reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Wygrałaś talon na balon :-)Czesc Klaudia, pewnie bedziesz sie byczyc :-):-):-):-) ale masz fajnie
A my właśnie wracamy z piaskownicy i jestem w szoku, bo... Maciek bawił się sam w piasku do momentu kiedy przyszły dwie bliźniaczki w jego wieku. Tak zawładnęły piaskownicą, że on wyszedł i stał z boku tylko się patrząc Kiedy do piaskownicy weszła jeszcze babcia dzieci, tak Maciek kazał mi wziąć zabawki i powiedział, że idziemy. A propos tej babki to ciągle do tych dziewczynek mówiła "Nie siadaj na piaskuu, nie bierz piasku rączką (tylko łopatką), uważaj na to, uważaj na tamto". Rany boskie biedne dzieci :-)U nas inny problem- moje dziecko nie potrafi sie bronic, gdy jakis inny maluch zdarza sie ze nawet mlodszy zabiera jej zabawke ona nawet nie probuje okazac niezadowolenia, oddaje i stoi jak sierota mam nadzieje ze jej to przejdzie bo jak ona sobie poradzi w tym przedszkolu ?
A Ty wygrałaś dwa talony Edzia, jak już dojedziemy na miejsce to dzwonię do Cię i MUSIMY się jakoś spokać. My wprawdzie będziemy daleko, ale nie podaruję sobie wycieczki do Was.będziesz pić kawkę razem z teściową Maciejki?
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Teżpo tych całych modyfikacjach forum strasznie mi zamula też tak macie?
Joaska
Lipcowe mamy '05
hej lipcóweczki
u nas tez gorąc a ja dzisiaj spedziłam 3 h na jazdach wiec mam lekko dość upału oczywiście, bo jazda samochodem zaczyna mi sprawiać coraz większą radość.:-)
Dzisiaj miałam lekcje w Tarnobrzegu, tam bede własnie zdawac egzanim z jazdy drogowej, wiec trzeba podpatrzec co tam sie dzieje.
Klaudia strasznie Ci zazdroszcze, ze juz za 5 dni bedziecie nad morzem, ja juz zyje swoim wyjazdem, bardzo bym juch chciała spedzic troche czasu z łosiem, ostatnio cały czas go nie ma, a od soboty kazdy weekend bedzie poza domem....
Marzy mi sie juz plaza, gofry ( oczywiscie sporadycznie ) spacerki i wspolne grilowanie u naszych letnich znajomych.
Ale jeszcze połtora ;-);-) miesiaca i bedziemy sie wakacjowac!!!
elf biedby, mam nadzieje, ze bedziesz sie czuła juz tylko lepiej, no i fajnie ze bedziesz sie widziała z siostra i Laurka, napewno podładujesz sobie akumulatorki !!!
moooma Kuba tez jest troche samolub, jak jestesmy w piaskownicy to bierze sobie czyjąś zabawke i mówi ze to jego, chociaz po chwili gdy inne dziecko sie upomnie to oddaje z kwaśną miną. Takze nie ma się co martwic, wyrosną z tego
no i gratulacje Fasolki :-)
u nas tez gorąc a ja dzisiaj spedziłam 3 h na jazdach wiec mam lekko dość upału oczywiście, bo jazda samochodem zaczyna mi sprawiać coraz większą radość.:-)
Dzisiaj miałam lekcje w Tarnobrzegu, tam bede własnie zdawac egzanim z jazdy drogowej, wiec trzeba podpatrzec co tam sie dzieje.
Klaudia strasznie Ci zazdroszcze, ze juz za 5 dni bedziecie nad morzem, ja juz zyje swoim wyjazdem, bardzo bym juch chciała spedzic troche czasu z łosiem, ostatnio cały czas go nie ma, a od soboty kazdy weekend bedzie poza domem....
Marzy mi sie juz plaza, gofry ( oczywiscie sporadycznie ) spacerki i wspolne grilowanie u naszych letnich znajomych.
Ale jeszcze połtora ;-);-) miesiaca i bedziemy sie wakacjowac!!!
elf biedby, mam nadzieje, ze bedziesz sie czuła juz tylko lepiej, no i fajnie ze bedziesz sie widziała z siostra i Laurka, napewno podładujesz sobie akumulatorki !!!
moooma Kuba tez jest troche samolub, jak jestesmy w piaskownicy to bierze sobie czyjąś zabawke i mówi ze to jego, chociaz po chwili gdy inne dziecko sie upomnie to oddaje z kwaśną miną. Takze nie ma się co martwic, wyrosną z tego
no i gratulacje Fasolki :-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Efekt zabaw z pieczątkami :-)
hehe przynajmniej widać ze Macius szczesliwy :-):-):-)
u nas tez zabawa na całego, Kuba bawi sie ze swoją koleżanką i mam w domu "lekki" bałaganik :-);-);-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Ja się strasznie cieszę tym wyjazdem. Powiem Wam, że jestem już strasznie zmęczona tym rokiem szkolnym. W sumie to nie praca mnie męczy, tylko ciągły brak czasu. Jestem zmęczona brakiem czasu. Dlatego nie mogę się doczekać, kiedy będziemy w trójeczkę 24 godziny na dobę. :-)
kaśka k
Fanka BB :)
elenko dzięki za podrzucenie pomysłów na czekające mnie wygibasy
jak jesteśmy w pobliżu martynia zachowuje się jak bezbronne pisklę
jak nas nie ma to przeobraża się w lwicę
i wydziela plaskacze temu kto jej podpadnie, a zwłaszcza jak ktoś chce jej zabawkę
ewentualnym odchyleniem od takiego zachowania jest wymiana zabawek
dzisiaj piotrek zabrał mi maleńką i pojechali na kaszuby ,wracają w czwartek :-(
ale tu pustoo elenko trzeba coś przeżyć ,aby móc ze zrozumieniem ... odwieczna prawda
póki co w planie leniuchowanie
obowiąkowe
jak jesteśmy w pobliżu martynia zachowuje się jak bezbronne pisklę
jak nas nie ma to przeobraża się w lwicę
i wydziela plaskacze temu kto jej podpadnie, a zwłaszcza jak ktoś chce jej zabawkę
ewentualnym odchyleniem od takiego zachowania jest wymiana zabawek
dzisiaj piotrek zabrał mi maleńką i pojechali na kaszuby ,wracają w czwartek :-(
ale tu pustoo elenko trzeba coś przeżyć ,aby móc ze zrozumieniem ... odwieczna prawda
póki co w planie leniuchowanie
obowiąkowe
reklama
kaśka k
Fanka BB :)
Klaudia zazdroszczę Ci ja na wakacje muszę jeszcze poczekać
zapomniałam elenko pyszną lazanie robisz ;-)
a miało mnie nie być tydzień
zapomniałam elenko pyszną lazanie robisz ;-)
a miało mnie nie być tydzień