Siemano:-) jestem po weekendzie w nowej chacie. Ale jezscze kilka dni u starych bo nie mam zamontowanej płyty i zlewu wiec ciezko. Czekam wiec cierpliwie
Pipko ale Ci fajnie Jak ja marzę o tym okresie w swoim zyciu Liczę, ze za jakieś 3-4 miechy nastąpi
Moje dziecko jest na etapie fascynacji pająkami i dinozaurami. Wiec podczas posiłków siedzimy przez YouTube - Broadcast Yourself. i ogladamy pająki
No to komplecik ciązowyBoziu wspołczuje kochanie. Mogę tylko zapewnić, ze to minie ;-)
Ja tez juz to wiem na 100% Koniec rozmnazania;-) Nadchodzi nowa niania ;-):-)
Pewnie, ze sypnę, zwłaszcze, ze mówiac nieskromnie bedzie wypas
Pokazę jednak dopiero jak bedzie komplet czyli miedzy innymi meble A meble beda za ok 6-8 tyg wiec bardzo proszę o cierpliwosc:-)
Na szczescie niedlugo konczę etap prokreacji i zamierzam wziąć się za siebie. Już kupiłam bodzio (Nianiu ), dobry krem antycellulitowy i butelkę Chevalier. Ech, teraz przede mną wszystko co piękne i rozpustne
Pipko ale Ci fajnie Jak ja marzę o tym okresie w swoim zyciu Liczę, ze za jakieś 3-4 miechy nastąpi
Potrzebuje pomocy!!!!! Moje dziecko od 1,5 miesiąca codziennie niezmiennie oglada ślub i wesele mojej siostry na video nie ogląda bajek wcale tylko- mamusiu ciocie Maje mi włąc
HELP!!! MAM DOSYC TEJ KASETY!!! POTRZEBUJE POMOCY!!! ile można słuchać gorzko gorzko, sto lat sto lat, juz mi niosa suknie z welonem
Moje dziecko jest na etapie fascynacji pająkami i dinozaurami. Wiec podczas posiłków siedzimy przez YouTube - Broadcast Yourself. i ogladamy pająki
a w ogóle to cześć Baby :-)
oto raport z zycia wurzonej cieżarnej:
mdłości: są
wymioty: są
tycie: na szczęście w końcu przestałam tyć (bo już zaczełam robić sie kluchowata), ale od czego mam tyć jak wszystko... no wiecie
nerw jak przed okresem: JEST!!!
No to komplecik ciązowyBoziu wspołczuje kochanie. Mogę tylko zapewnić, ze to minie ;-)
\\Anika, wspolczuję mdlosci. Ja przy Jagodkowych mdlosciach uznalam, że koniec z kolejnymi dzieciakami hihih Mimo że druga ciąża szybko zleciala i odbieralam ją lepiej niż pierwszą (ale nie dlatego ze byla lżejsza, tylko nie mialam czasu na umartwianie się ;-)), to uznalam ze dosyć tego typu imprez. W 9tym miesiącu dodatkowo utwierdzilam się w tym przekonaniu
Ja tez juz to wiem na 100% Koniec rozmnazania;-) Nadchodzi nowa niania ;-):-)
Niańka jak tam na włościach? po remoncie? no mam nadzieję, że w końcu sypniesz garścią wypasionych fotek. Pora odkurzyć Boba;-):-):-)
Pewnie, ze sypnę, zwłaszcze, ze mówiac nieskromnie bedzie wypas
Pokazę jednak dopiero jak bedzie komplet czyli miedzy innymi meble A meble beda za ok 6-8 tyg wiec bardzo proszę o cierpliwosc:-)