reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Baby ale u nas dzisiaj cisza

Byłam na KTG i wszystko jest w porządku :) ale skurcze słabe a nawet brak :mad:

no więc nie wiem czy uda mi się urodzić w przyszłym tygodniu.

reklama
Hej hej tu ja tylko na chwilke :-)

Chce Wam powiedziec, że mąz mnie dziś naprawde zaskoczył. Zabrał mnie w super mijesce - do włoskiej restauracji Bacio di Angelo :-) Czekał tam na mnie bukiet 41 czerwonych róż i piekny zegarek :-) No nie musze Wam mówic jakie było moje szczescie i jak sie kończy ten wieczór........ :p ::)

No to ja uciekam kończyć...

Aha - byłam u lekarza. Nadal wszytsko "trzyma" sie jak wczesniej wiec na to wyglada, że wczesniej niz 24 nie urodze. Dzis pomyślałam sobie , ze może to nawet lepiej. Mój lekarz wroci z urlopu, ja bede miec jezscze troche czasu dlasiebie i męża :-)

A mój mąż jutro wział sobie wolne i jedziemy sobie odpocząć nad wode :-)

Całuje Was kochane,do jutra!! Paaa

to ja 37 tydzień
dscn47871wm.jpg

A to dziś z kwiatami od męża ;D

dscn48372ki.jpg

No to Ci NiaNiu piekna niespodzianke maz zrobil ;D Ach jak ja lubie takie romantyczne wieczory.....
No zeczywiscie u nas dzisiaj pustawo, moze to ta pogoda? ja mialam dzisiaj dzien jakiegos takiego lenistwa i teraz sie zastanawiam jak spac bede bo przeciez wcale sie dzisiaj nie zmeczylam.
No ale mam nadzieje, ze jakos sie mi uda zdrzemnac, to papa mamusie.
Acha Tusienka wracaj z Majeczka do dzomciu i to szybko!!!! Ciocie czekaja na zdjecia i opowiesci :laugh:

Czesc KOcahne!!!
juz jak obiecal Lukasz zagladam do Was ;D
dzis nas wypuszczono ;D ;D ;D i tak...
po 1) baaaaardzo dziekuje ze tak cieple przyjecie Gabi :-* :-* :-*
po 2) Nianiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!
po 3) Klaudus trzymaj sie dzielnie!!! ja trzymam kciuki!!!!
po 4) Isis GRATULACJE!!!! I GRATULACJE I GRATULACJE!!!! tysiace buziakow dla Malutkiej!!!!

mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam ....

no i masz...zapomnialam Nianiu slicznie wygladasz!!!!

dziewczyny ja dzis mam ciut malo czasu ale chaialm Wam tylko powiedziec ze zdjecia w galeryjce sa superasne!!!!!
Fridus! niezle Tatus postrzega maluszka ;)

a u nas...? porod zaczol sie 28 ok 15 skurcze ruszyly co 5min ok 18 odeszly mi wody, o 21 pierwsze skurcze parte (w sumie 3 ) i o 21:11 Gabi wyladowala na moim brzuchu
porod bezbolesny-epidural ;D (za to na drugi dzien moje nogi cale w sincach-sciskalam je tak mocno i nic nie czulam :p)

Gabi mierzy 51 cm i wazy 2800

Maniu świetnie że jesteś już z nami buziaczki dla Ciebie i Gabrysi - czekamy na jakieś fotki i mam nadzieję ze nas czasem w przerwach między karmieniami odwiedzisz na forum. ;)

Hej hej w pi.ątkowy sloneczny poranek !!!

Maniu - ale sie szybciutko uwinęłaś! Nie spodziewalam sie, że juz dzis zagoscisz na forum. Wycaluj od nas malutką i zrob jej mnostwo zdjęć! Jak dobrze wiesz, my uwielbiamy zdjęcia, a poza tym jestesmy baaardzo ciekawskie ;) ;D

Niania - ale Twoj facet jest romantyczny! Po prostu książe z bajki!!! To cudne, tym bardziej gdy jest się w ciąży i wtedy takie dopieszczanie naprawde dobrze robi :p ;) :D

A u mnie - hurra! mieszkanie zaczelo wyglądać jak mieszkanie!!! Ja nie wiem jak to jest, ale moze byc czysto, poukladane i w ogole wszystko sobie lsni, ale jak nie ma firanek to pusto. No i od wczoraj wiszą firanki i teraz to juz w ogole tylko czekam na Maciusia ;D

Maniu sloneczko jeszcze raz wielkie gratulacje!!!A jeszcze mam takie pytanko :) jak Tymcio przyjol siostre?

reklama
Maniu cudownie, ze juz jestes z nami i ze sie dobrze czujecie.
Nianiu fajniutko, ze moglas tak superowo spedzic swoje urodzinki:).

Klaudio jestem myslami z Toba :laugh:

Do góry