reklama
a ja no stop czuje raczki i nóżki moejego Maksia. Rozpycha sie niemiłosiernie. Juz sie troche poznalismy np. Max wstaje wtedy kiedy ja sie obudze, dosłownie kilka minut po moim przebudzeniu :-) Usypia przy pozytywce, która mu puszczam :-)
A mimo to nadal nie wierze w to że za kilka tygodni bede go ściskać :-) łaaaaaaaaaaa
A mimo to nadal nie wierze w to że za kilka tygodni bede go ściskać :-) łaaaaaaaaaaa
graszka-po
Fanka BB :)
kurcze pieczone,wymiotuje jak kot i staram się zdrezmnąć ale jakoś nie bardzo mi to wychodzi mąż dał mi do zrozumienia ,że jeśli mi ten stan nie przejdzie gdzieś do 12-ej to zrywa się z pracy i chyba pojdziemy do szpitala...zauważyłam teraz ,że dużo a nawet bardzo dużo siusiam i sporo opławów mam
[/url
[/url
Graszka lepiej pojedźcie. Zawsze bedziesz spokojniejsza. Upławy świadczą że coś sie dzieje. Ja bym nie czekała. Trzymam kciuki. Póki maż nie przyjedzie leż jak najwiecej i głeboko oddychaj żeby dać dać dzidziusiowi jak najwiecej tlenu.
graszka-po
Fanka BB :)
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Graszko - a może Ty sie za bardzo denerwujesz? I ze stresu nasilają Ci sie rozne nieprzyjemne objawy ??? Niania chyba ma rację - poleż sobie i dotleniaj malucha. Przynajmniej tyle mozesz zrobic, a moze i ssama troszke sie uspokoisz?
Tusi córcia rzeczywiscie sliczniutka. I taka malusia - no slowem slodziak!
Asiolku - ale macie duzo przestrzeni! My wczoraj poustawialismy komode, przewijak i lozeczko i ... skonczyl sie pokoj : Korzysc przynajmniej taka, ze wszystko pod ręka, hihi
Lilka - wozek bombowy! Ostatnio zauwazylam ze TAKO robią niezlą karierę. No ale to po prostu bardzo ladny wozeczek!
Tusi córcia rzeczywiscie sliczniutka. I taka malusia - no slowem slodziak!
Asiolku - ale macie duzo przestrzeni! My wczoraj poustawialismy komode, przewijak i lozeczko i ... skonczyl sie pokoj : Korzysc przynajmniej taka, ze wszystko pod ręka, hihi
Lilka - wozek bombowy! Ostatnio zauwazylam ze TAKO robią niezlą karierę. No ale to po prostu bardzo ladny wozeczek!
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dzisiaj bylismy na usg. Macius nadal siedzi na tylku i glowke ma na moich zebrach. Czyli ulozenie miednicowe... Jutro mam wizyte u lekarza i pewnie bedziemy rozmawiac o szczegolach cesarskiego cięcia. Zaczynam sie troszke tego wszystkiego bac. Poza tym na badaniu wyszlo ze wszystko jest OK. Maluch wazy ok 3 kg i do porodu osiągnie wagę 3,5 kg. Czyli takie typowe, standardowe dziecko :laugh:
reklama