nenius
Przyjaciółki 2008
Cudo , a żółty ponoć modny
Gratulacje ;-)
Gratulacje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gazelko u nas to samo bez podniesionego tonu nic u mojego dziecka nie zdziałam, bo ona mnie zwyczajnie nie słyszy albo nie chce slyszećhej babulce :-)
Laski - ważna sprawa. Co robicie z niegrzecznymi dziećmi? Mój Maciek jest ostatnio okropny. Na każdym kroku wykonuje takie gesty, wydaje takie dźwięki, ktore doprowadzają mnie do wścieklicy. Broi tak jak nigdy dotychczas. I robi to non-stop.
Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Książkowe podejście - rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Ale jaki to ma sens, gdy dziecko wciąż mówi "nie", albo w trakcie mojego mówienia zagłusza mnie np. liczeniem do dziesięciu albo jakimś prukaniem? Jedyne co na Niego dziala to krzyczenie. Bez podniesionego tonu głósu On nie słyszy, ignoruje mnie i innych. Jak jest u Was?
Hej
melduje sie bez bólu głowy!!!!!
Gazelko u nas to samo bez podniesionego tonu nic u mojego dziecka nie zdziałam, bo ona mnie zwyczajnie nie słyszy albo nie chce slyszeć
Jest niegrzeczna,złośliwa i taka nerwowa że czasami jestem bezradna.
Wczoraj opózniliśmy nasz wyjazd do moich Rodziców o 40 minut bo musieliśmy poczekac aż sie Weronika uspokoi, dostała takiego ataku że końcowym efektem była histeria :-( musiałam jej dać łyżeczke neospasminy bo nie dawałam juz rady. Jak teraz o tym myśłe to nie było nawet żadnego konkretnego powodu tej awantury ot coś jej sie nie spodobało a potem to juz była lawina :-(
Niania z pełną powaga stwierdzam,ze masz pięknego syna zakochałam sie w nim :-)
Maks tez jest śłiczny ale Marcelek to dla mnie perełka
Powinniście z M tak co roku obdarzać świat takimi cudeńkami, będą miały potem panny w czym wybierać :-)
Witam!
Kurcze baby Kubuś tak się turla, ze nigdzie nie moge zoatsiwć go choćby na moment.
O rany, ja chce leżące małe dziecko!!!!!