reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ojejku, dwa dni mnie nie było, a tu tyle sie dzieje :). Ale super.
Kasiu, Anitko, Tusiu - gratulacje

A u mnie skurczyki delikatne, pojedyncze... Poczekamy jeszcze chyba trochę na nasze słoneczko...

reklama
no właśnie z tymi smokami, to moja siostra używała anatomicznych ale ja kupiłam buteleczke z okrągłym i nie wiem czy teraz się takich trzymać, bo znowu jak kupię do ssania anatomiczny to nie wiem czy się nie pomota....

wlasnie wrocilam z jeziorka..........poprostu zdycham w tych upalach!! a taka kapiel mnie orzezwia
teraz pada deszcz i jest miodzio :D

co do smoczka to ja kupilam ten od 0-6miesiecy anatomiczny firmy Campol,firma rownie dobra jak NUK a na smoczkach tansza o 2.50

Klaudio wozek fajny
az Karol stwierdzil ze jak przyjdzie nasz aparat ktory zamowilismy to wkleimy opor naszych zdjec oraz nasz wozeczek ;D
a aparat ma przyjsc w poniedzialek..........do tego czasu mam zakaz rodzenia wystawiony przez tatuska ;D ;D hihihi

;D ;D Ech zerkam od rana :-) aby przypadkiem niczego nowego nie przegapić ihihihih
Klaudia super wózeczek :-) jak tylko Mężul zmniejszy mi zdjecia wyślke swój po renowacji :-)
dzis przydszło do mnie 5 paczek z al;legro wielkosci słoniowej :-) do tego byłam na zakupach dwa razy a teraz nogi mam słoniowe tak bolą i popuchły nie dam rady chodzić wiec stacjonarnie zaległam przed kompem... ale nie na długo bo :-) sprzatania mam co niemiara... w poniedziałek przywioza sypialnie i przemeblowanie trzeba robić... no i dzidziowy kącik :-) bo skoro już wszystko jest (nie licze kosmetykó i pieluch jednorazowcyh) to chyba organizowac sie czas zaczać....

buziaczki

Lilka my kupiliśmy nasz aparat wczoraj:-) sprzedający był z tego samego miasta stad błyskawiczny odbiór :-) jejku jakie cudo :-)

hehehe już wstawiam moje dzieło poprawione ihihihi :-) jestem z niego dumna jak paw:-)

wozek.jpg

wozek1.jpg

wozek2.jpg

łoooo jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Asiołku musze to napisac - wózek zaje................!!!!!!!!!!!!!!
gratuluje pomysłu i wogóle zatkało mnie normalnie, btrak mi słów

i pomyślec, że kosztował całe 50 zł :-) ihihihihihihi
tapicerka była zdjeta wyprana, gąbki wymienione dno i materac wymienione- a metalowy stelarz i kosz z wikliny pomalowane :-)
i wózeczek bujaczek gotowy :-) to nasza kołyska dla Malutkiej :-)

oczywiście normalny wózek też bedziemy musieli w końcu kupić :-)

a ten może sprzaedam na allegro :-) za majątek ihihihihi ale to dopiero później

reklama
Klaudia, Asiolku - bombowe wozki!!! Kazdy w zupelnie innym stylu - u Klaudii super nowoczesny, a u Asiolka romantyczny :)

My jutro odbierzemy nasz wozek od znajomych. Oddalismy go na razie na wietrzenie, no i zeby nie przesiąkł zapachem farb, bo caly czas sie remontujemy. Ale jutro chyba oficjalne zamkniecie remontu, sprzątanko i ... bedziemy urządzac Maciusiowy kącik ;D ;D ;D W koncu!

I kupilismy dzis fotel w IKEI. Tak sie zlozylo ze byly dzis super promocje i wyprzedaze, na ktore zreszta calkiem przypadkiem trafilismy ;D I udalo nam sie kupic fotel w kolorze granatowym o 100 zl taniej niz normalnie. Swoją drogą ciekawe ze rozne kolory obicia mają rozne ceny... No i teraz siedze na tym fotelu i sie bujam, jest taaaaaaki wygodniasty ;D

Elfiko - dzieki za info o przescieradlach. Tak na zdrowy rozum to bym doszla ile trzeba na podwinięcie, ale materac tez sie wietrzy u znajomych i nie mialam na czym wyprobowac ;) :D Skoro Ty juz sprawdzilas wszystko to skorzystam z Twojego doświadczenia w tej materii. A swoją drogą, niezłe masz oko i wyczucie, skoro potem udalo Ci sie kupic gdzie indziej w takich samych rozmiarach jak Ty uszylas.

Do góry