reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc kochane!!!!
Na chwilke wpadam bo wyszlam na obiad ze szpitala, dzisiaj mnie wypisali, ale ze wzgledu na Majke siedze w takim jakby hotelu matek zaraz bliziutko pomieszczenia w ktorym moj skarb lezy. Bidulka ciagle walczy z ta cholerna zoltaczka tak to jest wszystko ok. Mysle, ze wyjdziemy w nastepnym tygodniu (moze w poniedzialek) to sobie poczytam co tam slychac. Ja juz biegam jak perszing - nic mnie juz nie boli (oprocz cyckow). Kochane trzymajcie sie i gratuluje tym co juz tez sa po porodzie.
Buziaczki

reklama
Tusiu, jak dobrze ze już jesteś, ucałuj swoją Majeczkę od ciotki Sylwii, trzymamy kciuki żeby ja jak najszybciej wypisali...DUŻA BUŹKA

O cholera faktycznie Alka hehehe ciekawe jak to sie skończy..:-) Chyba psychicznie nie jestem jezscze gotowa łaaa boje sie jak to bedzie.

Choć nie wiem czy nie wezme sie za przyspieszanie tego wielkiego dnia..wiecie jak :p ;D ;)
Podobno to działa.

... co do tego przyspieszania, to albo jest to przereklamowane albo działa po terminie jak dzidzia jest już gotowa... a przynajmniej na moje Maleństwo nie skutkuje...

Asiolku, Sylwia - dzieki za oferty :) Napisze potem do Was e-maile i wysle co trzeba. Ja prawdopodobnie bede siie umawiac na cesarke, wiec troche wczesniej niz 14go powinnam sie wybrac do szpitala. No a jak bedzie to zobaczymy ;) ;D

dziewczynki wstałam na momęcik i tak poczytałąm troszke :)Tusia juz powoli wraca do nas -jak miło :)

a co do tego przyśpieszania porodu to cosik wiem :p ja też z synkiem jak byłam miedzyinnymi  przez sexik chyba sobie przyśpieszyłam ,ale kobitki z tego co ja wiem to nie działą zawsze a no i co najważniejsze miałam już 1,5 cm rozwarcia wiec podejrzewam ,że dlatego zadziałąło ;D

reklama
hej ja tylko na chwile
tak sie dzis zle czuje ze nie mam sily przed kompem siedziec..........
ledwo chodze-mala musi mi gdzies nisko uciskac,niedobrze mi,jesc mi sie nie chce,na kibel latam jak dzika,cala noc nie przespalam i ogolnie jestem i czuje sie do dupy :-[

Niesamowite ze Mania urodzila!!!!! w szoku jestem!!!!!!!!!!
Maniu Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nianiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!! duzo zdrowka,wytrwalosci,i wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!

a ja ide sie polozyc bo puszcze pawia na klawiature :-[

Do góry