reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

czesc kobitki, na wstępie spóżnione życzenia dla naszej Joasi .
Asiu, sto lat, sto, lat. Spełnienia marzeń i szerokich dróg ;-):-)

Gazelko oj współczuję 8. Ja własnie przez takie 2 ósemki nie mam jeszcze aparatu na zębach, poczekam na wyrwanie juz po porodzie, nie podejmę sie robic tego w ciązy. (Tusia super ze Ty juz masz aparat:tak:)

Elfiku biedny przesyłam cmok w głowy bok :* ;-). a serio moze to doktor Ania zaleca spanie, leżenie bykiem i długi spacer w samotności (da się zrobic ???)

reklama
Ale Niesi fajnie ze juz jest po. Gratulacje no i witamy modego człowieka :-)

Oliwia co to za tekst czy pamiętamy ??? no wiesz ?? nu nu nu.:no2:

napiszę jescze tylko ze ja jestem po nawiększej miejskiej imprezie w tym roku i przezyłam ufff (choc było bardzo cieżko 12 h na stoisku miejskim :wściekła/y:) Jak wróiłam z impry to ledwo chodziłam, niestety do tej pory odczuwam skutki :no2:.
Za to dziś mi Kuba wynagrodził całe to zmeczenie i na przedstawieniu w żłobku po pierwsze jak wszedł na salę to zapytał "a gdzie jest moja mamusia?" i jak mnie zobaczył o zrobił taką minę :laugh2: . potem kolega nie chciał z nim tanczyc wiec był trochę wkurzony ale zaraz się rozruszał i ślicznie tańczył, śpiewał, mówił wierszyk no a jak zaczęły dzieci tanczyc krakowiaczka to już nie wytrzymałam... sie rozpłakałam :zawstydzona/y::sorry2:mięczak ze mnie

Za to dziś mi Kuba wynagrodził całe to zmeczenie i na przedstawieniu w żłobku po pierwsze jak wszedł na salę to zapytał "a gdzie jest moja mamusia?" i jak mnie zobaczył o zrobił taką minę :laugh2: . potem kolega nie chciał z nim tanczyc wiec był trochę wkurzony ale zaraz się rozruszał i ślicznie tańczył, śpiewał, mówił wierszyk no a jak zaczęły dzieci tanczyc krakowiaczka to już nie wytrzymałam... sie rozpłakałam :zawstydzona/y::sorry2:mięczak ze mnie
O rany, też bym ryczała :-D

A mój Maciejka ma znowu katar :angry: Znowu chyba zmarzł w długi weekend. Byliśmy na grillu a pogoda była do dupy. Powtórka z rozrywki :no:

Niesia gratulacje!!!!!!!!!!

A ja za 3 tygodnie będę się już urlopować nad morzem. Huraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej :-)

Anikaa gratuluję :-) Ja będę płakać w czwartek :sorry2:

Pogoda dodupna, zimno, szaro i ponuro, bleee :nerd: Klaudia Kornel też załapał katar. Również podejrzewam, że przez te zmiany pogodowe.

A na poprawę humorku polecam coś ekstra- interaktywne, darmowe dobieranie fryzur i nie tylko :-p Trzeba wejść na stronę iVillage.com: Health, Beauty, Pregnancy, Entertainment and More i w prawym górnym rogu zarejsetrować się (join now). Następnie wejść na tej stronce w link o haśle Avoid hair horror (tam, gdzie jest zdjęcie dziewczyny na której głowie zmieniają się fryzurki).
Świetny program! Ładując swoje zdjęcie można dobrać sobie rodzaj fryzury, jej wielkość, kolor, jest podział na fryzury gwiazd, na krótkie, półdługie, długie, eleganckie, można też zrobić sobie makijaż, dobrać okulary i nakrycie głowy. I każdy nowy look można sobie zapisywać, a przy okazji przekonać się, jak nigdy nie powinnyśmy się czesać :-p;-) Dobrej zabawy :blink:

Hej,

ogromne gratulacje dla Niesi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gazelko współczuję problemów z zębem a Elfowi bólu głowy :baffled:

Anikaa - ja też bym się wzruszyła :tak:, wczoraj mi się łezki zakręciły jak dostałam od córci własnoręcznie wybrany i kupiony (babcia dała kasę :sorry2:) wisiorek :tak:

zakatarzonym dzieciaczkom życzę zdróweczka!!!

Hej
A ja mam nowe buty i spodnie rybaczki :-) i potężny ból głowy od soboty
Normalne lewej strony głowy nie moge dotknąc tak mnie boli :baffled:

Do tego wszystkiego nie wiem co sie dzieje ale zupełnie przestała mi smakowac kawa a to zawsze byl mój ratunek na te bóle głowy.

Nasz łikend wiadomo domowo spędzony ale nie żałujemy bo była rzydka pogoda.

Wszystkiego najlepszego Mateczki :elvis::elvis::elvis:

A ja mam nowe krótkie spodenki na moją wielką dupę:baffled: i jedną bluzkę luźną, marszczoną na dole żeby nie bylo widać opony:baffled:
joł:-D:rofl2::-p
Gazelko jak tam ząb? Mam nadzieje,że lepiej :tak:

Lilka!! Co u Lilki, jakos sie ostatnio nie odzywa :no:
Iwonka fajnie,że u Ciebie fajnie :happy:

Niesia -18 maja urodziła Michalka,
waga: 3180g, wzrost: 50 cm

jesli ja pamietacie:sorry2:

U Lilii gra muzyka:rofl2: nie miała kompa czy netu przez jakis czas. Ale gadała z nią ostatnią i wsio super u jej gromadki;-):-)

Nesi serdeczne gratulacje:-) ale fajnie. Czyli ma parkę. A Ty Anika jak tam??
:-p

Zgadnijcie co juz mogę robić?:-p:rofl2::ninja2::yes::cool2::rofl2::wink: Yesy yes własnie to:rofl2: i Robię :rofl2: dużo razy:rofl2: mimo wielkiej dupy:rofl2: I jest zajebiscie!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

a jak to sie robi to i humorek jest:-p i chęć do zycia :-p

Dostałam ostatnio jakies akcji na punkcie kolory szarego i żółtego:rofl2: i wszytsko w takich kolorach kupuję:blink: nawet dzieci tak ubieram:nerd::rofl2::-D nie wiem czy to jakiś ostatni rzut poporodowy czy ki....:laugh2::-p

A oto dowód, mój misio w żółci:rofl2:

Załączniki

• DSC00075.jpg
    DSC00075.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
hej babulce :-)

Niesia - gratulacje. Powodzenia. Fotki? :sorry2:

Niania - śliczny Marcelek. Widać że jeszcze taki malusi :-)

Elf - a może u Ciebie też głowa boli od ucisków zębów? Ja mam nadzieje że po zabiegu trochę mi się poluzuje i przynajmniej część bólów odpadnie.

Laski - ważna sprawa. Co robicie z niegrzecznymi dziećmi? Mój Maciek jest ostatnio okropny. Na każdym kroku wykonuje takie gesty, wydaje takie dźwięki, ktore doprowadzają mnie do wścieklicy. Broi tak jak nigdy dotychczas. I robi to non-stop.

Nie mam pojęcia co z tym zrobić. Książkowe podejście - rozmawiać, rozmawiać, rozmawiać. Ale jaki to ma sens, gdy dziecko wciąż mówi "nie", albo w trakcie mojego mówienia zagłusza mnie np. liczeniem do dziesięciu albo jakimś prukaniem? Jedyne co na Niego dziala to krzyczenie. Bez podniesionego tonu głósu On nie słyszy, ignoruje mnie i innych. Jak jest u Was?

Do góry