reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no maniucha klucha w koncu sie dokulala do komputera  ;)
ale swietne wiadomosci dzisiaj!!!! ajajaaaajjaaaa!!!

Brunetko i Aniu i ... wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie buziaki!!!... i w ogole wiele wiele radosci  ;D  ;D  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Asiolku jak dobrze ze tak myslisz!!! wszystko w zyciu ma swoja kolej i zawsze warto pamietac o tych dobrych stronach!!!! mebelki sliczne, zawsze mi sie marzyly meble w takim stylu  ;) super!!!!!

Nianiu z ta tesicowa to ..hm..znalysmy sie jeszcze za nim tu wyjechalismy ale co innego 2h na kawce a co innego 2 miesiace  :p a ja chyba odzwyczalilam sie od "dobrych rad" i szlag mnie bierze

Lillka limuzyna extra!!

KLaudus moze ta moja Gabryska zdecyduje sie na pierwotny termin to nasze maludy beda na swiecie tego samego dnia  ;D

Graszko taka wiadomosc poprawia samopoczucie! mam nadzieje ze czujesz sie juz duzo lepiej no i tylko trzymam kciuki by predko udalo sie Wam zrealizowac plany!!!

ee...juz nie licze...bo oszalec mozna..jak sie zacznie to chyba zauwaze ;) no oby tylko dotrzec do szpitala...
a i na to tesciowa ma swoje zdanie...: to nie pojdzieeeee taaak szybko.... nie panikuj...
hehe... zobaczymy ;)

ide nalac wody do baseniku dla malego bo upal niziemski :p

hihi...tściowa zawsze ma inne zdanie...moja też....ostatnia jej wnusia rodziłą się 13 lat temu więc tyeraz ja musze słuchac rad które były fajne ale właśnie 13 lat temu :p

ja tak samo jak ty Maniu licze na to ze TO nastapi jak najszybciej..........
brzusio mi spadl,wyjatkowo czesto chodze do kibelka sie oprozniac,jak mam skorcze to mi brzusio juz tak nie twardnieje,jest miekciejszy,ledwo chodze bo prawie nie moge,no i tak po cichu licze..................

jutro 29 Karola mama ma urodziny wiec fajny prezent by byl :D a 30czerwca moja mama ma imieniny no to tez extra by bylo
choc ja licze na 1 lipca,wtedy ide do lekarza i zobaczymy co mi powie,oby to ze juz juz ;D

a moja doktorka na wakacjach i ide do zupelnie obcej mi pani gin na kontrole,nawet jej na oczy nie widzialam w szpitalu jak bylam
ciekawe czy mila bedzie dla 'nie swojej' pacjentki

Normalnie mnie Laski zalamujecie :)
Ja od poczatku ciazy mysle, ze urodze wczesniej , bo to sama sie prawie miesiac wczesniej urodzilam i moj brat najmlodszy tez, ale po tych waszych objawach to ja mysle, ze chyba nigdy nie urodze, a jak juz to ostatnia i to przenosze.
Brzuch mi troche opadl, ale co z tego, jak wcale mnie na sikanie jakos wyjatkow czesciej teraz nie bierze, w nocy to raz wstaje, pachwiny mnie nie bola w kroczku nie uciska, to znaczy, ze chyba jeszcze daleeeeekoooooo, ze ho ho ho.
W sumie teraz z racji, ze po szpitalu jestem, to chcialbym tak urodzic nie wczesniej jak 38 tydzien i pare dni, zeby sie organizm zregenerwoal po tym antybiotyku i goraczce, ale zaczynam watpic i to ostro i az mi sie na placz zbiera :(

Graszka, super z tym mieszkankiem!!! Sama radosc!

reklama
Do góry