reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Asiolku super wyszedl Ci ten wozeczke!!!!!

ja maluszka tylko w kubelku wywioze ze szpitala (inaczej mi jej nie wypisza)

ja cie krece ale Brunetka ma juz fajnie!!!!! (tak mysle  ;) )
no i Ania i... pewnie tez juz tuli maluszka

a mi sie juz tylko plakac chce  :p
a wczoraj myslalm ze wyjde z siebie..upal jak smok moj brzuch juz jest tak nisko ze w nic sie nie mieszcze, poza tym wszytko dusi no i ta temperatura nie pozostawia wielkiego wyboru...rano wchodze do kuchni w spodniczkce ...i bluzeczce i co slysze....??? chyba nie zamierzasz tak pojsc!!!  :mad:  :mad:   :mad: a ja na to tak zamierzam!!!! i znowu co slysze? tak opieta?! i na dodatek widac ci brzuch!!!
to ja na to: nie mam sie czego wstydzic a to piekny stan i nie bede go ukrywac!
jasny gwint!!! ale to male pivo! ja osiwieje po tych 2 miesiacach chyba!!!! rady typu-tego nie dawaj a to zrob, tak nie a tak zle...
:-X no comment

reklama

Maniu, współczuje Ci tych "dobrych rad" - ja mieszkam z mama a ona na szczęście sie "prawie" nie wtrąca...ale lata treningu zrobiły swoje....hihih

...w tym tygodniu bejcujemy mebelki u maluszka w pokoju, bo kupilismy w ikei sosnowe.. a potem juz tylko ciuszki poukładać...
...co przypomina mi że dziś miałam wstawić pranie ... bo jak tu pakować torbe do szpitala jak Dzidziulkowe rzeczy nieuprane... zmykam do roboty...

dziewczyny czy wy ciemniejsze i jasniejsze ciuszki prałyście razem czy osobno i w jakiej temperaturze...bo na metkach jest albo 40 albo 50.... ja kupiłam jeden proszek ale chyba wystarczy czy kupować jeszcze do kolorów oddzielnie?

ja nie cierpię kiedy ktos kometuje moj ubior w ciazy, uwazam ze skoro ja sie czuje tak dobrze to nikomu nic do tego nawet gdybym paradowała w bikini, ale starsze pokolenie przyzwyczaiło się do sukienek ciążowych "workokartoflopodobnych" i dla nich np spodnie i to poniżej brzucha to juz cos niestosownego...jakbysmy miały sie wstydzic czy co... ja sie ciesze ze jestem w ciazy i nie ukrywam tego, zreszta tak dlugo mialam malutki brzuszek i nikt nie zauwazal ze tera musze sie nim ncieszyc zanim znowu "zniknie" ;D

Friduś dla Ciebie:
bd100yy.gif

Dziewczyny a ja cierpie od wczoraj straszliwie :p.Zrobilam pare krokow za szybko aby dogonic synka i cos mi tak przesskoczylo(chyba),ze stac siedziec i lezec mi ciezko.W nocy wcale nie spalam kazdy ruch noga sprawia mi okropny bol :(a tak dokladniej to boli mnie noga a najbardziej spojenie lonowe szczegolnie te kosci na dole,moze to dzidzia sie tak mocno obnizyla i straszliwie uciska  ::).Cale udo mam obolale i na tylek tez mi promieniuje wrrr...Jutro ide do gina zobaczymy co powie...A dzis bylam u wprawienia tej kosci udowej ale tylko troszke mniej boli :mad:

reklama
Sylwia ja prałam odzielnie jasne i odzielnie ciemne, ale w takim samym poroszku JELP do kolorów. Nawet te jasne ciuszki maja jakies kolorwe dodatki czy napisy wiec kolorowy proszek tez jest na miejscu.

Mania wspólczuje tesciowej. Moja na szczescie w US  ::) ale tez lubi "radzić" na odelgołosc hihihhii

Do góry