reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Baby ale u nas dzisiaj cisza

Byłam na KTG i wszystko jest w porządku :) ale skurcze słabe a nawet brak :mad:

no więc nie wiem czy uda mi się urodzić w przyszłym tygodniu.

reklama
Hej hej tu ja tylko na chwilke :-)

Chce Wam powiedziec, że mąz mnie dziś naprawde zaskoczył. Zabrał mnie w super mijesce - do włoskiej restauracji Bacio di Angelo :-) Czekał tam na mnie bukiet 41 czerwonych róż i piekny zegarek :-) No nie musze Wam mówic jakie było moje szczescie i jak sie kończy ten wieczór........ :p ::)

No to ja uciekam kończyć...

Aha - byłam u lekarza. Nadal wszytsko "trzyma" sie jak wczesniej wiec na to wyglada, że wczesniej niz 24 nie urodze. Dzis pomyślałam sobie , ze może to nawet lepiej. Mój lekarz wroci z urlopu, ja bede miec jezscze troche czasu dlasiebie i męża :-)

A mój mąż jutro wział sobie wolne i jedziemy sobie odpocząć nad wode :-)

Całuje Was kochane,do jutra!! Paaa

to ja 37 tydzień
dscn47871wm.jpg

A to dziś z kwiatami od męża ;D

dscn48372ki.jpg

No to Ci NiaNiu piekna niespodzianke maz zrobil ;D Ach jak ja lubie takie romantyczne wieczory.....
No zeczywiscie u nas dzisiaj pustawo, moze to ta pogoda? ja mialam dzisiaj dzien jakiegos takiego lenistwa i teraz sie zastanawiam jak spac bede bo przeciez wcale sie dzisiaj nie zmeczylam.
No ale mam nadzieje, ze jakos sie mi uda zdrzemnac, to papa mamusie.
Acha Tusienka wracaj z Majeczka do dzomciu i to szybko!!!! Ciocie czekaja na zdjecia i opowiesci :laugh:

Czesc KOcahne!!!
juz jak obiecal Lukasz zagladam do Was ;D
dzis nas wypuszczono ;D ;D ;D i tak...
po 1) baaaaardzo dziekuje ze tak cieple przyjecie Gabi :-* :-* :-*
po 2) Nianiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!!
po 3) Klaudus trzymaj sie dzielnie!!! ja trzymam kciuki!!!!
po 4) Isis GRATULACJE!!!! I GRATULACJE I GRATULACJE!!!! tysiace buziakow dla Malutkiej!!!!

mam nadzieje ze o niczym nie zapomnialam ....

no i masz...zapomnialam Nianiu slicznie wygladasz!!!!

dziewczyny ja dzis mam ciut malo czasu ale chaialm Wam tylko powiedziec ze zdjecia w galeryjce sa superasne!!!!!
Fridus! niezle Tatus postrzega maluszka ;)

a u nas...? porod zaczol sie 28 ok 15 skurcze ruszyly co 5min ok 18 odeszly mi wody, o 21 pierwsze skurcze parte (w sumie 3 ) i o 21:11 Gabi wyladowala na moim brzuchu
porod bezbolesny-epidural ;D (za to na drugi dzien moje nogi cale w sincach-sciskalam je tak mocno i nic nie czulam :p)

Gabi mierzy 51 cm i wazy 2800

Maniu świetnie że jesteś już z nami buziaczki dla Ciebie i Gabrysi - czekamy na jakieś fotki i mam nadzieję ze nas czasem w przerwach między karmieniami odwiedzisz na forum. ;)

Hej hej w pi.ątkowy sloneczny poranek !!!

Maniu - ale sie szybciutko uwinęłaś! Nie spodziewalam sie, że juz dzis zagoscisz na forum. Wycaluj od nas malutką i zrob jej mnostwo zdjęć! Jak dobrze wiesz, my uwielbiamy zdjęcia, a poza tym jestesmy baaardzo ciekawskie ;) ;D

Niania - ale Twoj facet jest romantyczny! Po prostu książe z bajki!!! To cudne, tym bardziej gdy jest się w ciąży i wtedy takie dopieszczanie naprawde dobrze robi :p ;) :D

A u mnie - hurra! mieszkanie zaczelo wyglądać jak mieszkanie!!! Ja nie wiem jak to jest, ale moze byc czysto, poukladane i w ogole wszystko sobie lsni, ale jak nie ma firanek to pusto. No i od wczoraj wiszą firanki i teraz to juz w ogole tylko czekam na Maciusia ;D

Maniu sloneczko jeszcze raz wielkie gratulacje!!!A jeszcze mam takie pytanko :) jak Tymcio przyjol siostre?

reklama
Maniu cudownie, ze juz jestes z nami i ze sie dobrze czujecie.
Nianiu fajniutko, ze moglas tak superowo spedzic swoje urodzinki:).

Klaudio jestem myslami z Toba :laugh:

Do góry