reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No ja rzeczywiście zwarta i gotowa :) Wszystko juz przygotowane w domku, torba spakowana, no i teraz tylko czekać na jutro :)

Martuska! Patrząc na to, co tu się dzieje, to ja bym nie była taka pewna, czy mnie nikt nie wyprzedzi :D Jutro idę do szpitala, ale ciąć to mnie będą dopiero w piątek, więc wszystko się może zdarzyć :D

reklama
No to ja się dziewczynki z wami żegnam :) Idę spędzić romantyczny wieczór z mężusiem, a rano do szpitala :D Trzymajcie za nas kciuki!!! My myślami też będziemy z wami :)
Ciekawe ile dzidzi tu juz będzie jak wrócimy do domku :)
Buziaki dla wszystkich mamuś i ich dzidziolków :D

Klaudia wszystkiego dobrego, powodzenia i spedz te dwa ostatnie dni z brzusiem najpiekniej jak sie tylko da. Myslami bede z Toba szczegolnie w piatek. Niech Kajtus urodzi sie zdrowym, pieknym bobaskiem!!! Do zobaczenia na forum jak najszybciej  :laugh:

Klaudia powodzenia sloneczko!!!
Ja mam otatnia wizyte u gina 19 ,20 mam sie zglosic do szpitala a 21 bende miec CC.

Klaudia trzymamy kciuki.

U mnie nadal nic się nie dzieje. wszystko pozamykane na cztery spusty.

Wcześniej się pchała a teraz chyba zrobiła przemeblowanie bo nie zamierza sie wyprowadzić.
KTG nie miałam bo się aparat posuł i jutro muszę jechać do szpitala na to badanie. :mad:

Tusia pisała że może wyjdzie w poniedziałek. No i mała cyca w końcu ssie.
oczywiście przesyła dla wszystkich buziaki.

reklama
Do góry