reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Cześć:-)
Na początek najlepsze życzenia dla wszystkich lipcowych solenizantów:elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

cake173ask3.jpg

reklama
U nas temperatura i nic więcej - czy dziecko może dwa razy przechodzić trzydniówkę????

Elfik - całusy :elvis::elvis::elvis: No i współczuje nocnych akcji Weronisi, mam nadzieję, że uporacie się z tym jak najszybciej:elvis::elvis::elvis::elvis:

cześć kochane
Iwonka o kurcze pulmonologia ,brzmi powaznie, dobrze, ze wszystko ok :tak:
Elfik, musisz mi koniecznie sprzedać patent na nauczenie dziecka pedałowania. Mój też na razie operuje jedynie kierownicą :wink:
Nie mam takiego patentu
Jedyne co zrobiłam to olałam duży rower i nauczyłam ja jezdzic na tym starym małym rowerku , o takim podobnym
rowerek-myszka-zolty-przod.jpg

ten rowerek ma możliwość przysuniecia siodelka bliżej do kierownicy i tak tez zrobiłam żeby mała spokojnie mogła sięgnąc do pedałków.
Potem z uporem maniaka stawiałam jej nogi a tych pedałach i przytrzymując kręciłam i tłumaczyłam i tłumaczyłam i kręciłam.
Aż załapała, ma jeszcze problemy jeśli trzeba wjechac pod górke i wtedy jej pomagam .
Jeśłi chodzi o kierownice to ciagle jak jedzie to mowie nie ruszaj kierownicą nie ruszaj a jak trzeba skrecic to juz patent był :-p
Na prawej rączce ma pierscionek na palcu więc skręcamy albo raczką z pierścionkiem albo bez i jakoś działa :tak:
Tylko u Kornelka to proponowałabym zamiast pierścionka moze zegarek?? :-p:-p:-p;-):-D

U nas temperatura i nic więcej - czy dziecko może dwa razy przechodzić trzydniówkę????

Elfik - całusy :elvis::elvis::elvis: No i współczuje nocnych akcji Weronisi, mam nadzieję, że uporacie się z tym jak najszybciej:elvis::elvis::elvis::elvis:
Alka nie wiem czy może dziecko mieć 2 razy trzydniówke ale Laura od mojej siostry ma częste 3-4 dniowe wysokie temperatury dochodzące do 40stopni i trudne do zbicia. Po tych kilku dniach mała budzi sie juz bez goraczki i wszystko jest ok, dodam ze w czasie tej gorączki nie ma innych objawów.

Z Weronika juz lepiej, dzisiaj spała juz spokojniej bez pobudek, wydaje mi sie,ze te ostatnie nocne ekscesy były związane z upałem. Małej było najzwyczajniej w świecie za gorąco. Mamty tutaj na ślasku non stop 27-32 stonie, mieszkanie nagrzane do 27 stopni a w nocy najniższa temperatura jaką udaje mi sie w domu osiagnac to 25-26 stopni. Masakra :eek:

Z Weronika juz lepiej, dzisiaj spała juz spokojniej bez pobudek, wydaje mi sie,ze te ostatnie nocne ekscesy były związane z upałem. Małej było najzwyczajniej w świecie za gorąco. Mamty tutaj na ślasku non stop 27-32 stonie, mieszkanie nagrzane do 27 stopni a w nocy najniższa temperatura jaką udaje mi sie w domu osiagnac to 25-26 stopni. Masakra :eek:
No to Maciuś Weronosi pozazdrościł chyba nocnych wędrówek :no: Dzisiaj był u nas 3 razy, za każdym odprowadzałam go do łóżka, ale za czwartym skapitulowałam i został u nas. No i jestem dzisiaj niewyspana, spać nie mogłam, bo tak mnie obejmował w nocy, że ruszyć się nie mogłam. No i chodzę zła jak osa.
Ale teraz mężulo zaproponował, że mi zrobi kawkę z Baileysem :-):-):-) Może mi się coś polepszy.

cześć laski :-)

Elfik, no właśnie ja też się w sumie nie przejmowałam tą temp, bo wiem że u dzieci od byle czego skacze a może jeszcze te piątki nie do końca wyszły....ale dzisiaj popatrzyłam na moje dziecko i sie okazało że jest...niesymetryczne:szok: lewa strona buźki jakaś taka większa pod uchem no i podejrzewam że nam ktoś świnię podłożył;-) Jutro idziemy do lekarza - dowiemy się o co kaman:tak:
Miśko był szczepiony na świnkę ale podobno to nie chroni tylko łagodzi przebieg - no i fajnie:tak:
a z upałem to nie zazdroszcze:no: mi od razu zatoki siadają jak w nocy jest duchota, dlatego mamy okna pootwierane a i tak Miśko się rozkopuje, wrrrrr...

no i powiedzcie mi czy Wasze dzieci też tak kochają swoje zabawki???:confused: Miśko ma kilka ulubionych aut, przytula je, mówi im na okrągło że je kocha i je całuje :szok:

ide poczytać o tej śwince:dry:

reklama
Moja kocha zabawki ale nie jakies ulubione tylko akurat te ktorymi sie bawi. Ostatnio calowala koniki pony, od niedzieli caluje rower :eek::dry:

O kurcze Alka swinka???? No to moze byc wytlumaczenie wysokiej temp, daj znac czy mialas racje i to rzeczywiscie jest to:confused:

Do góry