reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no to Lilka my chyba dziś podobne samopoczucie mamy :(ja zaglądam wtedy kiedy siusiu ide czasem...ogólnie mój stan się nie poprawia prawie wcale...dzis jak narazie zjadłam tylko jeden kawałek pieczywa-wazzy i pije dużo wody tak jak mi dziewczynki poleciły...

reklama
Fridzia no nie wiem czy pomoże napewno,ale mi akurat pomogło...wreszcie mogłam wstać i przejśc się po mieszkanku....i nogi juz nie odmawiały posłuszeństwa :)

Coś w tym zimnie jest... u mnie lekarz polecił czasem potrzymac nogi w zimnej wodzie a do tego dziś u nas noc była bardzo zimna a ja spałam z otwartym oknem i opuchlizna pierwszy raz od wielu tygodni zeszła :-) oczywiscie jest już spowrotem ale choć przez chwilke mogłam zobaczyć kostki :-)

Byłam u lekarza z Dzidzią wszystko ok :-) rodzimy 22 lipca :-) starałam sie wynegocjować wcześniejszą date ale doktor był nieugiety ihihihi :-)

Witajcie Kobietki!

Nianiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowka i pogody ducha, no i szczesliwego rozwiazania.
Co ostatnie dwadziescia..? ;) :laugh:

Isis gratulacje malenstwa!!!

Alka chce mi sie odpowiedziec na Twoje pytanie zwiazane z kopaniem. U mnie jest dokladnie tak, ze jak tylko przytkne brzuch np do umywalki, lub zlewozmywaka (przy garach) to maly sie buntuje. Taki nietyklany wrazliwiec. No porostu garnkow spokojnie myc nie moge, musze sie jakos tak nachylac, albo bokiem, a to takie niewygodne..

Tusiu , ale milo wiedziec, ze doszlas tak predziutko do siebie, to teraz jeszcze porywaj Majeczke ze szpitala i do domku juz ;)

Asiolku, no to fajnie Ci, ze juz wiesz, ze do 31-go nie musisz czekac :)
Ja sobie troche mysle podobnie do Kolorowej Kredeki, ze chociaz fajnie byc przygotowanym na ta wielka chwile, to jednak niespodzianka tez mila jest i to oczekiwanie takie ekscytujace. Jedyne w czym chcialbym miec pewnosc, to to, ze wszystko pojdzie ok. Ale tego si enie da przewidziec przy zadnym porodzie. Trzeba miec nadzieje.

Gazelaczku, no ja tez sie nie zglaszalam do zastapienia Ciebie, bo ja to troche lewa jestem, musialbym chyba meza angazowac. Ale jesli tylko chetnych nie bedzie to i jestem w stanie sie douczyc i przejac obowiazki, na czas Twojego porodu. Ty juz tak bliziutko porodu ::)

reklama
Alka rzeczywiście nam też położna mówiła o kapuście ale na cycki a ja nie skojarzyłam że przecież można to zastosować na nogi.

Do góry