reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Siemano:-) jestem po weekendzie w nowej chacie. Ale jezscze kilka dni u starych bo nie mam zamontowanej płyty i zlewu wiec ciezko. Czekam wiec cierpliwie :baffled:

Na szczescie niedlugo konczę etap prokreacji i zamierzam wziąć się za siebie. Już kupiłam bodzio (Nianiu :-p), dobry krem antycellulitowy i butelkę Chevalier. Ech, teraz przede mną wszystko co piękne i rozpustne :cool2::laugh2::evil::ninja2::yes::wink:

Pipko ale Ci fajnie:cool2: Jak ja marzę o tym okresie w swoim zyciu:-p Liczę, ze za jakieś 3-4 miechy nastąpi:-p

Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video :baffled: nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem :baffled::angry::wściekła/y::baffled:

Moje dziecko jest na etapie fascynacji pająkami i dinozaurami. Wiec podczas posiłków siedzimy przez YouTube - Broadcast Yourself. i ogladamy pająki :shocked2::nerd:

a w ogóle to cześć Baby :-)

oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!:evil::wściekła/y::evil:

No to komplecik ciązowy:tak:Boziu wspołczuje kochanie. Mogę tylko zapewnić, ze to minie ;-):-D

Anika, wspolczuję mdlosci. Ja przy Jagodkowych mdlosciach uznalam, że koniec z kolejnymi dzieciakami hihih Mimo że druga ciąża szybko zleciala i odbieralam ją lepiej niż pierwszą (ale nie dlatego ze byla lżejsza, tylko nie mialam czasu na umartwianie się ;-)), to uznalam ze dosyć tego typu imprez. W 9tym miesiącu dodatkowo utwierdzilam się w tym przekonaniu :-p
\\

Ja tez juz to wiem na 100% :tak::tak::tak: Koniec rozmnazania;-) Nadchodzi nowa niania ;-):-):cool2:

Niańka jak tam na włościach? po remoncie? no mam nadzieję, że w końcu sypniesz garścią wypasionych fotek. Pora odkurzyć Boba;-):-):-)

Pewnie, ze sypnę, zwłaszcze, ze mówiac nieskromnie bedzie wypas :tak::tak::tak:
Pokazę jednak dopiero jak bedzie komplet czyli miedzy innymi meble:tak: A meble beda za ok 6-8 tyg:cool2: wiec bardzo proszę o cierpliwosc:-)

reklama
czesc dziewczynki :sorry2::sorry2:

przelezałam wczoraj cały dzien, w sobote obsługowałam turniej tanca, myslalam ze skonczy sie o godz 21, 22 a trwał prawie do połnocy, a ja byłam po 1 w nocy w domu :cool2::cool2:
dobrze ze Kuba spał u rodziców R
nie miałam siły wczoraj, spuchnięte nogi, nie mówiąc o bolących plecach, jeszcze nigdy tak mnie ta robota nie wymęczyła.....

elfik bardzo sie ciesze ze juz jestescie razem, wszystko sie zaczyna układac, wiedziałam, ze tak bedzie !:cool2::cool2:

zmykamy na spacerek, chociaz strasznie wieje, ale słoneczko nie daje za wygrana!!!

Cześć

Zdróweczka dla Gazelkowej rodzinki!!!! a dla Karin gratulacje syneczka!!!

Ps. Udało mi się zapisać do instytutu hematologii, wizyta już za miesiąc więc jestem happy :-)

Pokazę jednak dopiero jak bedzie komplet czyli miedzy innymi meble:tak: A meble beda za ok 6-8 tyg:cool2: wiec bardzo proszę o cierpliwosc:-)

za 6-8 tyg. to Ty będziesz już na bank podwójną mamusią i założę się, że ostatnią rzeczą na jaką będziesz miała ochotę, będzie wklejanie zdjęć domu na Bobie:-p
Nie daj się prosić ciotka, przynajmniej mały kawałeczek pokaż:zawstydzona/y:;-)
Ciekawa jestem na ile projekt odzwierciedla rzeczywistość.
plisssssss:sorry2::sorry2::-p

za 6-8 tyg. to Ty będziesz już na bank podwójną mamusią i założę się, że ostatnią rzeczą na jaką będziesz miała ochotę, będzie wklejanie zdjęć domu na Bobie:-p
Nie daj się prosić ciotka, przynajmniej mały kawałeczek pokaż:zawstydzona/y:;-)
Ciekawa jestem na ile projekt odzwierciedla rzeczywistość.
plisssssss:sorry2::sorry2::-p

No dobra:cool2: to pomyslę, ale to i tak jezscze z dwa tygodnie:-p

reklama
Dziewczynki ile z Was urodziło w 38 tyg co?:sorry2::sorry2::sorry2:
Jeju ja moge za 3 tyg rodzić :szok::szok::szok:
Laski ja nie mam nic upranego nie mówiąc juz o torbie do szpitala :blink::blink::blink:
Jezu ale zaczynam się bać:shocked2:

Do góry