reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Śliczna Jagodzianka :tak::tak::tak::tak: Druga Gazelka nam rośnie!!! I jaka radosna!!!!!!!!!

Co do tego mleczka, to może efekt odstawienia od piersi? Może musi się poprostu przyzwyczaić do nowego mleczka?

reklama
Co do tego mleczka, to może efekt odstawienia od piersi? Może musi się poprostu przyzwyczaić do nowego mleczka?

nie wydaje mi się... Ona już właściwie nie chciala pić z piersi :sorry2: Głównie jadła mieszankę - tak w 75%. TEraz na październikowym koleżanka pisze ze Jej córcia tez tak ma, ale właśnie zlapala infekcje. My chorujemy juz 2go tydzien, a dopiero teraz zaczely sie problemy z jedzeniem...

Dorotka a może jej sie chce pic, może mleko jest za słodkie i nie gasi jej pragnienia a herbatka tak?? może w domu jest " za sucho"??
a może musi sie przegłodzić??
a może trzeba zmienić mieszankę?

moze to jest efekt odstawienia od piersi ale nie chodzi o samo ssanie/jedzenie, a o kontakt z toba?:confused: kilka razy dziennie oproczy wszystkich peszczot i caluskow "mamusinocoreczkowych" mialyscie jeszcze te momenty karmienia. moze Jagodce tego brakuje:confused::confused::confused:
albo tak jak pisze Joasia, przestalo jej to mleczko smakowac? albo buntuje sie przed tylko jednym smakiem pozywienia? a moze musi sie przeglodzic troszke.

Jagusia ma slicne te ocka!!!:tak::tak::tak: cala jest slicna lasecka!:tak::tak::tak:

a zobaczcie sobie: La finestra sul cortile #1 on Flickr - Photo Sharing!

halloooo :baffled::baffled::baffled::baffled:

czy Wy tez czujecie juz wiosne???
u Nas piekna pogoda, szykujemy sie na spacer, a ja zmykam po kawke......
U nas też super pogoda,ale niestety do południa mamy przymusowe siedzenie w domu.Czekamy na pilną przesyłke kurierską i cholewka siedzenie w domu zapewnione,a już chętnie poszliby śmy na dwór

Hej :)

Dorotka a może jej sie chce pic, może mleko jest za słodkie i nie gasi jej pragnienia a herbatka tak?? może w domu jest " za sucho"??
a może musi sie przegłodzić??
a może trzeba zmienić mieszankę?

Joasiu, mleko na pewno nie jest za słodkie - Nutramigen jest obrzydliwy i w ogóle nie słodki. Smakuje to mniej więcej tak: bleeeeeeeeeeee :baffled::cool::crazy::growl::realmad:

Byl pomysl, że może mleko nie smakuje, ale tak naprawde to Ona pije to mleko od dawna, wielu smakow nie zna. Ponadto czasem chętnie pije, a czasem w ogole nie chce.

Wyszlo mi na to, że dziecko najzwyczajniej w świecie nie chce jeść, natomiast ma ochotę pić. Chyba nie ma co zastanawiać się dlaczego. W sumie to dobrze że chce pić, martwić sie trzeba gdy dziecko odmawia wszystkiego. W zasadzie to nam wszystkim wczoraj się chcialo bardzo pić :sorry2:

reklama
hello baby:-)

wiosna na całego,u nas również piękne słońce i cieplutko,ale ja się tak okropnie czuję,ze ledwo chodzę,chyba się zbytnio forsowałam po zabiegu i mam efekty:baffled::no::-(więc o spacerze nie może byc mowy.........chyba ubiorę Otylcię i pozwolę jej pokrzyczeć do ludzi na balkonie,a spacer zaliczy z tata:confused::tak:

Do góry