reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

graszko no to gratulacje!!!

a ja byłam odebrać fotki mojego facecika bo do prawka sobie robił, przy okazji u koleżanki na nowym mieszkanku, bo się wynieśli od mamy, żyć im nie dawała, a że byłam z siostrzeńcem, to pobawił się z małym 15 sto mieesięcznym kacperkiem łobuziakiem. no i za jednym zamachem u babci, ale moja chrześnica spała więc benulo się z nią nie pobawił, ale pojedliśmy owocków :)

reklama
dziewczyny, od Ani i jeszcze nie doszlo potwierdzenie o pojawieniu sie Mateuszka? Czy moze przeoczylam? Bo chcialam uzupelnic liste, ale tylko w sytuacji gdy bedzie potwierdzenie ze dzidzia jest.

graszko - super wiadomosc! Wlasne mieszkanie to naprawde cos!

Martuska Ty sie tak nie martw tym brakiem objawow, ja tez nic takiego u siebie nie zauwazyalam, az do zeszlego tygodnia, wszystko ruszylo blyskawicznie. Bole krzyza, nisko brzuchol praktycznie z dnia na dzien,no i te skurcze fiu fiu ::)
Moze u Ciebie tez to sie tak nagle zacznie i jeszcze szybciutko zasilisz dzieciaczki lipcowe co?

Asiolku ja tez Ci musze pozazdroscic tego dnia pieknosci bo sama sie czuje zaniedbana jak jakas baba z targu , paznokcie u nog jak obcinalam ostatnio to trwalo to godzine i skonczylo sie calkowitym wyczerpaniem fizycznym :mad:
O reszcie nie wspomne i wogole przezywam ostatnio stan wielkiego niezadowolenia swoim wygladem ::)
Mam nadzieje, ze to przejdzie, a tak swoja droga to rzeczywiscie malo zaplacilas za tyle uslug naraz.

Ogladalam sobie teraz fotki w naszej galerii i wow !!!!
Super zdjecia
Lilka super wygladasz , no i musze Ci powiedziec, ze pasujecie do siebie z Karolem, bardzo ladnie razem wygladacie.
A aparat w deche, moj maz sie zalamal jak go zobaczyl bo tez o takim marzy( niestety jeszcze dlugo sobie pomarzy) ;D ;D ;D

no to Gazelaczku pewnie ja sie pospieszylam i juz gratulacje Ani i... napisalam  ;D bo tak sobie mysle ze juz malutki jest z NImi  ;D ale faktycznie infor. potwierdzajacej jeszcze nie bylo
no i ja nie wiem czy pozniej bede miala okazje naskrobac a nie chcialabym przegapic  ;)

Asiolek to na tych zdjeciach taki psotnik wyglada,a Frida to rzeczywiscie duzo brzuszka z przodu nosisz :D
MAMUSIE LIPCOWE SA ODJAZDOWE!!!!

rany...moj suwaczek niedlugo sie skonczy  ;) a tak niedawno bylo jeszcze 100 dni ...hmmm...
ciekawe jak sie czuje Anitka i reszta mamusiek ? szybko ten czas przelecial...

reklama
Do góry