reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nianiu - najlepsze życzenia urodzinowe!!!  :D

Super ze udalo Ci sie z lekarzem poumawiac. A ja postanowilam poczekac na rozwoj wypadkow - nie bede placic za cos co mi sie nalezy. W ten sposob tylko rozpaskudza sie lekarzy i uczy, ze nie ma co dzialac na korzysc pacjentki - a nuż widelec zaplaci. Wczoraj troche spanikowalam, ale dzis od rano przytomnie mysle i postanowilam jaki bedzie dalszy moj plan. Gdybym chciala cc na zyczenie, albo umowic sie z lekarzem na porod to inna sprawa : placę i wymagam. Tymczaserm da radę bez kombinowania. Mam nadzieje  :p

Asiolku - zaraz dopisze Isis, w koncu ona z naszej listy lipcowej!!! Dziewczyny - wczoraj emocje związane z porodem Mani spowodowaly, ze zadna nie zauwazyla mojego pytania  ;) :) Czy ktos bedzie mogl uzupelniac liste gdy ja sie wybiore do szpitala? Przekaze wtedy haslo.

reklama
Asiolku - dopisalam Isis no i wyslalam jej wiadomosc o tym.

No, moj Macius wstal. I pomyslec ze dzis strasznie sie ciesze, ze moj pecherz dostaje kopniaki, hi hi Moze po prostu dzis sobie zaspal?

Gazelaczku najlepiej żeby to była osoba z końca lipca bo jak będziemy mialy nasze kruszynki to nie będzie czasu tak często tu zaglądać.
Ja bym się zgodziła ale za tydzień idę już chyba do szpitala.

Dziekuje!!!!:-)

Gazelaczek A ja mysle, że powiien to przejac ktos z naszych nowych juz mam bo one zaraz beda w domu i zanim Ty pójdziesz do szpitala beda miały juz wszystko pod kontrola. Nasz rózni tylko tydzień, więc ja chyba nie za bardzo sie nadaje:-)

Dzwonie dzis do lekarza bo puchne strasznie...nie wiem dlaczego,ale coraz bardziej,dziś nie moge w lewej rece zdjąć palców...stopy aż bolą jak na nich staje...no i dotego zaczyna znowu mi być jakoś niedobrze.Słyszłąm o zatruciu ciążowym i nie wiem czy to to,ale ogólnie jeszcze mam podwyższone ciśnienie zawsze ...wiecie może jakie są objawy tych zatruć??

no wczoraj byłam na badaniu krwi  i jutro mam odebrać więc będe chyba jednak zmuszona do jutra poczekać i wtedy zadzwonię do lekarza i powiem co i jak...najbardziej mnie dołuje to ,że strasznie puchnę i długo ustac na nogach nie mogę bo robi mi sie jakoś słabo :(

reklama
Do góry