reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Muszę sie przyznac że dzisiaj skończyłam 29 lat i strasznie stara już jestem ;)
Nie mam siły nawet świętować więc chyba tylko na jakieś lody wyskoczymy.
Oglądam cały czas mój brzuchol i patrzę czy coś sie nie dzieje ;D

reklama
Fridus, wszytskiego naj... zdrowego maluszka i spełnienia marzeń i nie gadaj żeś stara, bo nie uwierze... głowado góry, każdy wiek ma swój urok...

[size=10pt]frida wszystkiego najlepściejszego :) !!!![/size]

witajcie mamuski :)
widzę ze nie tylko ja nazekam że coś mi dolega w ostatnich dniach, opuchlizna nie złazi, może minimalnie, brzuch lekko pobolewa zwłaszcza jak wstaję z wyrka, o nocy nie wspomnę jak mam wstać (na szczęście jak narazie tylko 2 czasami 3 razy) no i te pachwiny..... ale co tam jeszcze cieszęsię swoim stanem bo już całkiem niewiele zostało :)

asiołku kurcze ciekawe jak to jest tak poznać termin porodu :) heh lekarz mi powie kiedy będę rodziła, nieźle to brzmi :) a tak wogóle masz jakieś wskazania na cesarkę? bo niebardzo wiem

lilka ja już ważę 103 nawet na 104 czasem wskakuje :) ale co tam. wszyscy mi mówią, że po porodzie tymek ze mnie wyciągnie, choć niesądzę :) a ja jakieś 5 lat miałam 65 kto by pomyślał, a przed porodem 95 w porywach do 98

a maleństwo chyba będziemy przewozić w gondoli, chyba żeby w foteliku... jeszcze nie wiem

a co do tych truskawek że zatrzymują wodę w organiźmie i żeby je ograniczyć to udam, że teogo nie widziałam ;) bo nie wiem jak to by było u mnie możliwe :)

Frida STO LAT!!. Dołącze do Ciebie w czwartek, tez mam 29 urodziny :-)

A wtedy tez wizyte u lekarza, potem mój lekarz wyjeżdza na urlop i dokładnie tak jak u Ciebie Sylwia jestem w kropce. A co najlepsze on ma być przy moim porodzie :-) Ja to dopiero musze sie starać trzymać dzidziusia. Choć do 17 lipca,potem to niech sie dzieje co chce...Pogadam z nim w czwartek i dam znac jak to jest w USG.

reklama
Do góry