reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

buhahaa nie no dobre hehee:-D

to my nie piszemy bo:
-jeszcze porod i 40 zebow:-D:rofl2:
-ładna pogoda i duzo czasu na podworku spedzamy
-jestesmy w trakcie ostatecznego odpieluchowania i Milenie idzie to spiewająco!! (wreszcie ufff) jestem z niej straaaaasznie dumna :-) normalnie nadszedl jej czas :-)
-dzisiaj posiedzialam w kuchni i zrobilam pyszniutkie gąląbki :-) (pierwszy raz w zyciu :cool2:)

reklama
a poza tym to co słychac ??
hm my też zdrowi, tylko mam problem z Darią bo się boi innych dzieci :baffled: i nie chce chodzic na plac zabaw jak są tam inne dzieciaki. Jak jest sama na placu zabaw to jest ok a jak tylko zbliza się jakies dziecko to ona buzia w podkówkę i woła, że chce do domu bo zmęczona/śpiąca/pić sie chce.......
Wczoraj ja troche przetrzymałam, natłumaczyłam ile dało i niby było w miarę (nawet babci powiedizała potem, że już się nie boi, a bała się ponoć tego, że jej dzieci zabawki zabiorą :confused:) ale jak poszłyśmy dalej i zobaczyła następny plac zabaw to znowu swoje, że chce do domu juz jechać bo pić się jej chce :baffled:

No nic, pewnie to taki etap, jeszcze pare dni temu np. w Białymstoku chodziliśmy po placach zabaw i było ok. (tzn mniej więcej bo Daria nieśmiała zawsze była i jest, no ale obecność innych dzieciaków aż tak bardzo jej nie przeszkadzała). Może te zajęcia, na które ja zapisałam jej pomogą i troche sie oswoi z rówieśnikami? Ale przyznać muszę, że w obecnej sytuacji aż sie boję tej soboty :baffled:

Babeczki przekleję mojego posta z innego wątku. Może którąś z Was to zainteresuje?

"Dziewczynki a lubicie rzeczy zdobione metodą decoupage? Bo moja siostra trochę się tym zajmuje i ładnie jej to wychodzi :tak:. Pomyśłałam sobie, że może któraś z Was chciałaby sobie coś takiego kupić? Albo może jakąś biżuterię np. kolczyki?

Jakby co to możecie do mnie pisać na PW. Zdjęć kolczyków robionych przez siostrę nie mam (tylko jedno drewnianych z decoupage ale robiła mi dużo różnych z rozmaitych koralików, szkiełek) ale gdyby ktoś chciał to może pokazać zdjęcie jakie to miałyby być i siostra da znać czy takie potrafi ;-). Co do decoupage to mam przykładowe zdjęcia ale nie chce zaśmiecać forum :-p(bo to nie ten temat).

No ale jakby co to możecie do mnie pisać :tak:"

Dzień dobry
Kawa jest :tak:
Humorek tez lepszy niz ostatnio więc może moje hormony sie poddały i przestają dawac czadu?
Co robicie dzisiaj na obiad? Nie mam pomysłu :dry:

reklama
Dzień Dobry,
witam sie w tę piekną, słoneczną sobotę...dziś wypadałoby sie wybyczyc, wylenic itp. ale to byłoby w moim przypadku zbyt piękne. Dziś będę sie zmagac z Kartą Problemu Jakościowego :baffled:(jeszcze wczoraj nie miałam pojęcia ze takie cudo istniej) . musze napisac raport z ankiety satysfakcji klienta i stworzyc ankietę dla parcownikó urzędu .....NIE CHCE MI SIĘ łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jestem wqrw...a:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry