reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny moja mama wypatrzyła fajny program. Jutro PR 2 o 14.45 o Tracy Hogg - tej słynnej zaklinaczki dzieci. Polecam, czytałam ksiazke. Ja napewno bede ogladac.

reklama
O lany, jaka ta Majeczka kochana!!!!!! Tusia to już nareszcie szczęśliwa :)

Mania! Współczuję tych komentarzy teściowej. Ja też jak słyszę takie teksty to wymiękam i mam ochotę cosik odpysknąć :D

Alka, no to witaj w klubie cesarkowców :D A tak z ciekawości, to co ci dokładnie powiedział ten okulista odnosnie tego porodu naturalnego? Że to duże ryzyko?

No to sie naczytalam!!!
Witajcie Kobietki, moze jeszcze mnie pamietacie? :)
To ja Martuska, nie bylo mnie chyba 2 tyg. w szpitalu lezalam z wysoka goraczka z powodu infekcji drog moczowych. Teraz juz w domku jestem z kazdym dniem siniejsza, szczesliwa i oczekujaca mojej kruszynki, choc do srody na antybiotyku jeszcze. Co przeszlam to moje i nikomu nie zycze.

Gratuluje ANITCE, KASI i TUSI z calego serca!!!!!!!! Tusia masz piekna coreczke.
FRIDO wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczesliwego rowiazania!!!

Ciesze sie dziewczyny ze z wami wszystko ok. Posypalo sie i ja zaczne sie nasluchiwac od 1 lipca, bo wtedy 37 tydzien rozpoczynam ;)
Brunetka, pewnie juz tuli malenstwo, a ty Klaudio szykujesz sie na calego chyba :)
Maniu wtrwalosci, juz na dniach...!!!

Jakie śliczne maleństwo :). Przyznam się szczerze że przeraża mnie myśl że takie maleństwo będzie zależne odemnie. Nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami i nie mogę sobie wyobrazić jak ja będę przebierać, kąpać i zajmować się małą. ::). Koleżanka pociesza mnie że to samoprzyjdzie. Miejny nadzieję że się nie myli. :laugh:

No Martuśka, to dobrze że już w domku jesteś. Wiem co przeszłaś, bo ja miałam zapalenie pęcherza w drugim miesiącu ciąży.  Ale najważniejsze, że już jest ok. Teraz to juz powoli trzeba się szykować do porodu :)
Masz rację, ja już prawie "na walizkach" :)

Agatonik też na to liczę, że to wszystko samo przyjdzie :D W końcu tyle kobitek już to robiło po raz pierwszy i jakoś sobie dały radę :D :D To co, my lipcóweczki nie damy? :D

reklama
OOOO rany prawdziwa krolewna z Majeczki, sliczna jak obrazeczek- Tusiu jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!
Fridusiu z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, szczesliwego dobrniecia do konca "okresu duzego brzucha"
Spelnienia marzen i szczescia ile sie w ramionach zmiesci !!!!!!!!!!
Ja dzisiaj wymiekam zaraz bo moze wreszcie uda mi sie troszke odespac te nocne czuwanie,
Zaraz zmykam do wyrka!!!!

Do góry