reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dziewczyny, pozwolilam sobie pod nasza listą powklejac zdjecia maluchow. To znaczy na razie jest tam Majeczka Tusi, bo chyba tylko jej zdjęcia byly pokazywane, prawda? Zawsze bedziemy mogly wtedy pooglądać sobie nasze kruszyny i nie trzeba bedzie latac po calym naszym wątku zeby widziec jakies zdjęcie. Biorąc pod uwage ile postow dziennie produkujemy, byloby to bardzo pracochlonne zajecie ;) :)

Graszko - na pewno trzeba cos pic zeby sie nie odwodnic. Moze sprobuj np. malymi lyczkami gorącą przegotowaną wode?

Asiolku piekne gniazdko, ja tak lubie wszystko co takie naturalnie drewniane. Strasznie mi sie ta wasza sypilania podoba
Lilka wozeczke bomba, takie letnie, wakacyjne kolorki

Graszko, ja to chyba na Twoim miejscu albo bym jechala do szpitala albo dzwonila po rade do lekarza. Moze to porod sie zaczyna, a moze nie. Takie wymioty po wszystkim to moga wlasnie porod zwiastowac, a rozwolnienia nie masz?

Co do masy ciala dzidziusia, to ja przy okazji szpitalnego pobytu bylam na usg i powiedziano mi, ze moj Alek ma 2573 gramy, no i tak sobie pomylalam, ze o ile mozna wierzyc w to usg to fajnie, ze juz ma tyle i chcialbym zeby do tych 3 kilogramow dociagnal :)

reklama
Do góry