reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Napiszcie co kupujecie dzieciaczką na 3 urodzinki bo ja nie mam pomysłu - jedyne co to chyba małej kupie jakąś Małą syrenke -Arielke bo u nas ostatnio króluje ta bajka
Ja nie mam pomyslu :no: zabawkami sie prawie wcale nie bawi jedynie tymi swoimi kucykami pony, kupie jej pewnie wiec jakiegos nowego konika do kolekcji i jakies bajeczki do czytania, do naklejania i kolorowania. To wszystko.

reklama
O rany, ale tych jubilatek, solenizantek ostatnio dużo :-) Babeczki Wy wiecie, że Wam życzę... ;-)

Jako, że mój mężulek ma jeszcze ten tydzień urlop mogę Was jeszcze troszkę zaniedbywać (jak jesteśmy wszyscy w domku to mi jakoś na wszystko czasu brak). Ale od przyszłego tygodnia się poprawię :-)

Czesc kobitki
Maciusiu kochany wszystkiego najlepszego !!!!!!

28ba235.gif

Dziewczyny co sie stalo? Dlaczego juz tutaj nie zagladacie? Niania, Iwon,Gazelka jeszcze sie niedawno odzywalyscie a teraz? :-(

ja mam problem z Weronika, nie spi w nocy, budzi sie i placze alebo ciagle przychodzi do naszego lozka i wymysla ze albo cos ja boli albo ze chce pic, sikac. Nie wiem co sie stalo bo nigdy do tej pory sie tak nie zachowywala :no: juz od dluzszego czasu spala ladnie cala noc a teraz juz trzecia noc zarwana a dzisiaj bylo najgorzej bo pobudki praktycznie co godzine a nawet czesciej :-:)confused:

Cześć :blink:

Witam po przerwie. Nie odzywałam się, bo przez ostatni tydzień leżałam w szpitalu na pulmonologii :sorry: Musiałam przejść pewne badania, ale wszystko jest ok :blink:

Elfik, musisz mi koniecznie sprzedać patent na nauczenie dziecka pedałowania. Mój też na razie operuje jedynie kierownicą :wink:

Maciuś bardzo dziękuje za śliczne torciki i życzonka urodzinowe :-)

Co do pedałowania - Maciek nauczyła się w miarę szybko pedałować - okupione to było parma siniakami na moich nogach, natomiast mamy problem z kręceniem kierownicą, kręci ciągle na prawo i lewo :-)

reklama
Do góry