reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

;D ;D ;D Frida i ja Ci składam serdeczne od serca życzonka wszystkiego najlepszego, i spełnienia marzeń :-)

kolorowa kredko - nie mam wskazań do cesarki ja marze o cesarce:-) hahahahaha ale tak poważnie to ... mam problemy z kregosłupem i być może w państwowym szpitalu ktoś kazałby mi rodzić naturalnie ale w mojej klinice nikomu niczegho nei musze oduwadniać i moge rodzić tak jak sobie chce :-) a ja chce cesarke - zawsze chciałam itd. :-)

reklama
Friduś! I ja dołączam się do życzeń i urodzinowych! I Nianiu tobie też tak zaocznie, bo w czwartek, to mnie już tu nie będzie :)
A co do latek, to uważam że właśnie tak około 30 to jest najfajniejszy wiek :) Ja juz mam 32 i w sumie to bardzo lubię ten stan :D i wcale się nie czuję staro :)

reklama
NiaNia, moj nie praktykuje w szpitalu, ale wraca na 10 dni przed terminem ... daj znac co z tym usg bo moge isc do innego... a potem powórzyć u swojego jak wróci...

własnie odebrałam paczuszkę z allegro - przescieradełka flanelowe, rozek i pare pierdułek... najgorsze ze óżeczka ni widu ni słychu, dobrze że zamawiałam z wyprzedzeniem bo blizej porodu pewnie bym się denerwowała, choć i tak chciałabym miec juz wszytsko poustawiane...

Do góry