oliviaa
Fanka BB :)
Kasiu najszczersze kondolencje
Gazelka duzo zdrowka
Wiki mam nadzieje, ze to nic powaznego
Gazelka duzo zdrowka
Wiki mam nadzieje, ze to nic powaznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gazelaczku trzymajcie się
tak to jest że kobieta musi wszystko znieść
chyba więkoszć facetów nie widzi takiej potrzeby i jeszcze dokładają swoje
zdrówka i dużo sił
Witam Panie :-)
Chciałam tylko pochwalić jaki mąż zrobił mi prezent :-)
Wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu i mój luby stanął w drzwiach :-) z różyczką :-)
Zrobił nam niespodzianke i przyjechał 2 tygonie wcześniej :-):-):-)
Witam Panie :-)
Wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu i mój luby stanął w drzwiach :-) z różyczką :-)
super Elfiku!!!:-):-) tylko co robi jeszcze ten drugi suwaczek w podpisie??:-);-)Witam Panie :-)
Wow :-) No to chyba najlepszy prezencik, jaki mogłaś dostać Czy to znaczy, że G. juz nie wraca do Hiszpanii??Witam Panie :-)
1. Ja to normalnie ciagle tylko o wiośnie gadam do Maćka I choćby spadł jeszcze śnieg, to mi nie zepsuje humoru, bo juz jest marzec, a marzec = wiosna.:-)1. Czujecie wiosnę w powietrzu?
Jaaaaaaaa, normalnie od razu inny świat ;-)
Pamiętam jak rok temu Hanti wywoływała wiosnę a teraz widzę, że ja sama odbieram Kasi chleb
2. Moje dziecko oszalało na punkcie parasola i kaloszy. Od miesiąca suszyła nam głowy, że ona chce je mieć i wczoraj to się stało, kupiliśmy. Teraz Jula chodzi z parasolem, tuli się do niego i wyznaje mu miłość co chwilę