reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
No to sie naczytalam!!!
Witajcie Kobietki, moze jeszcze mnie pamietacie?
To ja Martuska, nie bylo mnie chyba 2 tyg. w szpitalu lezalam z wysoka goraczka z powodu infekcji drog moczowych. Teraz juz w domku jestem z kazdym dniem siniejsza, szczesliwa i oczekujaca mojej kruszynki, choc do srody na antybiotyku jeszcze. Co przeszlam to moje i nikomu nie zycze.
Gratuluje ANITCE, KASI i TUSI z calego serca!!!!!!!! Tusia masz piekna coreczke.
FRIDO wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczesliwego rowiazania!!!
Ciesze sie dziewczyny ze z wami wszystko ok. Posypalo sie i ja zaczne sie nasluchiwac od 1 lipca, bo wtedy 37 tydzien rozpoczynam
Brunetka, pewnie juz tuli malenstwo, a ty Klaudio szykujesz sie na calego chyba
Maniu wtrwalosci, juz na dniach...!!!
Witajcie Kobietki, moze jeszcze mnie pamietacie?
To ja Martuska, nie bylo mnie chyba 2 tyg. w szpitalu lezalam z wysoka goraczka z powodu infekcji drog moczowych. Teraz juz w domku jestem z kazdym dniem siniejsza, szczesliwa i oczekujaca mojej kruszynki, choc do srody na antybiotyku jeszcze. Co przeszlam to moje i nikomu nie zycze.
Gratuluje ANITCE, KASI i TUSI z calego serca!!!!!!!! Tusia masz piekna coreczke.
FRIDO wszystkiego najlepszego, przede wszystkim szczesliwego rowiazania!!!
Ciesze sie dziewczyny ze z wami wszystko ok. Posypalo sie i ja zaczne sie nasluchiwac od 1 lipca, bo wtedy 37 tydzien rozpoczynam
Brunetka, pewnie juz tuli malenstwo, a ty Klaudio szykujesz sie na calego chyba
Maniu wtrwalosci, juz na dniach...!!!
Jakie śliczne maleństwo . Przyznam się szczerze że przeraża mnie myśl że takie maleństwo będzie zależne odemnie. Nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami i nie mogę sobie wyobrazić jak ja będę przebierać, kąpać i zajmować się małą. :. Koleżanka pociesza mnie że to samoprzyjdzie. Miejny nadzieję że się nie myli. :laugh:
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No Martuśka, to dobrze że już w domku jesteś. Wiem co przeszłaś, bo ja miałam zapalenie pęcherza w drugim miesiącu ciąży. Ale najważniejsze, że już jest ok. Teraz to juz powoli trzeba się szykować do porodu
Masz rację, ja już prawie "na walizkach"
Masz rację, ja już prawie "na walizkach"
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
OOOO rany prawdziwa krolewna z Majeczki, sliczna jak obrazeczek- Tusiu jeszcze raz gratuluje!!!!!!!!!
Fridusiu z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, szczesliwego dobrniecia do konca "okresu duzego brzucha"
Spelnienia marzen i szczescia ile sie w ramionach zmiesci !!!!!!!!!!
Ja dzisiaj wymiekam zaraz bo moze wreszcie uda mi sie troszke odespac te nocne czuwanie,
Zaraz zmykam do wyrka!!!!
Fridusiu z okazji urodzin wszystkiego najlepszego, szczesliwego dobrniecia do konca "okresu duzego brzucha"
Spelnienia marzen i szczescia ile sie w ramionach zmiesci !!!!!!!!!!
Ja dzisiaj wymiekam zaraz bo moze wreszcie uda mi sie troszke odespac te nocne czuwanie,
Zaraz zmykam do wyrka!!!!