reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
cześć kochane
Iwonka o kurcze pulmonologia ,brzmi powaznie, dobrze, ze wszystko ok
Jedyne co zrobiłam to olałam duży rower i nauczyłam ja jezdzic na tym starym małym rowerku , o takim podobnym
ten rowerek ma możliwość przysuniecia siodelka bliżej do kierownicy i tak tez zrobiłam żeby mała spokojnie mogła sięgnąc do pedałków.
Potem z uporem maniaka stawiałam jej nogi a tych pedałach i przytrzymując kręciłam i tłumaczyłam i tłumaczyłam i kręciłam.
Aż załapała, ma jeszcze problemy jeśli trzeba wjechac pod górke i wtedy jej pomagam .
Jeśłi chodzi o kierownice to ciagle jak jedzie to mowie nie ruszaj kierownicą nie ruszaj a jak trzeba skrecic to juz patent był
Na prawej rączce ma pierscionek na palcu więc skręcamy albo raczką z pierścionkiem albo bez i jakoś działa
Tylko u Kornelka to proponowałabym zamiast pierścionka moze zegarek?? ;-)
Iwonka o kurcze pulmonologia ,brzmi powaznie, dobrze, ze wszystko ok
Nie mam takiego patentuElfik, musisz mi koniecznie sprzedać patent na nauczenie dziecka pedałowania. Mój też na razie operuje jedynie kierownicą
Jedyne co zrobiłam to olałam duży rower i nauczyłam ja jezdzic na tym starym małym rowerku , o takim podobnym
ten rowerek ma możliwość przysuniecia siodelka bliżej do kierownicy i tak tez zrobiłam żeby mała spokojnie mogła sięgnąc do pedałków.
Potem z uporem maniaka stawiałam jej nogi a tych pedałach i przytrzymując kręciłam i tłumaczyłam i tłumaczyłam i kręciłam.
Aż załapała, ma jeszcze problemy jeśli trzeba wjechac pod górke i wtedy jej pomagam .
Jeśłi chodzi o kierownice to ciagle jak jedzie to mowie nie ruszaj kierownicą nie ruszaj a jak trzeba skrecic to juz patent był
Na prawej rączce ma pierscionek na palcu więc skręcamy albo raczką z pierścionkiem albo bez i jakoś działa
Tylko u Kornelka to proponowałabym zamiast pierścionka moze zegarek?? ;-)
nenius
Przyjaciółki 2008
hej,
to chyba nie ten wątek ;-)ale rozpoczną sie wkrótce
Nenius widzę nowy suwaczek, czyli że staranka rozpoczęte??
elfiko
lipcowe mamy ´05
Wątek nie ten ale ja życze udanych starań ;-)hej,
nenius
Przyjaciółki 2008
Wątek nie ten ale ja życze udanych starań ;-)
bardzo dziekuję :-):-):-)
elfiko
lipcowe mamy ´05
Alka nie wiem czy może dziecko mieć 2 razy trzydniówke ale Laura od mojej siostry ma częste 3-4 dniowe wysokie temperatury dochodzące do 40stopni i trudne do zbicia. Po tych kilku dniach mała budzi sie juz bez goraczki i wszystko jest ok, dodam ze w czasie tej gorączki nie ma innych objawów.U nas temperatura i nic więcej - czy dziecko może dwa razy przechodzić trzydniówkę????
Elfik - całusy No i współczuje nocnych akcji Weronisi, mam nadzieję, że uporacie się z tym jak najszybciej
Z Weronika juz lepiej, dzisiaj spała juz spokojniej bez pobudek, wydaje mi sie,ze te ostatnie nocne ekscesy były związane z upałem. Małej było najzwyczajniej w świecie za gorąco. Mamty tutaj na ślasku non stop 27-32 stonie, mieszkanie nagrzane do 27 stopni a w nocy najniższa temperatura jaką udaje mi sie w domu osiagnac to 25-26 stopni. Masakra
Klaudia
Lipcóweczka 2005
No to Maciuś Weronosi pozazdrościł chyba nocnych wędrówek Dzisiaj był u nas 3 razy, za każdym odprowadzałam go do łóżka, ale za czwartym skapitulowałam i został u nas. No i jestem dzisiaj niewyspana, spać nie mogłam, bo tak mnie obejmował w nocy, że ruszyć się nie mogłam. No i chodzę zła jak osa.Z Weronika juz lepiej, dzisiaj spała juz spokojniej bez pobudek, wydaje mi sie,ze te ostatnie nocne ekscesy były związane z upałem. Małej było najzwyczajniej w świecie za gorąco. Mamty tutaj na ślasku non stop 27-32 stonie, mieszkanie nagrzane do 27 stopni a w nocy najniższa temperatura jaką udaje mi sie w domu osiagnac to 25-26 stopni. Masakra
Ale teraz mężulo zaproponował, że mi zrobi kawkę z Baileysem :-):-):-) Może mi się coś polepszy.
alka2
Fanka BB :)
cześć laski :-)
Elfik, no właśnie ja też się w sumie nie przejmowałam tą temp, bo wiem że u dzieci od byle czego skacze a może jeszcze te piątki nie do końca wyszły....ale dzisiaj popatrzyłam na moje dziecko i sie okazało że jest...niesymetryczne lewa strona buźki jakaś taka większa pod uchem no i podejrzewam że nam ktoś świnię podłożył;-) Jutro idziemy do lekarza - dowiemy się o co kaman
Miśko był szczepiony na świnkę ale podobno to nie chroni tylko łagodzi przebieg - no i fajnie
a z upałem to nie zazdroszcze mi od razu zatoki siadają jak w nocy jest duchota, dlatego mamy okna pootwierane a i tak Miśko się rozkopuje, wrrrrr...
no i powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak kochają swoje zabawki??? Miśko ma kilka ulubionych aut, przytula je, mówi im na okrągło że je kocha i je całuje
ide poczytać o tej śwince
Elfik, no właśnie ja też się w sumie nie przejmowałam tą temp, bo wiem że u dzieci od byle czego skacze a może jeszcze te piątki nie do końca wyszły....ale dzisiaj popatrzyłam na moje dziecko i sie okazało że jest...niesymetryczne lewa strona buźki jakaś taka większa pod uchem no i podejrzewam że nam ktoś świnię podłożył;-) Jutro idziemy do lekarza - dowiemy się o co kaman
Miśko był szczepiony na świnkę ale podobno to nie chroni tylko łagodzi przebieg - no i fajnie
a z upałem to nie zazdroszcze mi od razu zatoki siadają jak w nocy jest duchota, dlatego mamy okna pootwierane a i tak Miśko się rozkopuje, wrrrrr...
no i powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak kochają swoje zabawki??? Miśko ma kilka ulubionych aut, przytula je, mówi im na okrągło że je kocha i je całuje
ide poczytać o tej śwince
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Moja kocha zabawki ale nie jakies ulubione tylko akurat te ktorymi sie bawi. Ostatnio calowala koniki pony, od niedzieli caluje rower
O kurcze Alka swinka???? No to moze byc wytlumaczenie wysokiej temp, daj znac czy mialas racje i to rzeczywiscie jest to
O kurcze Alka swinka???? No to moze byc wytlumaczenie wysokiej temp, daj znac czy mialas racje i to rzeczywiscie jest to