reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ja tez jestem raczek i powiem tak:
Jestem SSStrasznnniieee rodzinnym stworzeniem i najbardziej na swiecie to lubie byc w domku z mezusiem i gadac, tulic sie , leniuchowac ale tak wszystko razem ;D
Swoj domek to mam ukochany i caly czas staram sie w nim rodzinna atmosferke stwarzac i ulepszac.
Za to wada tego znaku przynajmniej w moim przypadku jest nadmierna wrazliwosc niestety, przejmuje sie wszystkim i to dwa albo trzy razy bardziej niz powinnam i ciagle mam jakis powid do placzu i smuteczkow, a znowu jak mam dobry dzien to moja radosc tez jest taka na wyrost- nie potrafie tych uczuc jakos tak odpowiednio dozowac

reklama
Brunetko to bedziemy mialy synkow na kazde zawolanie !! Pewnie nasze przyszle synowe nie beda zbyt zadowolone !!
A co do imienia to znam tez Matteo francuza (kompan mojej kolezanki) , ktory jest artysta !!! jest bardzo sympatyczny ale niezalezny !!

wrzucilam dzisiaj do pralki ostatnie rzeczy dla maluszka- skarpeteczki i jak sie wypraly to wieszalam je pol godziny :laugh:
tyle tego bylo i takie maciupkie :laugh:
i tak sie zastanawiam co jeszcze musze kupic i wyszlo mi ze pampersy, wkladki laktacyjne i stanik .reszta juz jest i tylko musimy z mezusiem lozeczko rozlozyc i ubrac posciel no i musze wyparzyc wszystkie akcesoria dzidziulkowe i koniec- NARESZCIE

Fajnie,że raczki maja taka dobra opinię. Elfiko potwierdzam lubie dokładnie to samo,wady tez niestaty te same :-)
Coś czuje, że i mój synek bedzie raczkiem a nie lwem jak myslałam.

Asiołek meble odjazdowe, i styl, i materiał i kolor. Tez kiedys sobie takie kupie ;-) :p

A ja znałam jednego Matusza i był bardzo inteligentny i jest bo dalej go znam. To bardzo ładne imie. Popularne teraz w Polsce.

Witam,
jestem, jestem, tylko ze dopiero popoludniami - jeszcze pracuje i nie bardzo mam czas podczas dnia. A jak wracam to musze przeczytac 8 waszech stron  i tak schodzi ;D.

Klaudio ja jak zwykle Cie przebije (chociaz na tej rywalizacji mi nie zalezy :() - moj mezulek na 4 dni w przyszlym tygodniu na szkolenie do Francji jedzie:(. nie dosc ze caly tydzien W-wa to jeszcze szkolenie sie trafilo tak daleko :(. Ale takie to zycie.

Bylam dzis u internistki na interpretacji EKG - do porodu naturalnego przeciwskazan nie ma :laugh:

reklama
Asiołku, super mebelki...
Anitko, my do dzieciecego kupilismy w IKEA taki system meblowy z surowej sosny, ikea jest jednak najtansza i baaardzo praktyczna...
NiaNia, pieluch tetrowych 40, a nad rozkiem wlasnie sie zastanawiam czy jest sens kupowac dwa bo takie malenstwo szybko wyrosnie, a jak bedzie w  praniu zawsze mozna zawinac w jakis kocyk...
... co do raczkow to moj maz jest rak i jest najwaspanialszym czlowiekiem jakiego znam, rodzinny, czuły oopiekunczy, ale nie zgadza sie tylko to ze nie jest osoba zwiazana z mama...bardzo bym chciala miec malenstwo spod tego znaku (moja mama tez jest rak)... ale termin mam na 21 wiec moge nie zdazyc...

Do góry