reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Czesc Klaudia, pewnie bedziesz sie byczyc :tak::-):-):-):-) ale masz fajnie :happy:
Wygrałaś talon na balon :-)
U nas inny problem- moje dziecko nie potrafi sie bronic, gdy jakis inny maluch zdarza sie ze nawet mlodszy zabiera jej zabawke ona nawet nie probuje okazac niezadowolenia, oddaje i stoi jak sierota :baffled: mam nadzieje ze jej to przejdzie bo jak ona sobie poradzi w tym przedszkolu ?
A my właśnie wracamy z piaskownicy i jestem w szoku, bo... Maciek bawił się sam w piasku do momentu kiedy przyszły dwie bliźniaczki w jego wieku. Tak zawładnęły piaskownicą, że on wyszedł i stał z boku tylko się patrząc :szok: Kiedy do piaskownicy weszła jeszcze babcia dzieci, tak Maciek kazał mi wziąć zabawki i powiedział, że idziemy. A propos tej babki to ciągle do tych dziewczynek mówiła "Nie siadaj na piaskuu, nie bierz piasku rączką (tylko łopatką), uważaj na to, uważaj na tamto". Rany boskie biedne dzieci :-)
będziesz pić kawkę razem z teściową Maciejki?:-p
A Ty wygrałaś dwa talony :-D:-D:-D:-D Edzia, jak już dojedziemy na miejsce to dzwonię do Cię i MUSIMY się jakoś spokać. My wprawdzie będziemy daleko, ale nie podaruję sobie wycieczki do Was.

p1030276zyes6.gif

Efekt zabaw z pieczątkami :-)

hej lipcóweczki :happy2::happy2:

u nas tez gorąc a ja dzisiaj spedziłam 3 h na jazdach wiec mam lekko dość :-p upału oczywiście, bo jazda samochodem zaczyna mi sprawiać coraz większą radość.:-)
Dzisiaj miałam lekcje w Tarnobrzegu, tam bede własnie zdawac egzanim z jazdy drogowej, wiec trzeba podpatrzec co tam sie dzieje.

Klaudia strasznie Ci zazdroszcze, ze juz za 5 dni bedziecie nad morzem, ja juz zyje swoim wyjazdem, bardzo bym juch chciała spedzic troche czasu z łosiem, ostatnio cały czas go nie ma, a od soboty kazdy weekend bedzie poza domem....
Marzy mi sie juz plaza, gofry ( oczywiscie sporadycznie :-p:-p) spacerki i wspolne grilowanie u naszych letnich znajomych.
Ale jeszcze połtora ;-);-) miesiaca i bedziemy sie wakacjowac!!!

elf biedby, mam nadzieje, ze bedziesz sie czuła juz tylko lepiej, no i fajnie ze bedziesz sie widziała z siostra i Laurka, napewno podładujesz sobie akumulatorki !!!

moooma Kuba tez jest troche samolub, jak jestesmy w piaskownicy to bierze sobie czyjąś zabawke i mówi ze to jego, chociaz po chwili gdy inne dziecko sie upomnie to oddaje z kwaśną miną. Takze nie ma się co martwic, wyrosną z tego :happy2::happy2:
no i gratulacje Fasolki :-)

Ja się strasznie cieszę tym wyjazdem. Powiem Wam, że jestem już strasznie zmęczona tym rokiem szkolnym. W sumie to nie praca mnie męczy, tylko ciągły brak czasu. Jestem zmęczona brakiem czasu. Dlatego nie mogę się doczekać, kiedy będziemy w trójeczkę 24 godziny na dobę. :-)

elenko dzięki za podrzucenie pomysłów na czekające mnie wygibasy:tak:

jak jesteśmy w pobliżu martynia zachowuje się jak bezbronne pisklę
jak nas nie ma to przeobraża się w lwicę
i wydziela plaskacze temu kto jej podpadnie, a zwłaszcza jak ktoś chce jej zabawkę

ewentualnym odchyleniem od takiego zachowania jest wymiana zabawek

dzisiaj piotrek zabrał mi maleńką i pojechali na kaszuby ,wracają w czwartek :-(

ale tu pustoo:szok: elenko trzeba coś przeżyć ,aby móc ze zrozumieniem ... odwieczna prawda

póki co w planie leniuchowanie
obowiąkowe:tak:

reklama
Do góry