reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Muszę sie przyznac że dzisiaj skończyłam 29 lat i strasznie stara już jestem ;)
Nie mam siły nawet świętować więc chyba tylko na jakieś lody wyskoczymy.
Oglądam cały czas mój brzuchol i patrzę czy coś sie nie dzieje ;D

reklama
Fridus, wszytskiego naj... zdrowego maluszka i spełnienia marzeń i nie gadaj żeś stara, bo nie uwierze... głowado góry, każdy wiek ma swój urok...

[size=10pt]frida wszystkiego najlepściejszego :) !!!![/size]

witajcie mamuski :)
widzę ze nie tylko ja nazekam że coś mi dolega w ostatnich dniach, opuchlizna nie złazi, może minimalnie, brzuch lekko pobolewa zwłaszcza jak wstaję z wyrka, o nocy nie wspomnę jak mam wstać (na szczęście jak narazie tylko 2 czasami 3 razy) no i te pachwiny..... ale co tam jeszcze cieszęsię swoim stanem bo już całkiem niewiele zostało :)

asiołku kurcze ciekawe jak to jest tak poznać termin porodu :) heh lekarz mi powie kiedy będę rodziła, nieźle to brzmi :) a tak wogóle masz jakieś wskazania na cesarkę? bo niebardzo wiem

lilka ja już ważę 103 nawet na 104 czasem wskakuje :) ale co tam. wszyscy mi mówią, że po porodzie tymek ze mnie wyciągnie, choć niesądzę :) a ja jakieś 5 lat miałam 65 kto by pomyślał, a przed porodem 95 w porywach do 98

a maleństwo chyba będziemy przewozić w gondoli, chyba żeby w foteliku... jeszcze nie wiem

a co do tych truskawek że zatrzymują wodę w organiźmie i żeby je ograniczyć to udam, że teogo nie widziałam ;) bo nie wiem jak to by było u mnie możliwe :)

Frida STO LAT!!. Dołącze do Ciebie w czwartek, tez mam 29 urodziny :-)

A wtedy tez wizyte u lekarza, potem mój lekarz wyjeżdza na urlop i dokładnie tak jak u Ciebie Sylwia jestem w kropce. A co najlepsze on ma być przy moim porodzie :-) Ja to dopiero musze sie starać trzymać dzidziusia. Choć do 17 lipca,potem to niech sie dzieje co chce...Pogadam z nim w czwartek i dam znac jak to jest w USG.

reklama
Do góry