reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik widzę,że mamy podobne upodobania,jeśli chodzi o buty,a teraz i spódniczki
img3149yq0.jpg

tylko maoja spódniczka jest trochę krótsza i z paskiem:sorry2:

reklama
hihihi coś Ty ściemniasz z ta "grubaską" skoro w takich miniówach chadzasz ;-):cool2:

niestety Nienius od jakiegoś czasu na takie spódniczki mogę,tylko popatrzeć i dlatego jest pognieciona(od schowania jej głęboko w szafie...........co jest również znakiem,ze jak schudnę,to mam zamiar ja jeszcze nosić):-):tak:

Dorotko zdrówka dla Maciusia,oby leki zadziałały szybko i konkretnie:elvis::elvis::elvis:i osobne elviski uzdrawiaczki dla Ciebie:elvis::elvis::elvis:

Edytko Julcia już pannica na całego:happy2::happy2::happy2:Damian też zakończył romans z pieluchą z dnia na dzień,czego niestety nie mogę powiedzieć o Otylce,ale to już też za nami:tak:

niestety Nienius od jakiegoś czasu na takie spódniczki mogę,tylko popatrzeć i dlatego jest pognieciona(od schowania jej głęboko w szafie...........co jest również znakiem,ze jak schudnę,to mam zamiar ja jeszcze nosić):-):tak:

grunt to pozytywne myślenie :tak:, w sumie to chyba niewiele jest na świecie kobiet zadowolonych ze swojego wygladu/wagi itp. itd.

Ja próbuję tłamsić swoje komleksy :baffled: - raz mi sie udaje, raz nie...ale jest o niebo lepiej niż było odkąd przestalam używać sprzętu o nazwie waga :-D. No i musze przyznać, że dużą przyjemność sprawiło mi niedawno kupienie sobie spódnicy w rozmiarze 38 :-)

wyślij na ten czas kieckę do Elficy:-p:-D:-D:-D

Edytko Julcia już pannica na całego:happy2::happy2::happy2:Damian też zakończył romans z pieluchą z dnia na dzień,czego niestety nie mogę powiedzieć o Otylce,ale to już też za nami:tak:

Dziękuję!;-):-)
Dziś drzemka dzienna zakończona pełnym sukcesem, majtusie suchutkie, prześcieradło również (dziś jest 6 dzień):cool2::-D:-D

lecę kobitki musze się psychicznie nastawić na 17.........paaaa

co ma być o 17?
Z opisu wnioskuję dentystę? Tak?:-):-)

położyłam ją spać bez pieluchy:shocked2: chyba mnie pogło, ale jak nie spróbuję to się nie przekonam nie?:-D;-);-)

Współczuję mdłości :elvis:
My byłyśmy dziś z wizytą u naszej kochanej sąsiadki. Widziałyśmy kolejne zdjęcie z USG, a tam taka piękna kuleczka:sorry2:. Cieszę się razem z nimi i po cichutku zazdroszczę:zawstydzona/y:

Julka stwierdziła, że też ma dzidzię w brzuszku:shocked2::shocked2::shocked2:

brrrrrrrrrrr:cool2::cool2::cool2:
trzymam kciuki co by jednak nie pogło :-p;-)
mój mały dziś w pół-snie pyta: mama mogę siku w piluchę nie chce mi się na nocniczek ... w sumie miło z jego strony z zapytał :-p
A rób - brzmiała odpowiedź :-p

Gazela u nas tez autka:tak::-), Toy Story, Roszpunka i Śnieżka
w autkach bardzo boi się sceny z kombajnem, zawsze muszę mu "przerzucić"

dziewczyny zrobiłam pierogi ...chce ktoś spróbować ??? mnie mdli ???:sorry2:

powiedziałam mężowi o zakupach i ...chyba jakiś szalony jest bo się ucieszył :confused:

reklama
Anika - podrzuc poieroga. ja mam apetyt na wszystko :tak:

Edytko - a ja na noc zakladam Maciejkowi pieluchę. Uznalam, że wolę wydac na tą jedną pieluchę dziennie niż przebierac, prac i prasowac cala pościel. No tlumaczy mnie to, że teraz nie mam czasu na takie sprawy. A dzieci w koncu malutkie, jeszcze nie raz sie zdarzy, że zasiusiają łóżeczko. Co prawda mamy podkladkę pod przescieradelko, ale ja już pisalam kiedyś, że jestem leniwa :-p Chyba latem skonczymy z pieluchami, choćby po to zeby nie grzaly malego w tyłek.

Do góry