reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

A ja bylam dzisiaj u lekarza i tak:
We wtorek 5go lipca o 8.00rano do szpitala a cc w srode o godz 7.30 rano!!!!!
Malutka czuje sie swietnie i wazy 3500gram, siedzi sobie to moje sloneczko na pupci i wlasnie w tej chwili walczy z moim pecherzem ;D

reklama
Klaudus kochana, trzymam za Ciebie kciuki, czekamy tutaj na Ciebie i Kajtusia wiec szybko sie uwin i wracaj do nas!!!!
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe jak tam Luska??

Mialam dzisiaj badanie ginekologiczne i szyjka moja slicznie zamknieta i lekarz powiedzial ze gdyby nie ta cesarka to wedlug niego do 15 lipca spokojnie bym z brzuchem pochodzila, wiec ciesze sie ze nie trzeba tak dlugo czekac :D
A teraz popijam piwko karmi kawowe i tym milym akcentem mowie dobranoc ;D ;D ;D ;D

witam dziewczyny!
nic się nie posypało przez noc ..... ? czy może jeszcze nie ma wieśći :)
ja wstałam zrobić śniadanko sobie i artkowi do pracy i zerkam tu, bo raczej dziś cały dzień spędze w wyrku, bo mam tragicznie nogi popuchnięte, ciężko mi chodzić, zginać a dłonie całe mnie swędzą od tej opuchlizny!! więc dzionek w większości w wyrku, no a do was (na kompa) muszę zejść na dół no i później wewlwc się znowu na górę :(

a wczoraj się zastanawiałam wieczorkem nad cesarką, tzn nad tym jak to jest fajnie z jednej strony wiedzieć kiedy będziemy maleństwo trzymać przy cycuchu, ale jednak stwierdziłam, ze wolała bym nie znać (chyba żebym musiała) dokładnego dnia porodu, bo takie z zaskoczenia jakoś mi się wydaje takie magiczne i wogóle większa niespodzianka..... no nie wiem ja sobie tak myślałam wczoraj i to jest tylko moje odczucie :)

dobra babeczki życzę wam miłego dzionka i później może jakoś się jeszcze tu przytoczę :)
buziaczki

Cześc kobitki :)Ja właśnie wstałam ,zasnełąm jak zawsze nad ranem czyli koło 5 rano ,więc dzis mogę powiedziec ,że nawet sporo sobie pospałam ;)Tak się zastanawiam bo-z tego co sie dowiedziałąm,to jak dzidzia zaczyna sie mniej ruszać<w moim przypadku dużo mniej>to ponoc juz końcówka .Nie wiem ile w tym wzystkim prawdy,ale troszke się boje...Bo do terminu jeszcze dużo czasu ,sama nie wiem..

reklama
no wlasnie dziewczyny - u mnie dziecko przestalo sie ruszac! Zawsze to byl straaaaszny wiercioch a dzis nawet z okazji sniadania nie pofatygowal sie... Jakies niemrawe przesuniecia są, ale o tej godzinie to ja zazwyczaj bylam zmeczona dwoma czkawkami i chodzilam z poobijanym pecherzem... A teraz cicho! No i jak tu nastawiac sie optymistycznie i bezstresowo przechodzic ciążę :(

Do góry