reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Gazelko, szkoda mi Jagódki, co powiedział lekarz? Że co moze być tego przyczyną? :confused:

Z ostatniej chwili: Kornelek dostał się do przedszkola i to tego, które wybraliśmy w pierwszej kolejności :blink: Pięć minut od domku :sorry2: Ufff...

jak myslicie - czy mogę podać Jagódce zielonej herbatki? Takiej rozcienczonej, z glukozą. :confused:

Gazelka, mój Maciek odkąd zaczął pić coś innego niż mleko , czyli od 6 miesiąca życia pije tylko zieloną herbatkę :-) więc myślę, że spokojnie możesz dać Jagódce :tak:

Gratulacje dla Korelka :-)
Ale się będzie tu we wrześniu działo, jak wszystkie zaczniemy przeżywać te przedszkola :-D

Gazelko, szkoda mi Jagódki, co powiedział lekarz? Że co moze być tego przyczyną? :confused:

Z ostatniej chwili: Kornelek dostał się do przedszkola i to tego, które wybraliśmy w pierwszej kolejności :blink: Pięć minut od domku :sorry2: Ufff...

Iwon, małej zaszkodzilo coś na wyjeździe. Na weekend bylismy u babci na wsi i Jagodka wrocila chora. Gdu Maciek pierwszy raz tam pojechal to wrócił z gronkowcem i dwa miesiące nie mogl dojść do siebie. Ja tez po pierwszej nwizycie, gdy R przywiozł mnie żeby przedstawić rodzicom wrocilam z biegunką, ktorej tydzien nie mogłam doleczyc. Chyba sa tam jakieś lokalne bakterie....

Gratuluję przydziału w przedszkolu. I zazdroszczę - oj bardzo ;-):-D

hej

Mala nadal coś ma z brzuchem. Brzydko Jej się odbija, sporo ulewa, a noce.... tra-gi-czne. Dzisiaj czwarta z rzędu fatalna noc, wyglądam i czuję się jak widmo, jakoś tak do połowy funkcjonuję... Nawet nie wiem już co zrobić - mala dostaje probiotyk, znów włączyłam debridat (bo są bolesne bączki), herbatka na trawienie. Qpki są, tyle że koloru szarego. Nie wiem o co chodzi :baffled:

Klaudia - fajnie że nadal bez antybiotyku. Czyli podjęłaś dobrą decyzję :tak:

Elfiku - trzymam kciuki za zabieg. Kiedy dokładnie się odbędzie?
Hej :happy:
Gazelko wspólczuje Tobie i Jagódce :-( biedna mała musi sie męczyc z tym brzuszkiem a Ty ciągle niewyspana :elvis:
Mam nadzieje,ze dzisiaj juz jest troche lepiej?
Weronika ma zabieg we wtorek z samego rana wiec juz niedlugo bedziemy po wszystkim.

Powiem Wam jeszcze kilka słów o tej mojej małej królewnie ;-):-)
Pisze królewnie bo najchetniej ciągle chodziła by w sukienkach, im dłuzsza tym lepsza a na glowe wklada moja opaske i mowi,że jest królewną :baffled:
No i wszystko musi miec różowe :dry: wczoraj kupiliśmy sandałki- .......rózowe :dry:
Ostatnio całe dnie spędzamy na podwórku a konkretnie na placach zabaw ,ktorych tutaj w okolicy jest naprawde bardzo duzo.
Weronika po początkowej nieśmiałości wreszcie zaczęła sie dogadywac z dziećmi i teraz nawet sama zaczyna rozmowe :szok: a potem to juz mam niepotrzebna bo Nisia sie bawi z koleżankami :tak:
Wracamy razu pewnego z piaskownicy i nagle mała mówi tak- mamusiu a wies w piasku sie mowi tak: babko babko udaj sie bo jak sie nie udas to cie zjem :-)
:-):-)

dziewczyny a co z Karin? Jakos niedługo powinna rodzic nie?
Hop hop Karin co u Ciebie słychac!???

Kurcze :angry: wracajcie babiszony na to BB!!! Bo nudno mi sie kawe pije :crazy:

reklama
Do góry