reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
nmusze wracac do prasowania  :mad: ciekawa jestem jak tam Luśka sobie daje rade, teraz to co godzinke trzeba zagladac zeby byc na biezaco... :D

no coraz nas mniej tu,ale miło słyszeć ,że mamusie i dzieciaczki są juz razem :)

czy któraś z as ma jakieś wiadomości co z kaśka.k??

No ładnie się porobiło nie było mnie ok 20h na BB a tu dwa maluszki się urodziły i jeden już prawie

Brunetko Maniu ogromne gratulacje

Luśka powodzenia

O rany, normalnie mi się łezki w oczach pojawiły jak o Mani przeczytałam :D

Maniulka i Łukaszu ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!
Czekamy na zdjęcia Gabi!!!!!!

reklama
Klaudia, to juz teraz chyba nikt Cie nie wyprzedzi? ;)
Spokoju niech Ci starczy do konca cesarki. Za modlitwe dziekuje i tez sie modle za dziewczyny nasze :)

Elfiko, Lilka dzieki za pocieszenie, moze i racja w tym co piszecie, ze jak sie zacznie to wszystko na kupe ;D

Oj Babeczki posypalo sie. Tak sobie mysle, ze teraz to moze byc maly zastoj i kolejny wysyp. Tak sie mozemy falowo sypac 8) Ach jakie to fajne uczucie musi byc tak miec przy sobie kruszynke :)
Co do cesarek, to rzeczywiscie poki co to przewaga, ale porownanie to chyba zrobimy na koncu. Poki co ja baaardzo chcialbym poczytac o porodzie kazdej z was ;)

Do góry