reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

graszko no to gratulacje!!!

a ja byłam odebrać fotki mojego facecika bo do prawka sobie robił, przy okazji u koleżanki na nowym mieszkanku, bo się wynieśli od mamy, żyć im nie dawała, a że byłam z siostrzeńcem, to pobawił się z małym 15 sto mieesięcznym kacperkiem łobuziakiem. no i za jednym zamachem u babci, ale moja chrześnica spała więc benulo się z nią nie pobawił, ale pojedliśmy owocków :)

reklama
dziewczyny, od Ani i jeszcze nie doszlo potwierdzenie o pojawieniu sie Mateuszka? Czy moze przeoczylam? Bo chcialam uzupelnic liste, ale tylko w sytuacji gdy bedzie potwierdzenie ze dzidzia jest.

graszko - super wiadomosc! Wlasne mieszkanie to naprawde cos!

Martuska Ty sie tak nie martw tym brakiem objawow, ja tez nic takiego u siebie nie zauwazyalam, az do zeszlego tygodnia, wszystko ruszylo blyskawicznie. Bole krzyza, nisko brzuchol praktycznie z dnia na dzien,no i te skurcze fiu fiu ::)
Moze u Ciebie tez to sie tak nagle zacznie i jeszcze szybciutko zasilisz dzieciaczki lipcowe co?

Asiolku ja tez Ci musze pozazdroscic tego dnia pieknosci bo sama sie czuje zaniedbana jak jakas baba z targu , paznokcie u nog jak obcinalam ostatnio to trwalo to godzine i skonczylo sie calkowitym wyczerpaniem fizycznym :mad:
O reszcie nie wspomne i wogole przezywam ostatnio stan wielkiego niezadowolenia swoim wygladem ::)
Mam nadzieje, ze to przejdzie, a tak swoja droga to rzeczywiscie malo zaplacilas za tyle uslug naraz.

Ogladalam sobie teraz fotki w naszej galerii i wow !!!!
Super zdjecia
Lilka super wygladasz , no i musze Ci powiedziec, ze pasujecie do siebie z Karolem, bardzo ladnie razem wygladacie.
A aparat w deche, moj maz sie zalamal jak go zobaczyl bo tez o takim marzy( niestety jeszcze dlugo sobie pomarzy) ;D ;D ;D

no to Gazelaczku pewnie ja sie pospieszylam i juz gratulacje Ani i... napisalam  ;D bo tak sobie mysle ze juz malutki jest z NImi  ;D ale faktycznie infor. potwierdzajacej jeszcze nie bylo
no i ja nie wiem czy pozniej bede miala okazje naskrobac a nie chcialabym przegapic  ;)

Asiolek to na tych zdjeciach taki psotnik wyglada,a Frida to rzeczywiscie duzo brzuszka z przodu nosisz :D
MAMUSIE LIPCOWE SA ODJAZDOWE!!!!

rany...moj suwaczek niedlugo sie skonczy  ;) a tak niedawno bylo jeszcze 100 dni ...hmmm...
ciekawe jak sie czuje Anitka i reszta mamusiek ? szybko ten czas przelecial...

reklama
Do góry