reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
dzieki dziewczyny, sprobnuje wyprac moze wpisze to na liste jutrzejszych rzeczy do zrobienia - dzis rozmrazam zamrazarke, i ze 3 pralki mam do prania... :mad:

a ja sie sturlałam na dół, chciałam zobaczyć czy coś nowego mamy no i jest!!!
ISIS gratulacje!!

cała dalej popuchnięta i oczy mi klapią jakastaka przydżumiona jestem, zaraz idę spać

a znalazłam swój drugi test i korzystając z pomysłu alki :) wkleję sobie bibułkę z jednego do albumiku :)

a co do ktg to ja miałam robione raz, miesiąc temu jak mnie brzuch bolał i do szpitala jechałam. a np moja siosta z drugim malcem już jakiś miesiąc przed terminemjeździła co tydzień na samo ktg, a wszystko było oki

A z tym piciem to chyba macie rację chociaż moja koleżanka opowiadała mi że jak puchła to lekarz nie kazał jej dużo pić?? ???
Mam dzisiaj cięzki dzień i doła nic mi sie nie chce robić nawet do jedzenia. :(

friduś to może ta pogoda czy co.... mi też niebardzo chce się cokolwiek robić, ale to i lepiej bo muszętrochę poleżeć poleżeć a nie posiedzieć na forum ;) zaraz zmykam :D

mi tez jakos robota nie idzie, ale tyle zaplanowane... tyle dobrego że dodzowniłam się w końcu do tego sklepu internetowego z którego mam miec lozeczko, zamawiałam 10 czerca!!! no i powiedzieli ze dzis bedzie dostawa... pozyjemy zobaczymy... mam nadzieje ze znowu nie sciemniaja... :mad:

ja wlaśnbie objadalm sie czereśniami i jakos mi lżej na sercu :-)

Gazelaczku ja dziś ide do lekarza wiec prawdopodobnie poznam już date porodu i wtedy bede mogła coś a propos edytowania listy dzidziowej powiedzieć :-)

reklama
A ja sie własnie stroje bo dziś o 16.40 mam wizyte a potem mąz mnie gdzieś zabiera :p To niespodzianka ::) Mamy dzis dwa świeta: moje urodziny i rocznice zareczyn heh

Do góry