reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Elfik widzę,że mamy podobne upodobania,jeśli chodzi o buty,a teraz i spódniczki
tylko maoja spódniczka jest trochę krótsza i z paskiem
hihihi coś Ty ściemniasz z ta "grubaską" skoro w takich miniówach chadzasz ;-)
hanti
Lipcowe Mamy '05
hihihi coś Ty ściemniasz z ta "grubaską" skoro w takich miniówach chadzasz ;-)
niestety Nienius od jakiegoś czasu na takie spódniczki mogę,tylko popatrzeć i dlatego jest pognieciona(od schowania jej głęboko w szafie...........co jest również znakiem,ze jak schudnę,to mam zamiar ja jeszcze nosić):-)
nenius
Przyjaciółki 2008
niestety Nienius od jakiegoś czasu na takie spódniczki mogę,tylko popatrzeć i dlatego jest pognieciona(od schowania jej głęboko w szafie...........co jest również znakiem,ze jak schudnę,to mam zamiar ja jeszcze nosić):-)
grunt to pozytywne myślenie , w sumie to chyba niewiele jest na świecie kobiet zadowolonych ze swojego wygladu/wagi itp. itd.
Ja próbuję tłamsić swoje komleksy - raz mi sie udaje, raz nie...ale jest o niebo lepiej niż było odkąd przestalam używać sprzętu o nazwie waga . No i musze przyznać, że dużą przyjemność sprawiło mi niedawno kupienie sobie spódnicy w rozmiarze 38 :-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
wyślij na ten czas kieckę do Elficy
Edytko Julcia już pannica na całegoDamian też zakończył romans z pieluchą z dnia na dzień,czego niestety nie mogę powiedzieć o Otylce,ale to już też za nami
Dziękuję!;-):-)
Dziś drzemka dzienna zakończona pełnym sukcesem, majtusie suchutkie, prześcieradło również (dziś jest 6 dzień)
lecę kobitki musze się psychicznie nastawić na 17.........paaaa
co ma być o 17?
Z opisu wnioskuję dentystę? Tak?:-):-)
Anikaa
Fan(ka)
trzymam kciuki co by jednak nie pogło ;-)położyłam ją spać bez pieluchy chyba mnie pogło, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam nie?;-);-)
Współczuję mdłości
My byłyśmy dziś z wizytą u naszej kochanej sąsiadki. Widziałyśmy kolejne zdjęcie z USG, a tam taka piękna kuleczka. Cieszę się razem z nimi i po cichutku zazdroszczę
Julka stwierdziła, że też ma dzidzię w brzuszku
brrrrrrrrrrr
mój mały dziś w pół-snie pyta: mama mogę siku w piluchę nie chce mi się na nocniczek ... w sumie miło z jego strony z zapytał
A rób - brzmiała odpowiedź
Gazela u nas tez autka:-), Toy Story, Roszpunka i Śnieżka
w autkach bardzo boi się sceny z kombajnem, zawsze muszę mu "przerzucić"
dziewczyny zrobiłam pierogi ...chce ktoś spróbować ??? mnie mdli ???
powiedziałam mężowi o zakupach i ...chyba jakiś szalony jest bo się ucieszył
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Anika - podrzuc poieroga. ja mam apetyt na wszystko
Edytko - a ja na noc zakladam Maciejkowi pieluchę. Uznalam, że wolę wydac na tą jedną pieluchę dziennie niż przebierac, prac i prasowac cala pościel. No tlumaczy mnie to, że teraz nie mam czasu na takie sprawy. A dzieci w koncu malutkie, jeszcze nie raz sie zdarzy, że zasiusiają łóżeczko. Co prawda mamy podkladkę pod przescieradelko, ale ja już pisalam kiedyś, że jestem leniwa Chyba latem skonczymy z pieluchami, choćby po to zeby nie grzaly malego w tyłek.
Edytko - a ja na noc zakladam Maciejkowi pieluchę. Uznalam, że wolę wydac na tą jedną pieluchę dziennie niż przebierac, prac i prasowac cala pościel. No tlumaczy mnie to, że teraz nie mam czasu na takie sprawy. A dzieci w koncu malutkie, jeszcze nie raz sie zdarzy, że zasiusiają łóżeczko. Co prawda mamy podkladkę pod przescieradelko, ale ja już pisalam kiedyś, że jestem leniwa Chyba latem skonczymy z pieluchami, choćby po to zeby nie grzaly malego w tyłek.