reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elen - fajnie, że się pokazałaś :tak: Dużo pracy na wszystkich frontach to dobrze. Nie ma czasu na myślenie :-p

reklama
Hej :-)

Gazelko, trzy raz serdeczne 'buuuu' z powodu zęba. Trzymaj się kochana :elvis:

U nas długi weekend pełen wrażeń. W czwartek pojechaliśmy z przyjaciółmi i Kornelkiem do ZOO w Niemczech. Młody miał mega frajdę- karmił zwierzęta, bawił się z dzieciakami na placu zabaw, widział lwa, wilki i inne potwory ;-) Później gościliśmy u siebie moją kuzynkę i jej chłopaka, a w sobotę miałam rodzinne spotkanie pierwszego stopnia w składzie ja i moje dwie siostry :blink: Surrealistyczne, aczkolwiek bardzo dojmujące i miłe przeżycie. Jest fajnie :cool2:

Cześć :-)

Ale fajnie, że Nisia uż po wszystkim!!!!!!!!!!
Elen, czyli jednak żyjesz ;-):-)
Iwon, to po weekendzie nasze chłopaki mają podobne wrażenia, bo my w sobotę byliśmy w Zoo w Krakowie :-) Maćkowi się strasznie podobało (mnie zresztą też :-)). Najbardziej podobału mu się... nietoperze :-D
W piątek byłam na zakupach ubraniowych i jestem bogatsza w 3 bluzeczki, sukienkę i spodnie :-)
Gazelko buuuu dla zęba:no:
No i gratki dla Miśka z okazji odpieluchowania!!

Hej
A ja mam nowe buty i spodnie rybaczki :-) i potężny ból głowy od soboty
Normalne lewej strony głowy nie moge dotknąc tak mnie boli :baffled:

Do tego wszystkiego nie wiem co sie dzieje ale zupełnie przestała mi smakowac kawa a to zawsze byl mój ratunek na te bóle głowy.

Nasz łikend wiadomo domowo spędzony ale nie żałujemy bo była rzydka pogoda.

Wszystkiego najlepszego Mateczki :elvis::elvis::elvis:

Gazelko jak tam ząb? Mam nadzieje,że lepiej :tak:

Lilka!! Co u Lilki, jakos sie ostatnio nie odzywa :no:
Iwonka fajnie,że u Ciebie fajnie :happy:

hej lasie :)

Ząb już uspokoił się. Tzn lekko boli mnie pół głowy, w tym nieszczęsne ucho, ale powiedzmy że tego nie zauważam. Wg mnie ząb postanowil w końcu urosnąć (30tka na karku, a mi zęby rosną :rofl2:), tylko że nie ma miejsca i robi uciski. Tak więc idę za ciosem - wyrywam. Za tydzień. I czuję się mniej więcej tak :szok::crazy::szok::shocked2::szok::sad:

Strasznie, strasznie się boję. Jednk postanowilam być dzielna i robie zabieg w znieczuleniu miejscowym, bez narkozy. Glownie dlatego, że przy narkozie musialabym miec kilka wizyt u roznych lekarzy, porobic badania - a to kosztuje czasowo i finansowo (w sumie ok. 1500 zł :szok:). No i tak to za tydzien powinno już być po sprawie. Ale gdy slysze słowa "ekstrakcja", "resekcja", "dłutowanie", to...... :-:)no::-(

cześć:)

Cześć :)

Spuchłam. Teraz już nie ucieknę przed tym - muszę wyrwać zęba ósemkę. Ząb wyrżnięty tylko do połowy. Czujecie klimat? Moje obecne emocje - brrrrrrrrr............. :crazy:
Współczuje Gazelka:-:)-:)-(trzymam kciuki za bezbolesne wyrwanie-resekowanie-dłutowanie....:szok: ......mam dwie takie ósemki wyrżnięte do połowy....:baffled::baffled::baffled::baffled:

Elen - fajnie, że się pokazałaś :tak: Dużo pracy na wszystkich frontach to dobrze. Nie ma czasu na myślenie :-p

oj tak, a do tego po przekroczeniu piątego progu bólu jest już nawet całkiem fajnie :-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

cześć Elenko :-):elvis::elvis::elvis::elvis:

Hej
1.A ja mam nowe buty i spodnie rybaczki :-)
2, i potężny ból głowy od soboty
Normalne lewej strony głowy nie moge dotknąc tak mnie boli :baffled:

3. Do tego wszystkiego nie wiem co sie dzieje ale zupełnie przestała mi smakowac kawa a to zawsze byl mój ratunek na te bóle głowy.

4. Wszystkiego najlepszego Mateczki :elvis::elvis::elvis:
ad1. zazdrościmy zazdrościmy:-p
ad.2. oj, nie zazdrościmy, nie:no::no::no: nie wiem jakie leki możesz łykać u mnie tylko ketonal działa w takich przypadkach, i 12 godzin snu ciurkiem:dry:
ad.3. miałam tak tylko raz w życiu , że mi kawa nie smakowała:rofl2: 9 miesięcy to trwało :-p:-p:-p

ad.4. tak, tak!
Lilka!! Co u Lilki, jakos sie ostatnio nie odzywa :no:

no właśnie Lilka i Anulka chyba też dawno nie pisała:elvis::elvis::elvis:

Niesia -18 maja urodziła Michalka,
waga: 3180g, wzrost: 50 cm

GRATULACJE! Michałki to fajne chłopaki:tak::tak::tak::-):-):-):-)

O jak fajnie
Niesiu serdeczne gratulacje!!!!! :-):-):-)

Alka ketonal nie pomaga :no: ja mam jakies dretwienie teraz, co to moze byc?? Masakra :no2:

Gazelko trzymam kciuki,
Ja tez panicznie boje sie stomatologa,nacierpialam sie rpzez zeby juz tyle ze glowa boli i kazda moja wizyta u tego lekarza byla okupiona bolem wiec naprawde bede o Tobie cieplo myslala zebys to jakos zniosla.
Teraz sobie przypomnialam ze moja siostra kiedy chodzilysmy jeszcze do podstawowki miala dlutowanie mleczaka i zabieg byl robiony bez znieczulenia bo Maja ma chore serce i nie mozna jej znieczulac niczym.
Dzielna byla, nie plakala tylko czasem pojekiwala a ja na korytarzu dostalam biegunki :baffled:

reklama
:sad::sad::sad::sad: kto sie ze mna zamieni glowa, na dwie godzinki plisssssss:-:)-:)-(
probowalam lezec ale jest jeszcze gorzej wiec przeszlam do czynu, ehhhhhh

Do góry