reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Gazelko, ja też na razie szaleć nie będę. Na noc będę zakładać pieluchę, tym bardziej, że mam ich jeszcze cały zapas:tak:;-);-)

A najlepsze jest to: KONIEC ze śmierdzącymi bombami, które leżakowały na balkonie w worku przed wyrzuceniem do śmietnika:-D:-D:-D

Wiosno przychodź- pora na kwiatki! Balkon jest wolny:-D:-D:-D

Anika
luzara jak widać w kwestii siuśkowej hehe:-D

reklama
hej:-)
mam pytanie zauważyłam dziś u Oliwiera krew w kupie, co to może oznaczać:confused:
wydaje mi się, że ktoś tu już miał taki problem nie wiem czy nie E-mama

hej:-)
mam pytanie zauważyłam dziś u Oliwiera krew w kupie, co to może oznaczać:confused:
wydaje mi się, że ktoś tu już miał taki problem nie wiem czy nie E-mama

poszłabym do lekarza i napewno jakieś badania trzeba zrobić
morfologia i pewnie trzeba będzie zrobić badanie na obecność krwi w kupce

martynia miała śluz w kupce ale to było zaraz po tych infekcjach antybiotykach i pytałam pediatry
podobnoć to takie objawy po infekcji

ale z krwią to raczej skorzystałabym z wizyty

trzymajcie się

Wiki - u 4miesięcznego Macka krew w kupce byla oznaką gronkowca. Czytalam też, że krew pojawia się w wyniku obtarc w jelitkach, juz nie pamiętam z jakiego powodu. Chyba też czerwonka ma podobne symptomy. Jak dla mnie - szybko do lekarza i badania kału należy zrobić. A teraz podałabym probiotyki - lacidofil czy trilac.

dzięki za odpowiedż:elvis::elvis::elvis:
dziś już nie widziałam krwi ale jest trochę śluzu, tylko że u Oliwiera zawsze ten śluz się pojawiał
mi się wydaje, że to ma coś wspólnego z alergią, przez kilka odstatnich dni Oli jadł ok 7 serków dziennie (bakusie i duże danonki)
i do tego ostatnie kupy miały konsystencję kremu, czyli były lużne
do lekarza pójdę na 100% zobaczymy co on powie

hej,

Wiki, mam nadzieję że sprawa szybko się wyjaśni :happy2:

Dzis rano wszyscy obudzilismy sie chorzy. Do tego ja mam migrenę. Zaraz ide z Jagodką do lekarza, najbardziej boję się Jej chorowania :-(

Czy Wasi faceci też ciągle narzekają? Moj R uważa, że to chyba remedium na Jego problemy... A do tego jestesmy wszyscy chorzy, wiec poziom marudności w domu wzrosl o jakieś 200%. Nie dość że źle sie czuje, to jeszcze muszę wysłuchiwać tego jęczenia. A kto mnie poslucha? ;-)

chcieliśmy dzisiaj wyjechać na pomorze ale te zapowiedzi huraganu emma nas wstrzymały nie wiem jak u Was ale u nas mocno już wieje

do rana chyba ma być ok wtedy wyjedziemy i wracam w środę

jedziemy na pogrzeb piotra babci odeszła dzisiaj w nocy
bardzo się męczyła więc teraz śpi już spokojnie (*)

reklama
Do góry