reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Tak myślę, że skoro to świnka u Miśka, to musiał to od kogoś przywlec, bo ona chyba zakaźna jest, nie? Miał od kogo? A w sumie, to chyba nie wiele trza, może w piaskownicy cy cuś?

Co do kochania zabawek, to Maciek po urlopie jest tak rozpieszczony, że hej. Normalnie tam było co dzień nowe autko, wprawdzie takie dziadostwo po 2-3 zł, ale jakoś nie mogliśmy mu odmówić. Kurna od urodzenia nie kupiłam mu tyle autek, co nad morzem. :zawstydzona/y:
On "kocha" te zabawki, które akurat ma. Jakoś się do nich specjalnie nie przywiązuje. Nawet nasz piesek Kajtuś ostatnio poszedł w odstawkę. :szok:

reklama
Cześć :-)

o śwince to przeczytałam, że drogą kropelkową się rozchodzi, więc najpewniej w piaskownicy załapał, bo nikogo chorego znajomego nie mamy:dry:...chyba...:-p:-D dziś na 12 idziemy, zobaczymy, od wczoraj jeszcze mówi, że Go brzuszek boli:dry:

dzień dobry :)
1. dziekuję za wszyyyystkie życzenia :tak::tak::tak::tak::tak:
2. próbowałam dobić sie do bb już kilka razy i ciągle coś nie działało :confused::confused::confused:
3.
ja mam problem z Weronika, nie spi w nocy, budzi sie i placze alebo ciagle przychodzi do naszego lozka i wymysla ze albo cos ja boli albo ze chce pic, sikac. Nie wiem co sie stalo bo nigdy do tej pory sie tak nie zachowywala :no: juz od dluzszego czasu spala ladnie cala noc a teraz juz trzecia noc zarwana a dzisiaj bylo najgorzej bo pobudki praktycznie co godzine a nawet czesciej :-:)confused:
znam to, Kochana, ale sytuacja u mnie inna.... więc chyba nie pomogę :no: aczkolwiek wiem, ze nie mogę jej popuścic w tej kwestii i odnoszę, odprowadzam itd. najczęściej siedzę przy łóżeczku aż zaśnie
4.
no i powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak kochają swoje zabawki???:confused: Miśko ma kilka ulubionych aut, przytula je, mówi im na okrągło że je kocha i je całuje :szok:
Jak Michal?
zabawek nie kocha :no: za to potrafi wymienić tłumy ludzi: mnie, Żanetę, Konradka, babcię, tatę, ciocie, panią, która sprzedaje jej lizaki, sąsiada, pijaka spod sklepu, moją szefową.... erhhhhhh...:cool::cool::cool:
5.
Moja kocha zabawki ale nie jakies ulubione tylko akurat te ktorymi sie bawi. Ostatnio calowala koniki pony, od niedzieli caluje rower :eek::dry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
przepraszam, nie mogę :-p

Klauduś - wyglądasz BOSKO!!!!!! ja też chce taki brzuch!!!!!!!!!!!!!!!!

idę na radę budowy :/

cześć no i oczywiście nic nie wiadomo - pani doktor raczej wykluczyła świnkę, Miśko ma bardzo powiększone węzły chłonne a nie ślinianki, i obstawia mononukleozę - no to pięknie... macie jakieś doświadczenie w tej kwestii???

jutro wyniki badania krwi zobaczymy

cześć elen, co to za ściema z brakiem dostępu :dry:;-):-p:elvis::elvis::elvis:

cześć elen, co to za ściema z brakiem dostępu :dry:;-):-p:elvis::elvis::elvis:

jakia ściema, jaka ściema???
w pracy mam tak: co otworzę bb przyłazi ktoś: szefowa, wykonawca, mieszkaniec, palant z um itd - i zamykam bez czytania :wściekła/y:
w domu mam tak: superaśny-do-niczego modem przerywa mi połaczenie co średnio 10 min a ja cierpliwa nie jestem at ol :dry: i sie drażnię :dry: i idę spać/po piwo/do wanny*
*niepotrzebne skreślić

co do Michała - kciukasy, zeby to nie była bestia na M
nie mamy doświadczenia (ufff :zawstydzona/y:)

nie ma za co:-)
za szczerosci z głębi (zazdrosnego) serca sie nie dziękuje :-p:-p:-p:-p

wróciłam z rady budowy i mam tyle energii, że mogłabym przekopać pół zabrza, hihihi :blink::blink::blink::blink::blink:

lece na zwierzaki, bo zaniedbałam :sorry:

Rany, baby gdzie jesteście??????????????????????????????????
Ja rozumiem, że lato, ładna pogoda, ale żeby aż tak :no:

Alka mojej koleżanki syn miał tą chorobę tzn. dalej ma - to jest syf jakich mało ale nie straszę Cię póki nie ma pewności9 Czy miał juz jakieś badanie a jak tak to jakie)

reklama
Do góry