reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
idę,bo mam brak seksu i zaraz moge zacząć bredzić
A czemuż to???

A ja własnie wróciłam z Rossmana. Wydałam stówę, a kupiłam same konieczne rzeczy typu: papier toaletowy, szampon, zapach do kibelka itp. Fuck!

No i jeszcze kupiłam Macuisiowi piżamkę (zgadnijcie z czym? z koparą of kors :-)), zapas majtek, skarpet. No i poszło następne 50 zł. Zajęło mi to wszystko pół godzinki. Tylko czemu schodzi tyle czasu, żeby tyle zarobić?

Wracam do pracy po raz drugi.:-)
Buziaki.

A czemuż to???

A ja własnie wróciłam z Rossmana. Wydałam stówę, a kupiłam same konieczne rzeczy typu: papier toaletowy, szampon, zapach do kibelka itp. Fuck!

No i jeszcze kupiłam Macuisiowi piżamkę (zgadnijcie z czym? z koparą of kors :-)), zapas majtek, skarpet. No i poszło następne 50 zł. Zajęło mi to wszystko pół godzinki. Tylko czemu schodzi tyle czasu, żeby tyle zarobić?

taaa i skąd ja to znam :confused:;-)

Pamiętacie, że kupiłam sobie kiedyś wkładki silikonowe do bustonosza? Z początku byłam nimi zachwycone, ale kurna wydaje mi się, że ten silikon ze środka jakby trochę przeciekał. Te wkładki normalnie zmalały i juz nie działają tak jak powinny. :(
a może coś urosło i dlatego nie działają ????

Gazelko oj cięzko będzie za kilka lat...nie dość ze Maciek odziedziczył twoje spojrzenie to jeszcze Gucia to cała Ty....oj będziesz kolejki do domu miała...

hej, wlasnie wrocilam do domu! a wyszlam o 8.30:angry: wszystko przez glupia stara babe co to nie potrafi wyartykuowac co jej we lbie siedzi! zalatwialam pewne papiery. powiedzial babsztyl tydzien temu ze potrzebne dwa listy a potem sie rozchorowal. ja poruszylam dzis niebo i ziemie zeby te listy mi ktos napisal. grozba i prosba przyparlam do muru lektorow a ta mi dzis przychodzi i mowi ze jeden list to musi napisac ona bo jest potrzebna jej pieczatka a drugi to ma byc z poza wydzialu!!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

przeczytalam co nabarzgralyscie, odpisze w czwartek:-p za pol godzinki wychodze wracam w srode po nocy:szok::-p
papa

Cześć:)

hej, wlasnie wrocilam do domu! a wyszlam o 8.30:angry: wszystko przez glupia stara babe co to nie potrafi wyartykuowac co jej we lbie siedzi! zalatwialam pewne papiery. powiedzial babsztyl tydzien temu ze potrzebne dwa listy a potem sie rozchorowal. ja poruszylam dzis niebo i ziemie zeby te listy mi ktos napisal. grozba i prosba przyparlam do muru lektorow a ta mi dzis przychodzi i mowi ze jeden list to musi napisac ona bo jest potrzebna jej pieczatka a drugi to ma byc z poza wydzialu!!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

przeczytalam co nabarzgralyscie, odpisze w czwartek:-p za pol godzinki wychodze wracam w srode po nocy:szok::-p
papa

yyyyyyyyyyyyyyyyyyy......chyba muszę coś głębiej poczytać bo nie kumam o co kaman:sorry2::-p:szok:

Gazela, dzieci się nie wyprzesz to pewne:-p:-p:-p Śliczności!!!!!
co to ja jeszcze chciałam....:cool2:

aaaaaa

przyjażź damsko - męska - nie istnieje
przyjaźń męsko - męska - ponoć istnieje
przyjaźń damsko - damska - zaczynam szczerze wątpić....

Gdzie Anusia???????? czy któraś ma z nią kontakt????

Lilka ciekawa ta ich służba zdrowia :baffled:

reklama
Do góry