reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
gazelaczku trzymajcie się
tak to jest że kobieta musi wszystko znieść
chyba więkoszć facetów nie widzi takiej potrzeby i jeszcze dokładają swoje

zdrówka i dużo sił

dzięki Kasiu!

Żeby nie bylo ze jest tak okropnie, to mój luby najchętniej usiadlby razem ze mną i pomarudzil. Bardzo lubi sobie pobiedowac, a gdy ja Mu wtoruje, to w jakiś sposób Go satysfakcjonuje. A fakt, że nie mam czasu z nim biedowac, bo musialam z Jagódką isc do lekarza (robi sie zapalenie oskrzeli :-(), zrobic obiad i posprzatac, odbiera jako niedopelnienie małżeńskiego obowiązku. Bo czyż zona nie powinna wspierać męża w trudnych chwilach? :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam Panie :-)
Chciałam tylko pochwalić jaki mąż zrobił mi prezent :-)
Wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu i mój luby stanął w drzwiach :-) z różyczką :-)
Zrobił nam niespodzianke i przyjechał 2 tygonie wcześniej :-):-):-)

Cześć

Wiki zdróweczka dla Oliwiera - oby chodziło tylko o jakiś drobiazg

Wczoraj mieliśmy 5 rocznicę ślubu i mój luby stanął w drzwiach :-) z różyczką :-)

WOW, to musisz być przeszczęśliwa :-D:-D:-D:-D:-D. Bardzo się cieszę :-)

he he
widzialam opis na GG u E-mamy i tak coś domysliłam sie :-p;-):cool2:
gratulacje z powodu rocznicy!!!

U nas chorowania ciąg dalszy
najgorzej teraz z Jagódką - spac nie może przez okropny kaszel, a z Nią nie śpię i ja :baffled:

No i z R kiepsko, mam nadzieje że ominie Go zapalenie pluc, bo On szybko takie rzeczy łapie.

jestem zmęczona, buuuuu.... :-:)eek::sad:

super Elfiku!!!:-):-) tylko co robi jeszcze ten drugi suwaczek w podpisie??:-);-)

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!:-)

Gazelka trzymaj sie! ty dla mnie jestes kobieta-superhero!!! idziesz jak burza i radzisz sobie ze wszystkim! duzo zdrowka dla R zeby jednak zapalenie pluc go ominelo, i dla Maciusia zeby to zapalenie ucha go nie meczylo, i dla Jagodki zeby kaszel jej nie meczyl. i oczeywiscie dla ciebie!:elvis::elvis::elvis:

Czeeeee lipcówy!

A to się Gazeli towarzystwo pochorowało:zawstydzona/y: dużo sił dla Ciebie Mamuśka i zdrówka dla wszystkich :elvis: :elvis:

Czujecie wiosnę w powietrzu?

Jaaaaaaaa, normalnie od razu inny świat :tak:;-)

Pamiętam jak rok temu Hanti wywoływała wiosnę a teraz widzę, że ja sama odbieram Kasi chleb :-p:-p:-p

Niańka jak tam na włościach? po remoncie? no mam nadzieję, że w końcu sypniesz garścią wypasionych fotek. Pora odkurzyć Boba;-):-):-)

Moje dziecko oszalało na punkcie parasola i kaloszy. Od miesiąca suszyła nam głowy, że ona chce je mieć i wczoraj to się stało, kupiliśmy. Teraz Jula chodzi z parasolem, tuli się do niego i wyznaje mu miłość co chwilę:cool2::cool2:

reklama
Cześć Baby :-)
My po weekendzie pełnym wrażeń. W piątek Maciek był u jednego kumpla, w sobotę u drugiego, a wczoraj na imprezie u cioci. No i stwierdzam, że moje dziecko nadaje się chyba do przedszkola. Super się bawił z tymi dzieciakami :-)
Wow :-) No to chyba najlepszy prezencik, jaki mogłaś dostać :tak:Czy to znaczy, że G. juz nie wraca do Hiszpanii??
No i gratulacje z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

1. Czujecie wiosnę w powietrzu?
Jaaaaaaaa, normalnie od razu inny świat :tak:;-)

Pamiętam jak rok temu Hanti wywoływała wiosnę a teraz widzę, że ja sama odbieram Kasi chleb :-p:-p:-p
2. Moje dziecko oszalało na punkcie parasola i kaloszy. Od miesiąca suszyła nam głowy, że ona chce je mieć i wczoraj to się stało, kupiliśmy. Teraz Jula chodzi z parasolem, tuli się do niego i wyznaje mu miłość co chwilę:cool2::cool2:
1. Ja to normalnie ciagle tylko o wiośnie gadam do Maćka :-D I choćby spadł jeszcze śnieg, to mi nie zepsuje humoru, bo juz jest marzec, a marzec = wiosna.:-)

2. Hehe, to Maciek ma konkurenta :-)

Do góry