reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelko moim zdaniem to efekt choroby,Otylia zawsze przy chorobie prawie nie jadła,lub nie jadła wcale,tylko piła........nie powinnaś się martwić dopóki Jagódka nie zrobi się w zachowaniu inna,niż dotychczas:tak::-)

Gucia taka mała iskiereczka na tym zdjątku,ślicznotka po mamusi:elvis::elvis::elvis:

reklama
Moje dziecko staje się nie do wytrzymania tylko patrzy co tu narozrabiać.Nie może usiadzieć spokojnie w domu.Za oknem słychać dzieci i ona tak się do nich wyrywa.

Gazelko nie patrz na to co piszą w książkach.Zmiana mleka zazwyczaj tak działa,że dzieci zanim się przyzwyczają do niego piją mniej niż powinny.Moja starsza córka była na Prosowym to dopiero jest bleee

Witaj mamo Julci prawie w ogóle u nas nie bywasz,chociaz postów masz sporo i jesteś moderatorem,zaglądaj do nas częściej:tak::-)

Bywam,ale musze przyznać że ostatnio jestem na wcześniakach i samotnych rodzicach.Obiecuje,że będe tu częściej zaglądać

Cześć dziewczyny :-) Miałam bardzo miła niedzielkę - spędzoną u siostry, aż szkoda było dzisaij wracać do pracy.

a oto moja królewna:

2008_03_07_1.jpg

już coraz bardziej widac, że będzie miała moje, brązowe oczy :cool2:

Nie wiem czemu, ale jakoś strasznie mnie to ekscytuje :-p

śliczna dziewczynka i jaka do Ciebie podobna :tak::tak::tak:

hello baby:-)

wiosna na całego,u nas również piękne słońce i cieplutko,ale ja się tak okropnie czuję,ze ledwo chodzę,chyba się zbytnio forsowałam po zabiegu i mam efekty:baffled::no::-(więc o spacerze nie może byc mowy.........chyba ubiorę Otylcię i pozwolę jej pokrzyczeć do ludzi na balkonie,a spacer zaliczy z tata:confused::tak:

uuuuuuuuu, to zdróweczka!!!

Pamiętacie, że kupiłam sobie kiedyś wkładki silikonowe do bustonosza? Z początku byłam nimi zachwycone, ale kurna wydaje mi się, że ten silikon ze środka jakby trochę przeciekał. Te wkładki normalnie zmalały i juz nie działają tak jak powinny. :(

chciałam się Was zapytać:
Czy czujecie już święta???

mnie naszło,jak co roku na ozdoby i co robie zakupy,dorzucam coś do koszyczka z ozdób...........nie potrafię się powstrzymać.....chce wiosennej chatki z dużą ilością kurczaków,zajączków i jajek..........no i kwitnącej forsycji w wazonie,muszę w najbliższą sobotę przywieżć sobie gałazki tego wdzięcznego krzewu i na pewno do soboty mi zakwitna w domku:-):tak::-p:happy2:

reklama
Pamiętacie, że kupiłam sobie kiedyś wkładki silikonowe do bustonosza? Z początku byłam nimi zachwycone, ale kurna wydaje mi się, że ten silikon ze środka jakby trochę przeciekał. Te wkładki normalnie zmalały i juz nie działają tak jak powinny. :(

kiedyś czytałam właśnie o takich wpadkach,że potrafiły nawet pęknąć podczas noszenia...........Klauduś może powinnaś sobie kupić takie wkładki
WKŁADKI SILIKONOWE POD BIUSTONOSZ-NOWOŚĆ (323531268) - Aukcje internetowe Allegro
lub coś z tego typu,ponoć są trwalsze:sorry2::confused:

Do góry