reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kobitki wyprobowałam rózne papiery nawilżane do pupy(oczywiście na Otylci) i z czystym sumieniem mogę polecić papier VABENE z rossmanna,koszt jego jest o wiele niższy od Toddies,czy Bambino,a nawilżony jest rumiankiem i grubość ma lepsza,niż te pozostałe.........no i nie uczula :sorry2:

reklama
A wiesz,że ja przeważnie te husteczki stosuje no i zaczynałam od rosmanowskich pampersów też są dobre te najmniejsze,są nawet mniejsze jak orginalne pampersy new born.i długo nie przepuszczają wilgoci ale tylko te w ciemnobordowych paczkach.

Czesc , nadaje z domu.
Net dziala wiec gra muzka.

Nie wiem od czegp zaczac:shocked2: tyle mi sie kołacze rzeczy do zrobienia.

Gazelku a moze to zęby idą co? Chyba czas najwyzszy? Moze picie łatwiej leci niz mleko? A moze dajesz z innej butelki/smonia?

Dziewczyny a po co Wam nawilzane husteczki do pupy dla takich wielgasow jak nasze ?:cool2: My to normalnie papier i mycie pupy pod kranem:tak:

Tak szczerze mówiąc to produkty z rossmana niczym nie odbiegają od tych firmowych ja używałam zarówno pieluszek,husteczek,balsamu,szamponu i oliwki i jestem zadowolona.moje dziecko zaw3sze było skłonne do uczuleń a po tych kosmetykach nie było objawów.

my używamy zwykłego papieru toaletowego przy siku a przy kupci - chusteczki nawilżane (najczęściej z Lidla).

Chusteczki też do przemycia buźki, rączek się przydają :tak:

Czesc , nadaje z domu.
Net dziala wiec gra muzka.

Dziewczyny a po co Wam nawilzane husteczki do pupy dla takich wielgasow jak nasze ?:cool2: My to normalnie papier i mycie pupy pod kranem:tak:

Niania to świetnie,że już w domku i jesteś zadowolona,bo myślałam dziiś o Tobie i się zaczynałam martwić:tak:

Aniu chodzi nie o chusteczki,a nawilżany papier,nie miałabym najmniejszej ochoty na mycie tylka po kupie mojej pocieszce,tym bardziej,ze teraz to ta kupka już nieźle śmierdzi....wcześniej tego nie robiłam,to tym bardziej teraz nie będe:sorry2::-p;-)

reklama
czas na inne atrakcje codziennego dnia:dry::baffled::sorry2:

idę,bo mam brak seksu i zaraz moge zacząć bredzić

na razię kobitki:-)

Do góry