reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc Klaudia, pewnie bedziesz sie byczyc :tak::-):-):-):-) ale masz fajnie :happy:
Wygrałaś talon na balon :-)
U nas inny problem- moje dziecko nie potrafi sie bronic, gdy jakis inny maluch zdarza sie ze nawet mlodszy zabiera jej zabawke ona nawet nie probuje okazac niezadowolenia, oddaje i stoi jak sierota :baffled: mam nadzieje ze jej to przejdzie bo jak ona sobie poradzi w tym przedszkolu ?
A my właśnie wracamy z piaskownicy i jestem w szoku, bo... Maciek bawił się sam w piasku do momentu kiedy przyszły dwie bliźniaczki w jego wieku. Tak zawładnęły piaskownicą, że on wyszedł i stał z boku tylko się patrząc :szok: Kiedy do piaskownicy weszła jeszcze babcia dzieci, tak Maciek kazał mi wziąć zabawki i powiedział, że idziemy. A propos tej babki to ciągle do tych dziewczynek mówiła "Nie siadaj na piaskuu, nie bierz piasku rączką (tylko łopatką), uważaj na to, uważaj na tamto". Rany boskie biedne dzieci :-)
będziesz pić kawkę razem z teściową Maciejki?:-p
A Ty wygrałaś dwa talony :-D:-D:-D:-D Edzia, jak już dojedziemy na miejsce to dzwonię do Cię i MUSIMY się jakoś spokać. My wprawdzie będziemy daleko, ale nie podaruję sobie wycieczki do Was.

p1030276zyes6.gif

Efekt zabaw z pieczątkami :-)

hej lipcóweczki :happy2::happy2:

u nas tez gorąc a ja dzisiaj spedziłam 3 h na jazdach wiec mam lekko dość :-p upału oczywiście, bo jazda samochodem zaczyna mi sprawiać coraz większą radość.:-)
Dzisiaj miałam lekcje w Tarnobrzegu, tam bede własnie zdawac egzanim z jazdy drogowej, wiec trzeba podpatrzec co tam sie dzieje.

Klaudia strasznie Ci zazdroszcze, ze juz za 5 dni bedziecie nad morzem, ja juz zyje swoim wyjazdem, bardzo bym juch chciała spedzic troche czasu z łosiem, ostatnio cały czas go nie ma, a od soboty kazdy weekend bedzie poza domem....
Marzy mi sie juz plaza, gofry ( oczywiscie sporadycznie :-p:-p) spacerki i wspolne grilowanie u naszych letnich znajomych.
Ale jeszcze połtora ;-);-) miesiaca i bedziemy sie wakacjowac!!!

elf biedby, mam nadzieje, ze bedziesz sie czuła juz tylko lepiej, no i fajnie ze bedziesz sie widziała z siostra i Laurka, napewno podładujesz sobie akumulatorki !!!

moooma Kuba tez jest troche samolub, jak jestesmy w piaskownicy to bierze sobie czyjąś zabawke i mówi ze to jego, chociaz po chwili gdy inne dziecko sie upomnie to oddaje z kwaśną miną. Takze nie ma się co martwic, wyrosną z tego :happy2::happy2:
no i gratulacje Fasolki :-)

Ja się strasznie cieszę tym wyjazdem. Powiem Wam, że jestem już strasznie zmęczona tym rokiem szkolnym. W sumie to nie praca mnie męczy, tylko ciągły brak czasu. Jestem zmęczona brakiem czasu. Dlatego nie mogę się doczekać, kiedy będziemy w trójeczkę 24 godziny na dobę. :-)

elenko dzięki za podrzucenie pomysłów na czekające mnie wygibasy:tak:

jak jesteśmy w pobliżu martynia zachowuje się jak bezbronne pisklę
jak nas nie ma to przeobraża się w lwicę
i wydziela plaskacze temu kto jej podpadnie, a zwłaszcza jak ktoś chce jej zabawkę

ewentualnym odchyleniem od takiego zachowania jest wymiana zabawek

dzisiaj piotrek zabrał mi maleńką i pojechali na kaszuby ,wracają w czwartek :-(

ale tu pustoo:szok: elenko trzeba coś przeżyć ,aby móc ze zrozumieniem ... odwieczna prawda

póki co w planie leniuchowanie
obowiąkowe:tak:

reklama
Do góry