas.Niestety mam teraz malutko czasu ::) Mi was tez brakuje i to strasznie.

NiaNiu, ale masz romantycznego mężą najpier kolacja, kwiaty a dziś jeszcze dzień nad wodą... ja co prawda nie powinnam narzekać bo tez mnie zabiera na łódkę w sobote, ale z kolegami i na ryby... hihih

Maniu, cieszymy się że jestes już z nami i z niecierpliwością czekamy na całą masę fotek ....coś co lipcowe tygryski lubia najbardziej...

Agnieszko, zaglądaj jak tylko znajdziesz chwilkę, a ta płcią Dziecka to ja niby cały czas miałam przeczucie że to będzie chłopak, ale jednak imię mam dla dziewczynki, dla chłopca jakoś nie jestem przekonana, więć oże to będzie babeczka...w każdym razie na pewno niespodzianka...

a do mnie w końcu dotarło łóżeczko, ale jest uszkodzone i musze reklamować, a ja na to po prostu nie mam już siły...myślałam że już sobie wszytsko poustawiam, poukładam no i znowu będę czekać... za to moja mama na pocieszenie znowu kupiła masę ciuszków (zawsze coś ładnego używanego wygrzebie), no i mam prawie same pajacyki. Dziewczyny pod pajacyki zakładamy koszulki czy body, bo niektóre koleżanki mówią że tak na gołe ciałko, sama nie wiem?

Sylwia to zalezy jaka pogoda, bo jak upal to na pajaca chyba za cieplo a tak to pod spod chyba bym body ubrala bo te koszulki i kaftaniki to sie moga podwijac , a jaiek masz te pajace? Z dlugimi czy krotkimi rekawami??
Ja mam dwa z dlugiomi i dwa z krotkimi i wlasnie mysle zeby pod to same body i pieluche

Tak sobie uswiadomilam ze rozpoczal sie LIPIEC. Czyli doczekalysmy sie naszego miesiaca ;D

Koncowka czerwca byla ostra - ciekawe jak sie teraz nasze malenstwa beda pchac na swiat ;D?

Ja pod pajacyki tez body bede zakladac - jezeli bedzie chlodniej, a jak troszke cieplej to nawet sam pajacyk - ale to takie rozwazania - okaze sie jak sie bobasek pojawi ;D

Cześć babeczki
Ja coś ostatnio mam problemy z netem

Spóżnione ale serdeczne życzenia urodzinkowe dla ciebie Nianiu mąż spisał się na 6

Maniu szybciutko wyszłaś do domku jeszcze raz wielkie gratulacje

reklama
Do góry