nenius
Przyjaciółki 2008
cześć poweekendowo :-)
Brawo!!! Śliczna córeczka
super a dla Milenki gratulacje
gratuluję
ojoj, dużo zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!
no tak, ja też mam wrażenie, że teraz jest jakiś nowy okres buntu. Pierwsza reakcja jest zazwyczaj odwrotna od pożądanej (a ja nie chcę/a ja nie będę), dopiero dłuższe wytłumaczenie pomaga.
a widzicie, jaka ja już mądra jestem ;-)? - mam już profesjonalny podpis ;-)
na zdjęciach oczywiście moja córeczka :-)
czyż nie jest śliczna? ;-):-) prawda, że dorównuje urodą Waszym dzieciaczkom?
Brawo!!! Śliczna córeczka
ja dzisiaj mam super dzien
dzien zaczal sie super nowiną ,ze dostalismy pozwolenia na pobyt az na 5 lat :-)
czyli do 2013 roku mamy spokoj z papierkami w N. :-)
Milenke nauczylam liczyc poprawnie do 10 (bo zdazaly jej sie czesto pomylki typu,ze polykala nie ktore cyferki)
do tego ksiazeczke ze zwierzatkami opanowalysmy w dobrych 80% :-)
jestem z niej starsznie dumna :-):-)
super a dla Milenki gratulacje
A wczoraj u Kubusia powitaliśmy dolną jedynke.
Odpukac, wyszła praktycznie bezobjawowo.Oby tak dalej
gratuluję
No i siedzimy w domu. Maciejka ma chyba zapalenie gardła, bo mówi, że go boli. Ma 37,7 stopni i troszkę kaszle. Narazie nie idę do lekarza, psikam mu Tantum Verde i czekam. Zobaczymy, czy się coś poważniejszego nie wykluje.
Kurcze obiecałam siostrze pomoc przy tej komunii, a tu taka klapa Boję się z małym wychodzić. No ale cóż, oby Maciejka był zdrowy. Jeszcze ta pogoda Od rana leje i jest zimno, ale to tak chyba dzisiaj wszędzie.
ojoj, dużo zdrówka dla Maciusia!!!!!!!!!!!
Dziewczyny, moj Maciek zrobil się okropny. Nikogo nie słucha, ostatentacyjnie wszystko olewa, ciagle tupie nogą, kopie i rzuca zabawkami. Jest nie do wytrzymania. Na dodatek Jagusia ciężko ząbkuje, nocki fatalne. Ciężko mi :-(
Zastanawiam sie, czemu się tyle pisze o buncie dwulatka, a nikt nie uprzedzal, jaki okropny jest bunt trzylatka ;-) Bo owo "nie" wieku dwuletniego to naprawdę nic w prównaniu z tą bestią, która wstąpiła w moje dziecko
no tak, ja też mam wrażenie, że teraz jest jakiś nowy okres buntu. Pierwsza reakcja jest zazwyczaj odwrotna od pożądanej (a ja nie chcę/a ja nie będę), dopiero dłuższe wytłumaczenie pomaga.