reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mania, doskonale rozumiem cię, bo ta moja łobuzica tak samo daje mi w kość! Dziś w akcie desperacji (już w nic absolutnie nic, nie mieszczę się, brzuch ciągnie mi się między nogami) kupiłam sukienkę, jak pani zgrabnie określiła: w łączkę, która jak dla mnie przypomina namiot. Ma jednak zaletę jest przewiewna i pasuje na mnie. Małżonek po uiszczeniu rachunku powiedział: żona pochodź w niej chociaż parę dni, nie rozsypuj się (termin 4 lipca, WOW)

reklama
Czesc :)
Ania od niedzieli w szpitalu. Dzisiaj na USG wyszlo, ze Mateuszek wazy 4300 i jutro o 10 go zobaczymy - ciecie cesarskie

Pozdrawiam,

Rafal

Ale sie dzieje...

Tusiu malenka sliczniutka

Rafale Ani i dziekujemy za informacje - powodzenia jutro, trzymam kciuki.

Ja jutro pierwsze KTG oraz kolejne USG - zobaczymy co tam slychac w moim brzuszku ;D

a oto nasza limuzyna dla Milenki

PICT0151.jpg

PICT0152.jpg

PICT0157.jpg

TAKO Natalia

Dzień doberek kobitki...Tusiu-maleństwo poprostu boskie :)

dziewczyny ja powoli juz szału dostaje...może wy mi powiecie co się zemną dzieje bo ja już nie mam bladego pojecia...

Wstałąm dziś z rana czyli o 6 rano,a przedtem normalnie dziś co jakieś 30 40 min.całą noc siusiałąm i tonaprawde sporo,wstałąm rano i tak mi niedobrze się zrobiło,że ledwo powstrzymałąm wymioty....małą coprawda rusza się ale mniej,z tym,że wcześniej czułąm bardziej w dole ruchy a teraz góra,pozatym brzuszek twardnieje mi kilka razy dziennie ,no i piersi-tak bardzo bolą ,że dotknąć nie moge.... :(domownicy w pracy są a ja tu siedze sama i się zaczynam bać....nie wiem co się dzieje i zaczynam chyba panikować... :(

[/url

Asiolku zazdroszcze tych przestrzeni ;D

Graszka moze kontakt z lekarzem jest wskazany - jako pierworodka nie mam pojecia co moze byc przyczyna twoich dolegliwosci i jak Ci pomoc :(

reklama
Asiołek nie mam słów. Cudnie macie!!
Lila wózeczek urzekajacy, juz widze tam waszze maleństwo.

Ania i ... trzymaj sie kochana. Pewnie juz Cie przygotowuja, za 30 min zabieg!!!łaaaaaaaaaa

Maniu a Ciebie tez doskonale rozumiem jesli chodzi o dyskoteke w brzuchu i tesciowa. Znałas ją wczesniej??

Do góry