reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Elen - fajnie, że się pokazałaś :tak: Dużo pracy na wszystkich frontach to dobrze. Nie ma czasu na myślenie :-p

reklama
Hej :-)

Gazelko, trzy raz serdeczne 'buuuu' z powodu zęba. Trzymaj się kochana :elvis:

U nas długi weekend pełen wrażeń. W czwartek pojechaliśmy z przyjaciółmi i Kornelkiem do ZOO w Niemczech. Młody miał mega frajdę- karmił zwierzęta, bawił się z dzieciakami na placu zabaw, widział lwa, wilki i inne potwory ;-) Później gościliśmy u siebie moją kuzynkę i jej chłopaka, a w sobotę miałam rodzinne spotkanie pierwszego stopnia w składzie ja i moje dwie siostry :blink: Surrealistyczne, aczkolwiek bardzo dojmujące i miłe przeżycie. Jest fajnie :cool2:

Cześć :-)

Ale fajnie, że Nisia uż po wszystkim!!!!!!!!!!
Elen, czyli jednak żyjesz ;-):-)
Iwon, to po weekendzie nasze chłopaki mają podobne wrażenia, bo my w sobotę byliśmy w Zoo w Krakowie :-) Maćkowi się strasznie podobało (mnie zresztą też :-)). Najbardziej podobału mu się... nietoperze :-D
W piątek byłam na zakupach ubraniowych i jestem bogatsza w 3 bluzeczki, sukienkę i spodnie :-)
Gazelko buuuu dla zęba:no:
No i gratki dla Miśka z okazji odpieluchowania!!

Hej
A ja mam nowe buty i spodnie rybaczki :-) i potężny ból głowy od soboty
Normalne lewej strony głowy nie moge dotknąc tak mnie boli :baffled:

Do tego wszystkiego nie wiem co sie dzieje ale zupełnie przestała mi smakowac kawa a to zawsze byl mój ratunek na te bóle głowy.

Nasz łikend wiadomo domowo spędzony ale nie żałujemy bo była rzydka pogoda.

Wszystkiego najlepszego Mateczki :elvis::elvis::elvis:

Gazelko jak tam ząb? Mam nadzieje,że lepiej :tak:

Lilka!! Co u Lilki, jakos sie ostatnio nie odzywa :no:
Iwonka fajnie,że u Ciebie fajnie :happy:

hej lasie :)

Ząb już uspokoił się. Tzn lekko boli mnie pół głowy, w tym nieszczęsne ucho, ale powiedzmy że tego nie zauważam. Wg mnie ząb postanowil w końcu urosnąć (30tka na karku, a mi zęby rosną :rofl2:), tylko że nie ma miejsca i robi uciski. Tak więc idę za ciosem - wyrywam. Za tydzień. I czuję się mniej więcej tak :szok::crazy::szok::shocked2::szok::sad:

Strasznie, strasznie się boję. Jednk postanowilam być dzielna i robie zabieg w znieczuleniu miejscowym, bez narkozy. Glownie dlatego, że przy narkozie musialabym miec kilka wizyt u roznych lekarzy, porobic badania - a to kosztuje czasowo i finansowo (w sumie ok. 1500 zł :szok:). No i tak to za tydzien powinno już być po sprawie. Ale gdy slysze słowa "ekstrakcja", "resekcja", "dłutowanie", to...... :-:)no::-(

cześć:)

Cześć :)

Spuchłam. Teraz już nie ucieknę przed tym - muszę wyrwać zęba ósemkę. Ząb wyrżnięty tylko do połowy. Czujecie klimat? Moje obecne emocje - brrrrrrrrr............. :crazy:
Współczuje Gazelka:-:)-:)-(trzymam kciuki za bezbolesne wyrwanie-resekowanie-dłutowanie....:szok: ......mam dwie takie ósemki wyrżnięte do połowy....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Elen - fajnie, że się pokazałaś :tak: Dużo pracy na wszystkich frontach to dobrze. Nie ma czasu na myślenie :-p

oj tak, a do tego po przekroczeniu piątego progu bólu jest już nawet całkiem fajnie :-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

cześć Elenko :-):elvis::elvis::elvis::elvis:

Hej
1.A ja mam nowe buty i spodnie rybaczki :-)
2, i potężny ból głowy od soboty
Normalne lewej strony głowy nie moge dotknąc tak mnie boli :baffled:

3. Do tego wszystkiego nie wiem co sie dzieje ale zupełnie przestała mi smakowac kawa a to zawsze byl mój ratunek na te bóle głowy.

4. Wszystkiego najlepszego Mateczki :elvis::elvis::elvis:
ad1. zazdrościmy zazdrościmy:-p
ad.2. oj, nie zazdrościmy, nie:no::no::no: nie wiem jakie leki możesz łykać u mnie tylko ketonal działa w takich przypadkach, i 12 godzin snu ciurkiem:dry:
ad.3. miałam tak tylko raz w życiu , że mi kawa nie smakowała:rofl2: 9 miesięcy to trwało :-p:-p:-p

ad.4. tak, tak!
Lilka!! Co u Lilki, jakos sie ostatnio nie odzywa :no:

no właśnie Lilka i Anulka chyba też dawno nie pisała:elvis::elvis::elvis:

Niesia -18 maja urodziła Michalka,
waga: 3180g, wzrost: 50 cm

GRATULACJE! Michałki to fajne chłopaki:tak::tak::tak::-):-):-):-)

O jak fajnie
Niesiu serdeczne gratulacje!!!!! :-):-):-)

Alka ketonal nie pomaga :no: ja mam jakies dretwienie teraz, co to moze byc?? Masakra :no2:

Gazelko trzymam kciuki,
Ja tez panicznie boje sie stomatologa,nacierpialam sie rpzez zeby juz tyle ze glowa boli i kazda moja wizyta u tego lekarza byla okupiona bolem wiec naprawde bede o Tobie cieplo myslala zebys to jakos zniosla.
Teraz sobie przypomnialam ze moja siostra kiedy chodzilysmy jeszcze do podstawowki miala dlutowanie mleczaka i zabieg byl robiony bez znieczulenia bo Maja ma chore serce i nie mozna jej znieczulac niczym.
Dzielna byla, nie plakala tylko czasem pojekiwala a ja na korytarzu dostalam biegunki :baffled:

reklama
:sad::sad::sad::sad: kto sie ze mna zamieni glowa, na dwie godzinki plisssssss:-:)-:)-(
probowalam lezec ale jest jeszcze gorzej wiec przeszlam do czynu, ehhhhhh

Do góry