mania
Fanka BB :)
Asiolku super wyszedl Ci ten wozeczke!!!!!
ja maluszka tylko w kubelku wywioze ze szpitala (inaczej mi jej nie wypisza)
ja cie krece ale Brunetka ma juz fajnie!!!!! (tak mysle )
no i Ania i... pewnie tez juz tuli maluszka
a mi sie juz tylko plakac chce
a wczoraj myslalm ze wyjde z siebie..upal jak smok moj brzuch juz jest tak nisko ze w nic sie nie mieszcze, poza tym wszytko dusi no i ta temperatura nie pozostawia wielkiego wyboru...rano wchodze do kuchni w spodniczkce ...i bluzeczce i co slysze....??? chyba nie zamierzasz tak pojsc!!! a ja na to tak zamierzam!!!! i znowu co slysze? tak opieta?! i na dodatek widac ci brzuch!!!
to ja na to: nie mam sie czego wstydzic a to piekny stan i nie bede go ukrywac!
jasny gwint!!! ale to male pivo! ja osiwieje po tych 2 miesiacach chyba!!!! rady typu-tego nie dawaj a to zrob, tak nie a tak zle...
:-X no comment
ja maluszka tylko w kubelku wywioze ze szpitala (inaczej mi jej nie wypisza)
ja cie krece ale Brunetka ma juz fajnie!!!!! (tak mysle )
no i Ania i... pewnie tez juz tuli maluszka
a mi sie juz tylko plakac chce
a wczoraj myslalm ze wyjde z siebie..upal jak smok moj brzuch juz jest tak nisko ze w nic sie nie mieszcze, poza tym wszytko dusi no i ta temperatura nie pozostawia wielkiego wyboru...rano wchodze do kuchni w spodniczkce ...i bluzeczce i co slysze....??? chyba nie zamierzasz tak pojsc!!! a ja na to tak zamierzam!!!! i znowu co slysze? tak opieta?! i na dodatek widac ci brzuch!!!
to ja na to: nie mam sie czego wstydzic a to piekny stan i nie bede go ukrywac!
jasny gwint!!! ale to male pivo! ja osiwieje po tych 2 miesiacach chyba!!!! rady typu-tego nie dawaj a to zrob, tak nie a tak zle...
:-X no comment