reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Napiszcie co kupujecie dzieciaczką na 3 urodzinki bo ja nie mam pomysłu - jedyne co to chyba małej kupie jakąś Małą syrenke -Arielke bo u nas ostatnio króluje ta bajka
Ja nie mam pomyslu :no: zabawkami sie prawie wcale nie bawi jedynie tymi swoimi kucykami pony, kupie jej pewnie wiec jakiegos nowego konika do kolekcji i jakies bajeczki do czytania, do naklejania i kolorowania. To wszystko.

reklama
O rany, ale tych jubilatek, solenizantek ostatnio dużo :-) Babeczki Wy wiecie, że Wam życzę... ;-)

Jako, że mój mężulek ma jeszcze ten tydzień urlop mogę Was jeszcze troszkę zaniedbywać (jak jesteśmy wszyscy w domku to mi jakoś na wszystko czasu brak). Ale od przyszłego tygodnia się poprawię :-)

Czesc kobitki
Maciusiu kochany wszystkiego najlepszego !!!!!!

28ba235.gif

Dziewczyny co sie stalo? Dlaczego juz tutaj nie zagladacie? Niania, Iwon,Gazelka jeszcze sie niedawno odzywalyscie a teraz? :-(

ja mam problem z Weronika, nie spi w nocy, budzi sie i placze alebo ciagle przychodzi do naszego lozka i wymysla ze albo cos ja boli albo ze chce pic, sikac. Nie wiem co sie stalo bo nigdy do tej pory sie tak nie zachowywala :no: juz od dluzszego czasu spala ladnie cala noc a teraz juz trzecia noc zarwana a dzisiaj bylo najgorzej bo pobudki praktycznie co godzine a nawet czesciej :-:)confused:

Cześć :blink:

Witam po przerwie. Nie odzywałam się, bo przez ostatni tydzień leżałam w szpitalu na pulmonologii :sorry: Musiałam przejść pewne badania, ale wszystko jest ok :blink:

Elfik, musisz mi koniecznie sprzedać patent na nauczenie dziecka pedałowania. Mój też na razie operuje jedynie kierownicą :wink:

Maciuś bardzo dziękuje za śliczne torciki i życzonka urodzinowe :-)

Co do pedałowania - Maciek nauczyła się w miarę szybko pedałować - okupione to było parma siniakami na moich nogach, natomiast mamy problem z kręceniem kierownicą, kręci ciągle na prawo i lewo :-)

reklama
Do góry