reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
no i lilka wózio bąbowy! moje kolorki :)

a dziewczyny jaki miałam sen!!!! że przez brzucho czułam i widziałam łapkę naszego tymonka i mówiłam do soistry i artka żeby zobaczyli, miał takie dłuuugie paluszki, i złapał mnie za paluszka, później artka i chciał go (tymonek tate) pogłaskać po włoskach :) z obu stron. kurcze a ten sen był taki kosmiczny a taki realistyczny :)

Wiecie co dziewczyny jednak Bozia mi sprzyja i mamy dużo łask... nie zarabiamy z Mężulem dużo... a wszystko sie tak złożyło, że mamy cudne mieszkanie... duże przestrzenne, rodzice nam pomagają jak mogą :-) Tato ostatnio zaproponował że kupi nam włąsnie tą sypialnie :-) a dziś już na niej spaliśmy :-) Teściowie kupili meble do kuchni :-) Męża brat pożyczył nam bez procentów 10 000 :-) wiecie co naprawde tylko dziekowac Bogu że sie wszystko tak układa... jeszcze niech Majołek bedzie zdrowiutka i Asiołek bedzie najszczełiwszy :-)
Mamy kominek o którym zawsze marzyliśmy :-) dużą łazienke w wielką wanną :-) salon połączony z kuchnią , sypialnie taką jak chcieliśmy :-) i jeszcze mały pokoik :-) a były miesiace że brakowało nam na jedzenie :-) i nikt nie podał nam wtedy reki.... potem Mężul zmienił prace i ... starcza... na życie :-) i wiecie co ja to naprawde mam w życiu wielkie szczeście :-)

GRATULACJE DLA BRUNETKI !!!! :)  mąż nie może jeszcze przyjechać ,a ja poszłąm za radą i popijam ciepłą wode...rozwolnienia nie mam,tylko te wymioty....,kłade się znowu bo główka mnie strasznie boli :(

[/url

Jejku, ale wiadomości!!

Brunetko wielkie gratulacje!!

Asiołku sypialnia prześliczna. Styl bardzo oryginalny.

Lilka wózek twojego maleństwa super!

Graszko może lepiej żebyś pojechała do szpitala jak dziewczyny podpowiadają.

Tusiu twoja Majeczka jest taka słodziutka.

Trzymam kciuki za Kasię K. Oby jak najszybciej wróciła do domku z maleństwem.

A ja mam kolejną noc z głowy. :mad: Ten ból, który mnie dopada tylko w nocy w okolicy żołądka jest straszny. Nie mogę ani wstać, ani leżeć ani chodzić tak boli. Czy wy też tak macie? W piatek idę do lekarza to zobaczymy co mi powie. Będe też znała więcej szczegułów odnośnie cc. Mam zamiar maltretować lekarza na zakończenie ciąży na dwa tygodnie przed terminem, bo dłużej nie wytrzymam!!

Asiołku - oby więcej takich pozytywnych refleksji!!! Ja tez tak sobie nieraz mysle, ze nie jest źle, a nawet czasem ośmielę sie pomyśleć, że jest super ;) :D No a teraz to grunt żeby Maciunio pomyślnie sie urodzil i byl zdrowiutki. A o reszcie pomyslę jutro... ;D

reklama
Gartulacje dla Brunetki, no to kolejna szczesliwa Mamusia :laugh:

Asiolku, dziekowac Bogu, ja wierze, ze nic nie dzieje sie bez przypadku i Opatrznosc naprawde czuwa nad nami :)

Graszko trzymaj sie zdrowiutko, Ty to masz przejscia, ale juz tuz tuz do rozwiazania

Gazelaczku pradwa niech te nasze malenstwa beda tylko zdrowe to wtedy juz nam nic do szczescia nie bedzie brakowalo

Ja sie do slonka chcialbym wylozyc troche, bo przyjemny wiaterek jest, ale co wyjde na ogordek to jakas chmurka przychodzi chyba musze polowanie na promyki zrobic ;)

Do góry