reklama
Dzień dobr3y!Dzień Dobry,
witam sie w tę piekną, słoneczną sobotę...dziś wypadałoby sie wybyczyc, wylenic itp. ale to byłoby w moim przypadku zbyt piękne. Dziś będę sie zmagac z Kartą Problemu Jakościowego (jeszcze wczoraj nie miałam pojęcia ze takie cudo istniej) . musze napisac raport z ankiety satysfakcji klienta i stworzyc ankietę dla parcownikó urzędu .....NIE CHCE MI SIĘ łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jestem wqrw...a
Anikaa a o tym Ty tu do nas piszesz, co?;-):-)
My zaraz wybywamy na spacerek, a potem w planach mamy grila u znajomych.
Miłego weekendu!!!!:-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U nas weekend spędzony w domu. Maciek dalej smarka i kaszle, ale o wiele mniej. Jednak postanowiłam go jeszcze potrzymać w domu. U mnie mega bólu głowy dzień drugi
A jeszcze tylko dodam, że przez tę chorobę Maciek stał się nie do zniesienia. Normalnie takich akcji w jego wykonaniu jeszcze nie widziałam Jest taki niedobry, że Wczoraj dla uratowania mojego zdrowia psychicznego po południu poszłam do siostry i zostawiłam chłopaków samych. Jakbym została w domu, to nie ręczyłabym za siebie
A jeszcze tylko dodam, że przez tę chorobę Maciek stał się nie do zniesienia. Normalnie takich akcji w jego wykonaniu jeszcze nie widziałam Jest taki niedobry, że Wczoraj dla uratowania mojego zdrowia psychicznego po południu poszłam do siostry i zostawiłam chłopaków samych. Jakbym została w domu, to nie ręczyłabym za siebie
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Hej,
u nas na froncie też lepiej zdrowotnie, obyło się bez antybiotyku Kornel już w żłobku. Dołączam się do wyprowadzanych z równowagi rodziców. Młody też przechodzi ostatnio samego siebie. Wszystko na nie, Zosia Samosia, ciągłe awantury i niezadowolenie. Wysiadamy
u nas na froncie też lepiej zdrowotnie, obyło się bez antybiotyku Kornel już w żłobku. Dołączam się do wyprowadzanych z równowagi rodziców. Młody też przechodzi ostatnio samego siebie. Wszystko na nie, Zosia Samosia, ciągłe awantury i niezadowolenie. Wysiadamy
kaśka k
Fanka BB :)
Hej,
Dołączam się do wyprowadzanych z równowagi rodziców. Młody też przechodzi ostatnio samego siebie. Wszystko na nie, Zosia Samosia, ciągłe awantury i niezadowolenie. Wysiadamy
dopisuję się, krótko dopiszę że pasuję
ktoś mi podkradł grzeczną córeczkę
elfiko
lipcowe mamy ´05
Hej,
I ja i ja sie dopisujedopisuję się, krótko dopiszę że pasuję
ktoś mi podkradł grzeczną córeczkę
moja nigdy nie była grzeczna ale teraz
elfiko
lipcowe mamy ´05
Witam Panie
My dzisiaj juz przeżyliśmy ciężkie chwile- byliśmy z Weroniką na badaniach potrzebnych do zabiegu. Małej pobierali dużo krwi bo potrzebna byla morfologia , płytki krwi, czas krwawienia i krzepnięcia i takie tam. Jedyny plus chodzenia z ryczącym 3latkiem na badania jest taki,że przepuszczaja nas zawsze w kolejce jak tylko Nisia zaczyna wrzeszczeć czyli zaraz po wejsciu do poczekalni
My dzisiaj juz przeżyliśmy ciężkie chwile- byliśmy z Weroniką na badaniach potrzebnych do zabiegu. Małej pobierali dużo krwi bo potrzebna byla morfologia , płytki krwi, czas krwawienia i krzepnięcia i takie tam. Jedyny plus chodzenia z ryczącym 3latkiem na badania jest taki,że przepuszczaja nas zawsze w kolejce jak tylko Nisia zaczyna wrzeszczeć czyli zaraz po wejsciu do poczekalni
Klaudia
Lipcóweczka 2005
O rany, biedna Nisia :-(
Gazelka, a jak Jagodzianka???
Dziewczyny, a ja jestem taka szczęśliwa, że udało nam się wyleczyć bez tego antybiotyku!!! :-):-):-) Jeszcze Maciek czasem kaszle, ale dalej daję mu ten delegmin, więc pewnie dlatego.
Dziewczyny, a ja jestem taka szczęśliwa, że udało nam się wyleczyć bez tego antybiotyku!!! :-):-):-) Jeszcze Maciek czasem kaszle, ale dalej daję mu ten delegmin, więc pewnie dlatego.
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hej
Mala nadal coś ma z brzuchem. Brzydko Jej się odbija, sporo ulewa, a noce.... tra-gi-czne. Dzisiaj czwarta z rzędu fatalna noc, wyglądam i czuję się jak widmo, jakoś tak do połowy funkcjonuję... Nawet nie wiem już co zrobić - mala dostaje probiotyk, znów włączyłam debridat (bo są bolesne bączki), herbatka na trawienie. Qpki są, tyle że koloru szarego. Nie wiem o co chodzi
Klaudia - fajnie że nadal bez antybiotyku. Czyli podjęłaś dobrą decyzję
Elfiku - trzymam kciuki za zabieg. Kiedy dokładnie się odbędzie?
O rany, biedna Nisia :-(
Mala nadal coś ma z brzuchem. Brzydko Jej się odbija, sporo ulewa, a noce.... tra-gi-czne. Dzisiaj czwarta z rzędu fatalna noc, wyglądam i czuję się jak widmo, jakoś tak do połowy funkcjonuję... Nawet nie wiem już co zrobić - mala dostaje probiotyk, znów włączyłam debridat (bo są bolesne bączki), herbatka na trawienie. Qpki są, tyle że koloru szarego. Nie wiem o co chodzi
Klaudia - fajnie że nadal bez antybiotyku. Czyli podjęłaś dobrą decyzję
Elfiku - trzymam kciuki za zabieg. Kiedy dokładnie się odbędzie?