reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Frida, ale Alka ma racje. Wlasnie trzeba pic duzo, zeby byl obieg wody w organizmie. Chodzi o to zeby toksyny sie wyplukiwaly. Wiecej ani mniej wody nie bedzie przez większa ilosc wypitych szklanek, ale organizm nie bedzie sie zatruwal. Bo to w koncu moze byc zatrucie ciążowe...

reklama
Dzwoniłam do szpitala i okazało się ,że mój lekarz teraz na porodówce siedzi i mam za jakąś godzinke zadzwonić ...poczekam i zadzwonie...a zaraz sobie zmierze ciśnienie

.. ale sie dzis wyspałam... za wszytskie czasy, co 11!!!
zaglądam na forum a tu widzę nowe maleństwo - ISIS buziaki dla Ciebie i Malutkiej Amelki!!!

NiaNia - wszytskiego naj... i spełnienia marzeń!!!

Gazeleczku co do Twojej listy to ja mam termin na 21 ale jak NIE MA CHĘTNYCH z późniejszym terminem to się zgłaszam, osobiście i tak wydaje mi się ze raczej urodzę po tym terminie, choć to tylko przeczucie...

Aga, napisz co u Ciebie, pisałaś że masz problemy i nie bardzo masz siłę na forum tak często jak kiedyś zaglądać, ale napisz parę słów co i jak, bo marwtimy się tu o CIebie..

dziewczyny mam pytanie moze troche dziwne ale co tam, mam w domu prae duzych maskotek - jedno wielkie siedlisko kurzu, jak i czym je uprac zanim dzidzia przyjdzie na swiat, nie chce wkladac do pralki w caosci, bo juz to kiedys praktykowalam i niestety nie przyzyly... :(
moze macie jakies pomysły / doświadczenia?

Slwia ja też swoje miśki geje wyprałam :-) i są śliczne :-) można je jeszcze do zamrażarki na pół godziny aby roztocza pozabijac :-)

reklama
Do góry