reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ho ho jaki tu ruch:-)

Przede wszytskim z zapamietanych zaległosci - bardzo dziękuje za miłe słowa pod adresem mojej marcelinki:-p:-) Bardzo mi miło to słyszeć:zawstydzona/y::-p:happy::rofl2:

Gazela jezscze tylko tegp cholernego zęba brakowało:no: Trzymaj się kochanie. Moze to bedzie swego rodzaju "oczyszczenie" - WYRWAĆ CHWASTA!!:-D:tak:;-):-)

Elen fajnie, ze znów jestes. Brakowało Twojego kwiecistego języka:happy:

Iwonka fajowe sukienki. Zaraz jak się "ogarnę" odpowiem na gg. Dzieki, ze o mnie pamietasz:rofl2: Wiesz, ze kocham:-)

o i dupa reszty nie pamiętam:blink:

a mój Maksio dla odmiany grzeczny tralalalallalallala:-p:-p:-p:-):-)hihiihihiii:-D:-D:-D:-D

Udalo sie zaszczepić. Uffff - jedno za nami :-)

Gazelka będzie dobrze, to tylko ząb a nie np. noga:-p:-p:-p
Mnie czeka akcja ząb w piątek! damy radę! :tak::tak::tak:

Już przerobilam temat. Uznalam że biorę się w garść. I byle do wtoreku ;) Na razie profilaktycznie smaruję kąciki ust kremem, żeby były bardziej elastyczne :-p

ups, pomyłka, źle zrozumiałam, myślałam, że będziesz miała zabieg dzisiaj a to dopiero za tydzień :zawstydzona/y:

W poniedzialek :tak:

Gazela jezscze tylko tegp cholernego zęba brakowało:no: Trzymaj się kochanie. Moze to bedzie swego rodzaju "oczyszczenie" - WYRWAĆ CHWASTA!!:-D:tak:;-):-)

a mój Maksio dla odmiany grzeczny tralalalallalallala:-p:-p:-p:-):-)hihiihihiii:-D:-D:-D:-D

ano rwiemy ;-)

ciekawe czy Twoje dzieci są tak genetycznie wspaniale zaprogramowane czy tez wszystko przed Tobą ;-):rofl2:

ciekawe czy Twoje dzieci są tak genetycznie wspaniale zaprogramowane czy tez wszystko przed Tobą ;-):rofl2:

jezscze jest trzecie opcja :-) genetycznie zaprogramowana fajowa MAMA:-D:-D:-D

A swoją drogą tak mi sie we łbie poprzestawiało, ze rozwazam ostatnio opcję, zeby zwolnić nianię i zostac sama z dwójką :rofl2::happy::-p:unsure::huh::wink::ninja2::rolleyes:
dziwne nie, jak na mnie:laugh2::eek::cool2:

jezscze jest trzecie opcja :-) genetycznie zaprogramowana fajowa MAMA:-D:-D:-D

A swoją drogą tak mi sie we łbie poprzestawiało, ze rozwazam ostatnio opcję, zeby zwolnić nianię i zostac sama z dwójką :rofl2::happy::-p:unsure::huh::wink::ninja2::rolleyes:

Ty jeszcze się wstrzymaj. Hormony kiedyś muszą opaść ;-)

Na razie profilaktycznie smaruję kąciki ust kremem, żeby były bardziej elastyczne :-p

:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D

rozwazam ostatnio opcję, zeby zwolnić nianię i zostac sama z dwójką :rofl2::happy::-p:unsure::huh::wink::ninja2::rolleyes:

Ty jeszcze się wstrzymaj. Hormony kiedyś muszą opaść ;-)

eeee teraz to juz nieee:happy::rofl2::rofl2::rofl2:

zazdrośnica :-p:laugh2:

po 7-miu miesiącach z drugim dzidziusiem mam po prostu lepszy ogląd na sprawę :cool2:

hehhehhehe
mistrzostwo świata:laugh2::laugh2::laugh2:

Coś mam dziś za dobry humor jak na mnie:rofl2:, ciekawe jak minie reszta dnia?
Póki co chłodzę chłodnik, a Julkę na siłę położyłam spać. Jest siii:-D:-p

Nawet jest słoneczko:tak::-)

reklama
Do góry