reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Hej

Hej :happy:
Gazelko wspólczuje Tobie i Jagódce :-( biedna mała musi sie męczyc z tym brzuszkiem a Ty ciągle niewyspana :elvis:
Mam nadzieje,ze dzisiaj juz jest troche lepiej?
Weronika ma zabieg we wtorek z samego rana wiec juz niedlugo bedziemy po wszystkim.

Dziś jest nawet gorzej. Mala nie chce jeść, czasem wypije herbatke, ale generalnie pic tez nie chce. Mam problemy żeby Ją uspić, w nocy co chwila się drze. Zrobila sie bardzo niespokojna, caly czas za mną łazi i przytula się do nóg. Musi Jej być bardzo źle, bo to przecież samodzielne i pogodne dziecko.... Co chwila ma takie ataki - ryczy, ryczy, napina się, poleci bączek i zaczyna drzeć się jeszcze bardziej, ale za chwilkę przechodzi. Mam wrażenie że u Macka z gronkowcem było podobnie z takim krzykiem. Do tego doszly problemy ze zrobieniem kupki. Ale skoro nie chce pić, to za wiele nie zdzialam. Nie mogę Jej bez końca czopkować....

W nastepnym tygodniu powinny byc wyniki posiewu qpki. Ale w sumie co z tego, skoro obecnie takich rzeczy się nie leczy? Lekarze polecają tylko probiotyki i nic więcej... Aż się zastanawiam czy nie dać Jej baktrimu - Maciek to bral przy gnonkowcu. Co prawda nie pomogło, ale On mial wtedy juz duzo bardziej zaawansowane stadium choroby.

Nie lubię, gdy nie mogę nic zrobić :-:)-:)-(

reklama
dziewczyny a co z Karin? Jakos niedługo powinna rodzic nie?
Hop hop Karin co u Ciebie słychac!???

Karin kilka dni temu urodziła zdrowego Maciusia :-) Mam tą wiadomość od Niani, która Was całuje i przeprasza, że chwilowo nie ma czasu na BB. Obiecuje za chwilkę do nas wrócić :blink:

Karin kilka dni temu urodziła zdrowego Maciusia :-) Mam tą wiadomość od Niani, która Was całuje i przeprasza, że chwilowo nie ma czasu na BB. Obiecuje za chwilkę do nas wrócić :blink:

Hej lasie:-) Tak tak własnie Iwonka juz wam przekazała wiesci od Karin:-)
A ja czas mam tylko nie miałam internetu:-p teraz jestem podłączona na chwile w innym miejscu niz normalnie:tak: ale niebawem wróce na dobre i bede Was zachecac do "robienia" drugich bobasków;-)

gazelaczku, a jakie mleczko mała dostaje? Nie kojarze czy ją sama karmisz czy jakąś mieszanką

współczuję Ci bardzo bo martynia też ostro dawała mi w kość i nadal to pamiętam
dopóki nie przeszliśmy na nutramigen ciągle były nieprzespane noce ulewania kłopoty z kupkami ciagłe marudzenie... to był koszmar

Babeczki, jadę jutro do Warszawy. Strasznie mi źle, że nie mogę się z nikim spotkać, ale jadę z samego rana, potem zajęcia do 17 i prosto do pociągu :-(Kurna, a tak będę blisko co poniektórych :wściekła/y:
No ale nic to. Będę za to blisko duchem ;-):-) (jak przeżyję ten maraton:-D)

Cześć :)

gazelaczku, a jakie mleczko mała dostaje? Nie kojarze czy ją sama karmisz czy jakąś mieszanką

współczuję Ci bardzo bo martynia też ostro dawała mi w kość i nadal to pamiętam
dopóki nie przeszliśmy na nutramigen ciągle były nieprzespane noce ulewania kłopoty z kupkami ciagłe marudzenie... to był koszmar

Kasiu, Jagódka jest na Nutramigenie. Do tego je słoiczki stosownie do wieku. Słoiczki wprowadzam bardzo ostrożnie. A że mleko ma najbardziej zmodyfikowane ze zmodyfikowanych to już za bardzo nie mam możliwości manewru.

A mam pytanie do Elfika - napisz, czy Twoja Weronika piła Nutramigen? Pamietam, że długo dobieralas Jej mleko i w koncu sie okazalo, że najlepsze jest zwykłe bebiko. Jakie problemy miala Weronisia przy innych mlekach?

reklama
Babeczki, jadę jutro do Warszawy. Strasznie mi źle, że nie mogę się z nikim spotkać, ale jadę z samego rana, potem zajęcia do 17 i prosto do pociągu :-(Kurna, a tak będę blisko co poniektórych :wściekła/y:
No ale nic to. Będę za to blisko duchem ;-):-) (jak przeżyję ten maraton:-D)

Może Cię trochę pocieszy, że chyba jutro jadę na Komunię do Plocka ;-)

Powodzenia na zajęciach! Baw się dobrze!

Do góry