reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

anitko ja w sumie znam jeszcze 2 innych raków facecików i są bardzo właśnie rodzinni a zarazem rozrywkowi, opiekuńczy i wogóle to są niezłe chłopaki a z kobiet moja mama jest rakiem i nie ma najgorszego charakteru :)
ok teraz spadam z siostrzeńcem do babci
papatki

reklama
Anita ja słuszyłam, że własnie na "chwile" przed porodem jest w brzuchy tzw. cisza przed burza. Maluszej jest spokojny :-)

A jeśli chodzi o osobników RACZKI to mój mąz nim jest ( ja z reszta tez ). Ciepły i bardzo rodzinny. Polecam :)

Kurcze dziewczyny to ja czekam conajmniej do srody !!! Rzeby byl raczek !!
Nianiu moi tesciowie to dwa raczki !! I moja przyjaciolka z mezem rowniez !! To chyba bardzo dobre polaczenie !!!

ja też lubie raczki :-) moja Mama to raczek... wg mnie jest zbyt wielkoduszna i powinna być wiekszą egoistką do czego zawsze ją serdecznie namawiam :-) ale to nie pomaga :-) Mężczyźni jakich znam spod tego znaku są uczuciowi i rodzinni :-)

Dziewczyny ja bym siedziała i pisała z Wami caly dzień ale prawdopodobnie własciciel serwera babyboom zrezygnował z jednego łacza internetowego które jest najbliżej dla mojego dostawcy internetu i ja sie łącze strasznie na około co zajmuje bardzo dużo czasu i każda strona otwiera sie bardzo długo co doprowadza mnie do szewskiej pasji wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

A chciałąm Wam opowiedzieć ze w końcu spotkałam sie z koleżanką z Babyboom która ma termin na sierpień a gadamy już ze sobą od miesiecy :-) i w sobote przyjechałą do nas z Meżulem :-) i grillowalismy sobie i było super:-) nie ma to jak druga baba w ciązy :-) jest o czym rozmawiac :-) i czulam sie taka zrozumiana nareszcie :-) nareszcie poza internetem :-)

A propos kredytu to niestety nie wyszło tak jak do końca chcieliśy ale troszke kasy udało nam sie pożyczyć :-) czyli najgorzej też już nei jest :-)

Z najfajniejszych zakupów to:-) tato dał nam na sypialnie :-) i ja już bzikuję :-) bo wybraliśy taką odjechaną

tu jest bardzo podobny zestaw tylko my mamy troszke inaczej tłoczone drewno i inne uchwyty :-) ale bardzo podobne :-)

hp---9l.jpg

kufer-do-luzka.jpg

HP---26.jpg

szafki nocne

HP-11.jpg

i 2 krzesełka
Krzeslo.jpg

Asiołku, super te mebelki. Ja strasznie lubię meble drewniane i zawsze marzyła mi się taka sypialna na poddaszu z takimi własnie mebelkami :D :D

A Mani dalej nie ma. Ma ktos do niej jakiś kontakt inny niz internet? Jak tak to pisać smsy, bo może Tymulek już siostrzyczkę ma :D

Dziewczyny a czy ktoras zna jakiegos sympatycznego Mateusza ??? Bo mi bardzo podoba sie imie Matteo !!! A po polsku to pewnie Mateusz a ja znalam jednego , ktory byl niezbyt inteligientny i jakis dziwny a imie zawsze kojazy sie z osoba i teraz juz sama niewiem !!!
Asiolku bardzo fajne te mebelki !! My chyba kupimy ostatecznie w IKEI tak jak i kuchnie bo tutaj ostatecznie to najtaniej wychodzi !!

Witam w gronie raczków. Ja też nim jestem i mój synek (Anitko bedzie miał na imię Mateusz) też będzie spod tego znaku.
Czytałam właśnie w gazecie,że to takie zestawienie mam-syn, które cięzko rozdzielić.
Chyba męzuś pódzie w odstawkę na jakiś czas jeśli to okaże się być prawdą. ;) ;) ;)

Osobiście nie znam żadnego Mateusza, ale imię bardzo mi sie pododba i zawsze wiedziałam,że jesli bede miała syna to Mateusza.

reklama
Niech ten mój męzul wraca z pracy, bo gdyby nie wy to nie wiem co bym całymi dniami robiła. ;)

Wiecie co ja się śmieję do swego męża że to nasz ostatni tydzień, kiedy tak na prawdę będziemy razem. Bo potem to już zawsze będzie z nami dziecko(nawet jak gdzieś pojedzie to człowiek i tak bedzie myśłał) i z tego powodu zażyczyłam sobie codziennie śniadanie do łóżka i kolacje przy świecach. hihihihi. :laugh: ;)
Przez calutki tydzień.
I masz dziś się mu udało bo poszedł raniutko do pracy i wróci wieczorem....

Do góry