reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dobry wieczor
Ufffff ale mielismy dzisiaj upal, wybralysmy sie z Weronika do znajomych na dzialke i znowu sie posmazylam na slonku :tak:
dzisiaj z umiarem ze wzgledu na serducho ale i tak efekty widac :tak: uwielbiam lato, mowilam Wam o tym? :happy:

Tuszowy Maciejka cudowny :tak::-D

reklama
Hej.
Ale jestem dzisiaj dętka :no: Wróciłam z ćwiczonek i najchętniej położyłabym się do łóżka, a tu do 20 praca :no: No ale jeszcze tylko dwa dni pracy, potem pakowanko i.... morza szum, ptaków śpiew...:-)

Cześć :happy:

U nas też potwornie gorąco. Wczoraj spędziliśmy dzionek na zakupach. Przynajmniej będzie się w co ubrać na chrzciny pod koniec czerwca :-p

Elfie, życzę poprawy sercowego samopoczucia!!!

Klaudia, ale Ci fajnie z tym wyjazdem :tak::-D

dzień dobry :-)

nie nadrobiłam :zawstydzona/y:, wpadłam sie tylko przywitac i powiedziec, ze jestem jeszcze cała i coraz większa i chora buuu

hej babeczki, co tu tak pusto???:baffled::baffled:

my dzisiaj urzędujemy sami, obiadu nie gotuje, jemy na mieście ( czyt. bar mleczny) i ogólnie będziemy robić same miłe rzeczy, huśtawki, park, cukiernia :blink::blink:
oczywiście tuż po tym, jak wrócę od dentysty :baffled::baffled::baffled:

teraz kawa numer dwa i powoli sie zbieramy :)))

taaaaaa, dramat polskich piłkarzy i kibiców :baffled::baffled::baffled:

Julia obudziła sie dziś z mega tekstem: "Mamusiu, a ja mam dziś prawie-urodzinki, prawda?" więc przytaknęłam i usłyszałam ciąg dalszy: "Czy dostanę prezencik jakiś mały?" hmmmm :baffled::baffled::baffled::baffled:

miłego dnia :-) idę do szefowej na dywanik :confused:

reklama

taaaaaa, dramat polskich piłkarzy i kibiców :baffled::baffled::baffled:

Julia obudziła sie dziś z mega tekstem: "Mamusiu, a ja mam dziś prawie-urodzinki, prawda?" więc przytaknęłam i usłyszałam ciąg dalszy: "Czy dostanę prezencik jakiś mały?" hmmmm :baffled::baffled::baffled::baffled:

miłego dnia :-) idę do szefowej na dywanik :confused:
No i jak mama? Dostanie dziecko prezencik maly taki przed-urodzinkowy? :-)

Dzien dobry
U nas sloneczko za oknem a mialo padac :baffled:
Wczorajszy mecz...... :crazy:
Weronika od rana ma zly humor :crazy:
Sama radosc heheh

Do góry