reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
W
Bo pochwale sie ,ze znalezlismy wreszcie mieszkanko do wynajęcia , wczoraj podpisalismy umowe i wyprowadzamy sie od moich rodzicow :tak::-):-):-)
sie ciesze:tak:

Olivia dobrze, że wróciłaś! Może jak tak nakrzyczałaś, to się babki przestraszą i wrócą ;-):-)
ale ja jeszcze nie krzyczalam! poki co lagodne upomnienie:-p
teraz podrzuce cos na zachete;-)
2243997543eb6c1a1cdfjw3.jpg

:-p

ps. ale fajnie z ta budową. GRatulacje.:tak::tak:
ps2.
Kaudia wiesz ze to juz prawie rok mija odkąd sobie swoimi wozami śmigamy? szybko zleciało, nie ?
ps. wlasnie, fajnie
ps2. super babeczki:tak:

Lila, to z ciebie kuchareczka tradycjonalistka;-)

P.S. Oliwia glowka do gory ;-)
co nas nie zabije to nas wzmocni:happy:
ciagle mam nadzieje:sorry2:

Czesc ciotki, normalnie po jednym zdaniu będe wysyłać, bo mój komp mieli niemiłosiernie i właśnie mi posta szlag trafil....
to i lepiej. bedzie wrazenie ze wiekszy ruch na bb;-)

Olivio, kochanie Ty moje ;-):-p:-p :elvis::elvis::elvis::elvis:Szybkiego powrotu dobrego samopoczucia :elvis::elvis::elvis::elvis:

z rozrzewnieniem wspominam te cudne czasy, gdy człowiek mógł pozwolić sobie na doliny, różne takie rozległe refleksje egzystencjonalne, medytacje nad sensem życia i ludzkości jako takiej, planować przyszłość w 58 wariantach...;-):rofl2::rofl2::rofl2:

hihihihihihihhihi, teraz wszelkie moje melancholijne zamiary zostają natychmiast zdewastowane przez kochajacego męża i syna....:blink::blink::blink::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:( nawet pies daje do pieca :dry::szok:)
wiesz Alka, ja tez tesknie za tymi czasami. juz nie pamietam jak to jest cos zaplanowac i miec ta uskrzydlajaca wiare ze sie uda... nawet nie pamietam jak to jest sie usmiechnac z blahego powodu...

lepiej przestane smecic:sorry2:

Cześć :happy:

Kombinuję. Maciejasek nie dostal sie do przedszkola. Od poprzedniego piątku wlosy w glowy wyrywam, bo sie martwie, co ja z dzieckiem zrobię. Obdzwonilam prywatne - tez już nie ma miejsc :szok: Tzn są w takim z czesnym na poziomie 1500 zl lub więcej. Co ja mam zrobic z dzieckiem??? Oddzielne pytanie to opieka nad Jagódką. Na samą myśl o oddaniu Jej do żłobka serducho przyspiesza. Buuu........

Dzien dobry
U nas nadal pogoda do bani i zimno brrrrrr ale przynajmniej chwilowo przestalo padac :tak: dobre i to :tak:
Pije szybka kawke i jedziemy do sklepu szukac kabiny prysznicowej :-p
Milego dnia lipcoweczki!!

AAaaa polecam przeprowadzki jako forme diety- schudlam juz 1,5 kg :dry:

z rozrzewnieniem wspominam te cudne czasy, gdy człowiek mógł pozwolić sobie na doliny, różne takie rozległe refleksje egzystencjonalne, medytacje nad sensem życia i ludzkości jako takiej, planować przyszłość w 58 wariantach...;-):rofl2::rofl2::rofl2:

hihihihihihihhihi, teraz wszelkie moje melancholijne zamiary zostają natychmiast zdewastowane przez kochajacego męża i syna....:blink::blink::blink::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:( nawet pies daje do pieca :dry::szok:)

Ehhhhh, Ewuniu... czasem takie czasy wracają całkiem niespodziewanie...:sorry2::-:)unsure::hmm::huh:

cześć dziewczyny :blink:
Elfiku - przeprowadzona łazienka? a Wy? tak sumarycznie ;-) bo gdzies tam mi sie pytanie o parapetówę o oczy obiło :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Olivia - czeeeeee, dawno Cię nie było :tak: i mnie, wiem :laugh2::laugh2:

Klaudia, Anika - ale wam fajnie z tym karem :tak::tak::tak: mnie na samą myśl o wydatkach tej wielkości ciary po plecach łażą :dry::dry::dry: ale cóż, będzie trzeba jakiegos faceta skołować, coby doradził, i wysupłać te kilka (naście) tysiaków na jakieś pudło :baffled::baffled::baffled::baffled:

Lila - nie wiem czy zauważyłaś ale jakies dziwaczności z literkami Ci sie porobiły :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

idę na kawe i radę budowy :)

Cześc mamuśki.Dawno tu nioe zaglądałam ale komp mi się zrypal i nie miałam jak Pogoda straszna od wczoraj leje i przekichane siedzenie w domu zapewenione

reklama
cześć :-)

moje mrówki się pochowały albo wyginęły :-D - no w każdym razie w całym domu nie ma ani jednej żywej :-D. Tyle tylko, ze wczoraj musiałam sprzątnąć ten proszek z podłogi (bo to niebezpieczne połączenie: małe dziecko+chemia) i dzisiaj trochę się boję wrócić do domu :baffled:. No ale co ma byc to będzie :-p

No ja narazie też bez :-)

ja też :tak:, 2 kwietnia minął rok odkad regularnie sama jeżdżę :tak:

Cześć :happy:

Kombinuję. Maciejasek nie dostal sie do przedszkola. Od poprzedniego piątku wlosy w glowy wyrywam, bo sie martwie, co ja z dzieckiem zrobię. Obdzwonilam prywatne - tez już nie ma miejsc :szok: Tzn są w takim z czesnym na poziomie 1500 zl lub więcej. Co ja mam zrobic z dzieckiem??? Oddzielne pytanie to opieka nad Jagódką. Na samą myśl o oddaniu Jej do żłobka serducho przyspiesza. Buuu........

O rety :szok:, nieciekawie....Mam nadzieję, ze jakoś uda Ci się to rozwiązać

Całusy dla wszystkich!!!

Do góry