reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Co do tego mleczka, to może efekt odstawienia od piersi? Może musi się poprostu przyzwyczaić do nowego mleczka?
nie wydaje mi się... Ona już właściwie nie chciala pić z piersi Głównie jadła mieszankę - tak w 75%. TEraz na październikowym koleżanka pisze ze Jej córcia tez tak ma, ale właśnie zlapala infekcje. My chorujemy juz 2go tydzien, a dopiero teraz zaczely sie problemy z jedzeniem...
Joaska
Lipcowe mamy '05
Dorotka a może jej sie chce pic, może mleko jest za słodkie i nie gasi jej pragnienia a herbatka tak?? może w domu jest " za sucho"??
a może musi sie przegłodzić??
a może trzeba zmienić mieszankę?
oliviaa
Fanka BB :)
moze to jest efekt odstawienia od piersi ale nie chodzi o samo ssanie/jedzenie, a o kontakt z toba? kilka razy dziennie oproczy wszystkich peszczot i caluskow "mamusinocoreczkowych" mialyscie jeszcze te momenty karmienia. moze Jagodce tego brakuje
albo tak jak pisze Joasia, przestalo jej to mleczko smakowac? albo buntuje sie przed tylko jednym smakiem pozywienia? a moze musi sie przeglodzic troszke.
Jagusia ma slicne te ocka!!! cala jest slicna lasecka!
a zobaczcie sobie: La finestra sul cortile #1 on Flickr - Photo Sharing!
albo tak jak pisze Joasia, przestalo jej to mleczko smakowac? albo buntuje sie przed tylko jednym smakiem pozywienia? a moze musi sie przeglodzic troszke.
Jagusia ma slicne te ocka!!! cala jest slicna lasecka!
a zobaczcie sobie: La finestra sul cortile #1 on Flickr - Photo Sharing!
oliviaa
jeszcze mamo Julci no fajna ta twoja panienka!:-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
halloooo
czy Wy tez czujecie juz wiosne???
u Nas piekna pogoda, szykujemy sie na spacer, a ja zmykam po kawke......
mamoośka
Witam .Dzięki bardzo za miłe słowa.jeszcze mamo Julci no fajna ta twoja panienka!:-)
mamoośka
U nas też super pogoda,ale niestety do południa mamy przymusowe siedzenie w domu.Czekamy na pilną przesyłke kurierską i cholewka siedzenie w domu zapewnione,a już chętnie poszliby śmy na dwórhalloooo
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Hej
Joasiu, mleko na pewno nie jest za słodkie - Nutramigen jest obrzydliwy i w ogóle nie słodki. Smakuje to mniej więcej tak: bleeeeeeeeeeee
Byl pomysl, że może mleko nie smakuje, ale tak naprawde to Ona pije to mleko od dawna, wielu smakow nie zna. Ponadto czasem chętnie pije, a czasem w ogole nie chce.
Wyszlo mi na to, że dziecko najzwyczajniej w świecie nie chce jeść, natomiast ma ochotę pić. Chyba nie ma co zastanawiać się dlaczego. W sumie to dobrze że chce pić, martwić sie trzeba gdy dziecko odmawia wszystkiego. W zasadzie to nam wszystkim wczoraj się chcialo bardzo pić
Dorotka a może jej sie chce pic, może mleko jest za słodkie i nie gasi jej pragnienia a herbatka tak?? może w domu jest " za sucho"??
Joasiu, mleko na pewno nie jest za słodkie - Nutramigen jest obrzydliwy i w ogóle nie słodki. Smakuje to mniej więcej tak: bleeeeeeeeeeee
Byl pomysl, że może mleko nie smakuje, ale tak naprawde to Ona pije to mleko od dawna, wielu smakow nie zna. Ponadto czasem chętnie pije, a czasem w ogole nie chce.
Wyszlo mi na to, że dziecko najzwyczajniej w świecie nie chce jeść, natomiast ma ochotę pić. Chyba nie ma co zastanawiać się dlaczego. W sumie to dobrze że chce pić, martwić sie trzeba gdy dziecko odmawia wszystkiego. W zasadzie to nam wszystkim wczoraj się chcialo bardzo pić
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
hello baby:-)
wiosna na całego,u nas również piękne słońce i cieplutko,ale ja się tak okropnie czuję,ze ledwo chodzę,chyba się zbytnio forsowałam po zabiegu i mam efekty:-(więc o spacerze nie może byc mowy.........chyba ubiorę Otylcię i pozwolę jej pokrzyczeć do ludzi na balkonie,a spacer zaliczy z tata
wiosna na całego,u nas również piękne słońce i cieplutko,ale ja się tak okropnie czuję,ze ledwo chodzę,chyba się zbytnio forsowałam po zabiegu i mam efekty:-(więc o spacerze nie może byc mowy.........chyba ubiorę Otylcię i pozwolę jej pokrzyczeć do ludzi na balkonie,a spacer zaliczy z tata