reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudio faktycznie niezbyt mila wiadomosc z ta doplata............ale takie zycie
my tez mamy gdzies 1300 do zaplaty,ale tez sie tym nie przejmujemy bo to nie jest AZ tak wazne,a zaplacic zaplacimy
nie ma sie co stresowac
masz racje to tylko pieniadze -raz sa raz nie...........choc fajnie by bylo jakby byly zawsze  ;D

NiaNiu ja wypralam w 30 stopniach w pralce
w sumie to przeplukalam,bo to czyste wiec nie pralam tak dlugo jak typowo zawsze
rozek nic sie nie zniszczyl,wyglada tajk samo jak przed praniem

reklama
dziewczynki kochane włąśnie sie popłakałam,ale to ze szczęscia łezki mi poleciały :) mąż mi właśnie zakomunikował,że uzbieraliśmy już kasiorkę na własne mieszkanko :)Boże ale się ciesze....bedziemy mieszkać w moich rodzinnych stronach ,blisko moich rodziców :)

Graszko ale EXTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wreszcie swoje wlasne M bez tesciow i rodzicow,to marzenie nie jednej osoby!! szczerze gratuluje!!!!!!!!!!! i strasznie sie ciesze bo z naszych rozmow pamietam ze moja mama to odbicie twojej tesciowej..........wiec przekichane ;D

Brunetko gratuluje syneczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
matko co sie dzieje??? nie ma dnia abym komus nie gratulowala dzidzi na swiecie hihihihi ;D :laugh:

a kiedy ja ??? ::) :p

Graszka, ale super wiadomość !!! :D
Asiołku skąd ty taką pania Mariolkę wytrzasnęłaś, że za 100 zł ci to wszystko zrobiła?? Ja u mojej za to wszystko to bym pewnie z 250 zł zapłaciła

Lilka, nic się nie przejmuj już niedługo my ci będziemy gratulować :D :D

Jak byłam dzisiaj na ktg, to była dziewczyna 10 dni po terminie. Biedna taka bo mówi, że rozwarcie ma na 4 cm, ale zero skurczów. A żeby było śmieszniej, to w 8 miesiącu leżała w szpitalu na podtrzymaniu, bo miała za dużo skurczy :) Kurna, chyba przekichane byc tak 10 dni po terminie. Ja bym chyba oszalała :D

reklama
Lilka no twoja mamuśka i moja teściowa to praktycznie ten sam skład ;) coprawda nie duże mieszkanko bo myślimy o 2 pokojowym mieszkanku,ale dlamnie to i tak super :)

Klaudia a ty jak się czujessz??jak emocje??jutro wasz dzień....aż łezki się kręcą jak człowiek widzi ,czyta jak to pokolei dzidziusie sie rodzą :)

Do góry